Θέλει να βγει έξω και δεν ξέρω πώς να του φερθώ

magdalena

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Παιδια ειμαι πολυ θυμομενη:mad::mad::mad: το γατονι μου νειαουριζε πριν λιγη ωρα για να τον βγαλο εξω απο το σπιτι για να παει να αλιταψει με τα αλλα γατονια και επειδει δεν τον εβγαλα εκανε εμετο και αμεσος μετα βρικε ανοιχτη πορτα και βγικε και τορα παλυ ειρθε μεσα και μου νειαουρειζει παλυ αλλα τορα τι εμετο θα κανει:lol::lol::lol:.οταν τον σηκοσα να τον βαλω μεσα στο σπιτι αυτος μου γρειλεισε αποιλιτικα:/::/:και το πιο περιεργο ειναι οτι ειναι στιρομενος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μολοις ειδα και αλλο εμετο πανο στα καινουργια μου βιβλια του σχολειου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μολοις ειδα και αλλο εμετο πανο στα καινουργια μου βιβλια του σχολειου

αν στο κάνει συχνά ριξε μια ματια αν τρώει χορταράκια.. αν δεν τρώει και σου κάνει εμετό συμβουλέψου κτηνίατρο.
μήπως του δίνεις και βαρύ φαγητό; ή μόνο ξηρά τροφή;

ο 2 εμετος ειχε χορταρακια λετε να ηταν απο αυτο και να του θυμωσα τζαμπα και μαλιστα ηταν ολοκλιρο χορταρι

ο δικός μου μόλις φάει χορτάρι μέσα σε 20 λεπτά κάνει εμετό. πολύ λογικό αν τον μάζεψες απ έξω μετά από λίγο να σου κάνει... πάντως παρακολουθησέ το

ευχαριστο πολυ αλλα εχω μια απορεια στον προτο εμετο δεν ειχε βγει εξω αραγε γιατι εκανε εμετο????:hmm::hmm:

Μπορούν να κάνουν εμετό για διάφορους λόγους ακόμα και για να σε ανησυχήσουν!;)

Το πιθανότερο είναι να έχει καταπιεί πολλές τρίχες ή έφαγε πολύ. :) Ένοιωσε δυσφορία.. και θέλησε να βγει για να φάει χόρτο. Το χόρτο τα βοηθάει στην χώνεψη, κάνουν εμετό και ξαλαφρώνουν.

Όσο δεν κάνει εμετό συχνά, δηλαδή 2-3 φορές την ημέρα, δεν έχει αίμα... ή αλλάξει η όρεξή της, σταματήσει να τρώει κλπ κλπ.. δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back