Θέλω να έχω τη γάτα στο μπαλκόνι

Μπαχαχαχαχααχαχαχααχα
μια φωτογραφία της κυρίας στα τέσσερα
στο 4 παρακαλώ!!!!
εεε....:redface::redface:... δεν συνηθίγιω να δημοχιοποιώ προχιοπικέχ σεχουαλικέχ μου στιγμέχ...:pfff::pfff::pfff: Ααααααααα!!!! Επί τη φασίνα εννοείς...............:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Θέλω να έχω την γάτα στο μπαλκόνι. Ιδέες, απόψεις....

Εχει τον τροπο να σε κανει να τη βαλεις μεσα στο σπιτι,οποτε κανε το απο την αρχη ,για να εχεις την ικανοποιηση ,οτι δεν σε τουμπαρισε για μια και μοναδικη φορα,γιατι στη συνεχεια θα σε τουμπαρει συνεχως και θα προσκυνας το μεγαλειο της ,οπως ολοι μας,αν βεβαια τα βρεις με τον αδερφο σου και εισαι σιγουρος οτι θα περνατε καλα ολοι μαζι.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα να μην παρεις γατακι για τις τριχες. Με μια καλη ηλεκτρικη σκουπα,ορεξη και χτενισμα της γατας δεν θα εχεις προβλημα. Και εφοσον ο αδερφος σου αγαπαει οπως λες τα ζωακια ισως συμβιβαστει κι αυτος. Εγω εχω 2 γατες αποκλειστικα μεσα στο σπιτι και ουτε εγω ουτε ο συντροφος μου εχουμε αντιμετωπισει προβλημα. Και δεν ειμαι και μανιακη με την καθαριοτητα.

Κοιτα αν ο αλλος δεν εχει ορεξη και ας μην μαδαει πολυ και ας την χτενιζω καθε μερα, δεν θα την προσεχει δεν θα την ταιζει θα βαριεται γιατι απο οτι εχω καταλαβει του αρεσει η ΙΔΕΑ να εχει κατοικιδιο και οχι η πραγματικοτητα.

Εγώ είμαι της απόψεως να μην πάρεις γατακι εφόσον δεν το θέλει ο αδερφός σου. Όταν μείνεις μονος σου τότε υιοθετεις ένα. Για τώρα δεν Είναι καλή ιδέα θα προκαλέσει τριβές. Ναι, μπορεί να του αρέσει τελικά αλλα αν δεν του αρέσει; Θα το δώσεις μετά η θα ακούς μουρμουρα; Και τι θα κανείς όταν αρρωστησει και κάνει εμετο στο χαλί του σαλονιού; Το γατακι Είναι μέλος της οικογένειας και κατα την γνώμη μου πρέπει να συμφωνούν όλοι στο σπίτι πριν υιοθετηθεί κάποιο κατοικιδιο.

Και εγώ συμφωνώ ότι το καλύτερο (και σωστότερο) είναι να μην πάρεις τώρα γατούλα. Είμαι βέβαιη ότι ο αδερφός σου θα τη συνηθίσει και θα την αγαπήσει, όμως είμαι αντίθετη με το να επιβάλλεις σε κάποιον οτιδήποτε (ακόμα και αν στην πράξη φανεί ότι τελικά ωφελήθηκε). Όταν συγκατοικείς με κάποιον θα πρέπει τέτοιες αλλαγές να γίνονται κατόπιν συνεννόησης, και για λόγους σεβασμού και ισοτιμίας αν μη τι άλλο. Όπως και εμείς άλλωστε δεν θα νιώθαμε άνετα με το να μας επιβάλλουν κάτι στο σπίτι μας, για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Τέλος, για το καλό της ίδιας της γατούλας, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να μπει σε ένα σπίτι μόνο αν είναι ευπρόσδεκτη συνειδητά και απόλυτα από όλους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back