Θέλουμε γάτο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsibourina

Νεοφερμένο μέλος

Ο tsibourina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
γεια σας. ειμαστε ενα ζευγαρι απο αλεξ/πολη και ψαχνουμε απεγνωσμενα για καποιον να μας χαρισει ενα γατακι - τιγρακι αρσενικο. θα το φροντιζουμε σαν παιδι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπείτε στα χαρίζονται και ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες. Υπάρχει ένα παιδί από Κομοτηνή αν θυμάμαι καλά που έχει αρκετά γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και καλως ηρθατε..:)μπορειτε να ριξετε μια ματια στις αγγελιες,στα χαριζονται...υπαρχουν παρα πολλα που περιμενουν για ενα σπιτακι γεματο αγαπη ...:)

Μπείτε στα χαρίζονται και ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες. Υπάρχει ένα παιδί από Κομοτηνή αν θυμάμαι καλά που έχει αρκετά γατάκια.

μωρε με διαφορα ενος λεπτου γραψαμμε..:hehe::hehe::hehe:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
οκ. εδω πανω που ειμαστε αλεξ/πολη, πως θα παρουμε γατακι, αν π.χ απο οτι φανταζομαι όσοι εχουν και θελουν να χαρισουν ειναι απο πιο νοτια?

οκ. εδω πανω που ειμαστε αλεξ/πολη, πως θα παρουμε γατακι, αν π.χ απο οτι φανταζομαι όσοι εχουν και θελουν να χαρισουν ειναι απο πιο νοτια?

ποιος το ειπε αυτο καλε;:confused:...και βεβαια χαριζουν και απο βορρα...οπως σου ειπε η βουλα,υπαρχει καποιο παιδι απο κομοτηνη που χαριζειν γατακια...:)

απο κομοτηνη η κοπελα που εχει τα γατακια, δεν εχει τιγρακι και θα τα δωσει απο ιουλιο. θελει να μεγαλωσουν λιγο. οκ εχει δικιο.δεν θελω να φανω ρατσιστης ή κατι τετοιο, αλλα τι να κανω? η γυναικα μου θελει τιγρακι. και εγω πρεπει να της βρω τιγρακι...... αλλιως ...την εβαψα:hmm:

σιγουρα καποιος θα δινει τιγρακι...οποτε..λιγο ψαξιμο και υπομονη χρειαζεται...:)

το site δεν εχει αναζητηση? ξερει καμμια φιλη? θα ηθελα να κανω ενα search στις αγγελιες ...χαριζονται... με φιλτρο την περιοχη μας. δεν εχω φυσικα προβλημα να πεταχτω καβαλα, δραμα, ξανθη κ.λ.π στα περιξ

το site δεν εχει αναζητηση? ξερει καμμια φιλη? θα ηθελα να κανω ενα search στις αγγελιες ...χαριζονται... με φιλτρο την περιοχη μας. δεν εχω φυσικα προβλημα να πεταχτω καβαλα, δραμα, ξανθη κ.λ.π στα περιξ

αχ..εχει..αλλα εγω δεν το εχω κανει ποτε..και δεν ξερω να το χειριζομαι,ας ελπισουμε οτι καποιος που ξερει θα σου απαντησει..:)

Η αναλυτική αναζήτηση βρίσκεται εδώ.
Δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι κοντά σας το γατάκι που χαρίζεται, πολλοί είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν μακριά τα γατάκια τους, αν είναι σίγουροι ότι πηγαίνουν σε κατάλληλο σπίτι. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν να ταξιδέψουν γατάκια από τη μια πόλη στην άλλη για να υιοθετηθούν. Θα έλεγα να δείτε όλες τις αγγελίες, ανεξαρτήτως περιοχής, και αν κάποιο γατάκι σας κάνει κλικ, να επικοινωνήσετε με τον προσωρινό ιδιοκτήτη του για να συνεννοηθείτε για την πιθανότητα μεταφοράς του.

καλησπερα.εγω δινω δυο τιγρακια,ενα αρσενικο κ ενα θυληκο!
την παρασκευη θα ανεβω κοζανη!
υπαρχει περιπτωση να ερθετε να τον παρετε απο κει???
:hmm:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-λουκουμαδάκια-σκέτη-γλύκαααα.226801/

check your e-mail box. thanks

καλησπερα.εγω δινω δυο τιγρακια,ενα αρσενικο κ ενα θυληκο!
την παρασκευη θα ανεβω κοζανη!
υπαρχει περιπτωση να ερθετε να τον παρετε απο κει???
:hmm:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-λουκουμαδάκια-σκέτη-γλύκαααα.226801/

Αντε μακαρι να μπορεσεις να το δωσεις εστω και το ενα!!!!Ολη η θετικη ενεργεια στα μικρουλια!!!! το κοριτσακι που εδωσα τελικα λεγεται Μισιρλου, πηγε στον γιατρο που την βρηκε υγιεστατη και κουκλα, μονο με λιγους μηκυτες την βρηκε, αλλα εχει αρχισει θεραπεια με ενα ειδικο διαλυμα και παει καλα!!!!!

αχουουου τη ζουζουνιτσααα:D
εχει προσαρμοστει τελειως τωρα πια ε?
θεματακι να της ανοιξειιιιι ο κυριουλης να την καμαρωσουμεεεεεε
:whistle:

Τελικα tsibourina βρηκες τιγρακι που εψαχνες? Εγω εχω τρια μικρα τιγρακια και ειμαι και Αλεξανδρουπολη! Αν ενδιαφερεσαι ακομα απαντησε μου για να σου στειλω photos και λεπτομερειες για τα μωρουλια! :)

ναι. ενδιαφερομαι χριστινα. στειλε μου σε παρακαλω φωτο . e-mail..... dim6997@yahoo.gr.περιμενω και ευχαριστω

Τελικα tsibourina βρηκες τιγρακι που εψαχνες? Εγω εχω τρια μικρα τιγρακια και ειμαι και Αλεξανδρουπολη! Αν ενδιαφερεσαι ακομα απαντησε μου για να σου στειλω photos και λεπτομερειες για τα μωρουλια! :)

ναι. ενδιαφερομαι χριστινα. στειλε μου σε παρακαλω φωτο . e-mail..... dim6997@yahoo.gr.περιμενω και ευχαριστω
Τελικά συννενοηθήκατε; Ελπίζω να βρεις το γατάκι που ψάχνεις!

Τελεια! Θα βγαλω photo τα μικρα και θα σου στειλω mail αποψε! :D

σου εχω αφησει εδω κ μια εβδομαδα κ εγω μηνυμα στο προφιλ σου:(,αν δεν ενδιαφερεσαι σε παρακαλω να μου το πεις γιατι μου τα ζητησανε κ αλλα 2 ατομα...:P.μακαρι να βρειτε στην πολη σας κ να πανε ολα καλα.:D απλα σου ειπα οτι εχω φωτο στο αλμπουμ του προφιλ μου τα 3 τιγρακια κ το ενα παρδαλακι αν ηθελες να τα δεις.....

για κομοτηνη που λεγαμε....φωτο δεν μπορω να ανεβασω εδω:( κ την εβαλα στο αλμπουμ κανοντας κλικ στο ονομα μου μπορεις να δεις κ το αλμπουμ:confused:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back