Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα πάμε να τον δούμε τον γατούλη (και τα άλλα αδεσποτάκια) την Παρασκευή μάλλον το απόγευμα

Ελπίζω όλα να μας πάνε καλά και να ταιριάξουμε με τον μικρούλη...
Πάντως από ό,τι το κόβω οι μέρες ατεκνίας μου όπως και να έχει οδεύουν προς το τέλος τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DESPOINA12742
Νεοφερμένο μέλος
Πριν δυο χρονια ημουν στη θεση που εισαι τωρα.Την Χιονουλα μου (περσικη) που τωρα ειναι δυο ετων μου την εφερε το αγορι μου που μενουμε μαζι σε 44 τμ σπιτι.Βοηθεια στις δουλειες του σπιτιου δεν εχω οποτε εισαι τυχερη σε αυτο το τομεα.
Η Μιλλυ ηρθε εκτακτως (αδεσποτη),την ταιζαμε στη διπλανη μαντρα αυτοκινητων μια δυο καταφεραμε κ την πιασαμε.
Μετα απο δυο βδομαδες προσαρμογης ειμαστε οκ.
Οσον αφορα τα ταξιδια εμεις τις παιρνουμε μαζι.
Τα εξοδα στην αρχη με την στειρωση ειναι αυξημενα μετα λογικα.
Προτεινω να παρεις δυο γατουνια ιδιας ηλικιας να μεγαλωσουν κ μαζι.
Παντως δυο ειναι καλυτερα απο ενα.Το συνιστω ανεπιφυλακτα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλέ οταν ερθει εκεινη η ωρα εννοούσα...αμέσω να κατηγορήσετε την ελληνιδα μανα..![]()
Καλέ το καταλάβα το μπράβο ήταν γιατί προσφέρεις τα καλύτερα στον γιόκα που θα δώσεις

Αμέσω εσύ ο νους σου στο κακό

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Αν ηταν να παρω γατακι αυτο θα επαιρνα

RedCat
Διάσημο μέλος
..Μαρία μου ελπίζω να επιλέξετε τον Μάνο Νέγκρα αλλα άν οχι οποιο ή οποια γατάκι/α και να πάρετε θα είναι τυχερά και θα τους χαρίσετε μια οικογένεια και την ασφαλεια που ποτε δεν θα είχαν στο δρόμο...Θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντά..
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι πολύ χαρούμενη: ο φίλός μου είδε τον Manο Negra σε φωτογραφία και ξετρελλάθηκε!!

Είμαστε σε καλό δρόμο...

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε αντε να δεσει το γλυκο...Και εγώ θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά Νότα
Είμαι πολύ χαρούμενη: ο φίλός μου είδε τον Manο Negra σε φωτογραφία και ξετρελλάθηκε!!
Είμαστε σε καλό δρόμο...![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγω Νοτακι μπηκα κατευθειαν στα βαθια.Δεν ηξερα απολυτως τιποτα για τις γατες και υιοθετησα 2.Χαρη στο σαιτ απολαμβανουν σωστη φροντιδα κι'εγω απολαμβανω την υγεια τους. Ε, μετα απο 6 μηνες που ''παλιωσα'' πηρα και το πιτσιρικι

ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool