Θέλω γάτα!!

rosie1

Νεοφερμένο μέλος

Η rosie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Θέλω πολυ γατα ομως η μαμα μου επιμενει οτι θα μας δυσκολευει στα ταξιδια μας το καλοκαιρι.Τι να κανω για να την πεισω;Μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου κανει 1 γατακι σιαμ;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, η μαμά σου έχει ένα δίκιο.. Θα πρέπει για τα επόμενα 15 χρόνια να την υπολογίζεις σάν άνθρωπο. Θα πρέπει να την έχετε μαζί σας στα ταξίδια ή τις διακοπές. Ή να την αφήνετε κάπου σίγουρα...
Μια γάτα θέλει φροντίδα, και πολλά άλλα... αν τελειώσεις το σχολείο, σπουδάζεις? Ποιός θα την πάρει? Γιορτές? Σαββατοκύριακα? Θέλει πολύ σκέψη και ηρεμία....

Τώρα για τιμές δεν είμαι ειδική να σου πώ. Λογικά κανα 500..... λέω τώρα... μέχρι να σου πούν οι ειδικοί.:) Δεν είναι μόνο τα λεφτά της αγοράς μόνο.. να ξέρεις.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, η μαμά σου έχει ένα δίκιο.. Θα πρέπει για τα επόμενα 15 χρόνια να την υπολογίζεις σάν άνθρωπο. Θα πρέπει να την έχετε μαζί σας στα ταξίδια ή τις διακοπές. Ή να την αφήνετε κάπου σίγουρα...
Μια γάτα θέλει φροντίδα, και πολλά άλλα... αν τελειώσεις το σχολείο, σπουδάζεις? Ποιός θα την πάρει? Γιορτές? Σαββατοκύριακα? Θέλει πολύ σκέψη και ηρεμία....

Τώρα για τιμές δεν είμαι ειδική να σου πώ. Λογικά κανα 500..... λέω τώρα... μέχρι να σου πούν οι ειδικοί.:) Δεν είναι μόνο τα λεφτά της αγοράς μόνο.. να ξέρεις.:redface:

θα συμφωνησω!!
πρεπει να το σκεφτεις πολυ γιατι ειναι ευθυνη!!
θελει φροντιδα οπως καθε ζωακι
οσο για τα λεφτα ειναι πολλα παραπανω!!
και τα περισσοτερα στην αρχη!!!

Όντως...!!Οι γάτες έχουν μεγάλη ευθύνη και χρειάζονται φροντιδα...Πρέπει να τη θάλουν και οι γονείς σου(απαραίτητη προυπόθεση)και μετα..............:hmm::hmm::hmm:

Θα πρότεινα αντί να αγοράσεις, να ρίξεις μια ματιά στο φορουμ, στο θέμα "χαρίζονται". Υπάρχουν τόσα πολλά μικρά που πρέπει να βρουν σπίτι, και μην ξεχνάς ότι τα ημίαιμα είναι και πιο εύκολα στην συμπεριφορά.
Πριν αποφασίσεις, σκέψου ότι το να έχεις γατί σου αλλάζει την ζωή σου, και αποτελεί δέσμευση για πάρα πολλά χρόνια. Σου χαρίζει απίστευτη χαρά αλλά απαιτεί και κάποιες θυσίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back