MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
31-03-11
14:55
Ναι, ναι.. Αν θες πάω να την πάρω.Γυρω στις 17 θα επιστρεψει,αν θες πηγαινε να χαζεψεις νορβηγακια και Bengal και να μου τη φερεις και πισω.![]()
Τώρα πού θα μείνει άγνωστο.
Θα κλέψω και ένα Βεγγάλης για την Ηλιάννα που το έχει καημό. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
31-03-11
15:04
Απάντηση: Θέλω μια γνώμη για ένα εκτροφείο...
Φερτην Θεσσαλονικη και θα την παρω οταν ανεβω να δω τα μωρα.Αντε θα σε αφησω να τα ζουληξεις κιολας.
Φερτην Θεσσαλονικη και θα την παρω οταν ανεβω να δω τα μωρα.Αντε θα σε αφησω να τα ζουληξεις κιολας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
31-03-11
15:10
Απάντηση: Θέλω μια γνώμη για ένα εκτροφείο...
Μα πόσο μεγαλόψυχη είστε κάκιστη.
Τέλος το σπαμ. 
Μα πόσο μεγαλόψυχη είστε κάκιστη.
Τέλος το σπαμ. 
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
28-04-11
02:24
Τελικα τι εγινε με την γατουλα και το εκτροφειο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum