goth
Δραστήριο μέλος
Ο Τύραννος είναι μία απόλαυση.Σχετικά με το σκύλο το παρατήρησα κι εγώ.Μήπως δίνεις περισσότερη σημασία στον σκύλο και η Τυραννούλα προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή;(αν ο σκύλος είναι δικός σου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα προβλήματα που έχει ο κόσμος! Βρε , αυτή τη λατρεία δε θα την ξαναβρεις πουθενά!!!! Κοίτα να τη χαρείς, γιατί δε θα είναι για πάντα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dionisios
Νεοφερμένο μέλος

Μία χαρά γατούλα , πανέμορφη ,πανέξυπνη και σε λατρεύει σαν ....Θεό της !!!

Επειδή όμως ,σε καταλαβαίνω , την ανταλλάσσω..... με την πρώην πεθερά μου

ΥΓ. Κορίτσια μην πέσετε να με "φάτε" .....χιούμορ κάνω

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Ειναι ο πιο γλυκος τυραννος

jollie
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα
θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία γιατι εχω και εγω μια γατουλα σιαμ...γενικα οι σιαμ ειναι απο την φυση τους πιο ενεργητικές και θελουν να ειναι οι αρχηγοι νομιζω,γιαυτο πρεπει να την κανεις να καταλαβει οτι εσυ εισαι το αφεντικο της για να περνας και εσυ ακομη πιο καλα αρα και η ιδια...θα σου πω 2-3 τροπους που επραξα και πλεον κανει οτι της λεω,ουτε με ξυπναει αντιθετα περιμενει το γλυκό μου υπομονετικα να ξυπνησω,αν δεν μπορω να παιξω μαζι της με κατανοει αλλα και εγω φροντιζω να την ανταμειβω με χαδια και λιχουδιες.για παραδειγμα γυρναω απο την δουλεια,της δειχνω ποσο μου ελειψε και παιζω μαζι της εστω για 5-10 λεπτα.μετα της δίνω τα παιχνιδια της,ποντικακια και μπαλιτσες που εχει γεμισει το σπιτι,σιγουρα θα ερθει σε μενα αλλα της ξαναδινω τα παιχνιδια της και αφου παιξει με αυτα και τελειώσω τις δουλειες μου την χαϊδεύω η παιζω μαζι της οσο μπορω,ετσι την ανταμειβω και για την καλη της συμπεριφορα και της δινω σημασια.ετσι περναει η μερα μας.
για το βραδυ....στις αρχες δεν την αφηνα να μπει μεσα στο δωματιο μας,τις πρωτες 3 μερες νιαουριζε σαν τρελη,σπαραζε η καρδουλα μου αλλα δεν υπεκυψα,ανοιγα που και που την πορτα της ελεγα με αυστηρη φωνη ειναι ωρα για υπνο και την εβαζα στο κρεβατακι της.μετα απο 3 μερες σταματησε να νιαουριζει και αφου για αλλες 4 μερες ηταν φρονιμη και πηγαινε μονη της στο κρεβατακι της,το τεταρτο βραδυ την εβαλα στο κρεβατι μαζι μας.πλεον οταν κλεισουν τα φωτα μπαινει κατω απτα παπλοματα και απλα κοιμαται.εγραψα πολλα το ξερω απλα θελω να βοηθησω
...δοκιμασε τα αν θες και να ξερεις επειδη η γατουλα σου ειναι μεγαλη θα χρειαστείς αρκετη υπομονη και επιμονη αλλα θα τα καταφερεις
HAILANDER
Νεοφερμένο μέλος
To σκυλί είναι Ελληνικός Ποιμενικός (τσοπανόσκυλο δηλαδή) και με τον τύρανο τα πάει μια χαρά.Είναι έτοιμος να την προστατέψει με την ζωή του,όπως και όλη την οικογένεια,αφού την έχει βάλει στην αγέλη του,και σαν υπαρχηγός της αγέλης,(αρχηγός είμαι εγώ)Προστατεύει όλα τα μέλη εξ ίσου.Στην φωτό τους παίζω και τους 2 για αυτό ο τύραννος κάνει ''σκηνικά''.Δεν σας κρίβω πάντως,πως και ο σκύλος έχει πέσει θύμα του.Τον κάνει και αυτόν ότι θέλει.Καμιά φορά του κάνει και κανένα ''πέσιμο'',παρόλο που αυτός δεν την πειράζει.Μετά από τόσα χρόνια,τι εκπέδευση να της κάνω?Μου φένεται οτι έχει καταφέρει να με εκπεδευσει αυτή,και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...Πάντα είχα σκύλιά.Τις γάτες δεν τις συμπαθούσα.Νόμιζα ότι ήταν απόμακρες,χωρίς συναισθήματα,οτι δεν επικηνωνούν,κλπ κλπ κλπ.Αυτό το γατάκι έχει μεγάλη ιστορία,και το πως ζει είναι ένα θαύμα.Οπως και το πως έφτασε στα χέρια μου.Αν μου έλεγες πριν μερικά χρόνια,οτι θα κοιμάμαι με μια γάτα αγγαλιά,και πως θα γυρίζω από τις διακοπές 2-3 μέρες γρηγορότερα για χάρη της,το λιγότερο που θα έκανα,είναι να σε έλεγα θεοπάλαβο.Και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!Ειδικές Δυνάμεις,TAE-KWON-DO και μπούρδες....Κυκλοφοράω με μπλούζα που έχει στάμπα τον Τύραννο,Την βάρκα την μετονόμασα Duma(όνομα του τύραννου)χαμός!!!Μου έχει πάρει τα μυαλά!Είμαι έτοιμος για ψυχανάλυση...Ρωτήστε ότι θέλετε...Θα απαντήσω με ηλικρίνια.Ας ξεκηνίσει η συνεδρία....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαχαχααχχαχααχ...φοβερός είσαι!!!!!

Δεν είσαι ο μοναδικός..πίστεψε με.Περιττό να σου πω ότι οι περισσότεροι απο εμάς..έχουμε εκπαιδευτεί απο..τις γάτες μας.

Απλά...είδες..έμαθες και εσύ..ότι οι γάτες..είναι απίστευτα πλάσματα..και έχουν φοβερή προσωπικότητα.Το κακό είναι ότι τις συγκρίνουν με τους σκύλους..,που είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος...,και επειδή δεν αντιδρούν με τον τρόπο που αντιδρούν τα σκυλιά,μιλούν για 'ελλειψη συναισθημάτων κλπ.Καμια σχέση.Απλά..αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο.
HAILANDER
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβώς....Ρε τι γίνετε....Σχεδόν 5 χρόνια,και συνεχίζει να με εκπλήσει....
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπες στο youtube και δες τα βιντεάκια του simon's cat ! Θα ταυτιστείς!
bobo
Νεοφερμένο μέλος
HAILANDER
Νεοφερμένο μέλος
Βρε πνίγομαι στον ωκαιανό και αντί να μου πετάξετε σωσίβιο,πετάτε ψάρια στην θάλασσα να με φάνε οι καρχαρίες!!!
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχηγός ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είσαι, θέλεις να πεις!!!

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γλυκέ μου τύραννε...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool