Θέλω να καθαρίσω το τρίχωμα της γατούλας μου

Ναι..δεν εχω παει εγωωωωωωωωωω.Ποσες φορες να τον πωωωω;;;Το πηγε η ΜΗΤΕΡΑ μου και μου ειπε οτι εχει ρινοτραχιτιδα.Ελπιζω να το καταλαβατε!Και THANKS:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και γω:)Σε λίγο θα ρθει ένας φιλος μου που έχει εμπειρία με γάτες και θα το δει να μου πει αν έχει κάτι σοβαρό..Πάντως τα συμπτώματα δείχνουν απλό κρυολόγημα αλλά δεν έχει κάνει ούτε εμμετό ούτε διαρροια.(sorry που το λεω έτσι ωμά:/::redface:)

Ευχαριστώ πολύ:)

χιλια συγνωμη...αν ειναι ετσι...Οταν ομως γραφεις αυτο...οτι θα ερθει ενας φιλος σου που ξερει απο γατες..,θα το δει..και θα σου πει αν εχει κατι σοβαρο..πού φαινεται οτι εχει παει στον κτηνιατρο;;.Εδω φαινεται καθαρα οτι δεν ξερεις τι εχει.,εφοσον γραφεις οτι τα συμπτωματα δειχνουν απλο κρυολογημα....Η λογικη λεει οτι οταν το εχεις παει στο γιατρο...και μαλιστα διεγνωσε και ρινοτραχειτιδα και λογικα θα του εδωσε και φαρμακα..περιμενεις απο εναν φιλο να κανει διαγνωση;;;:confused::confused::confused:
Αληθεια..τι ειπε για τα αυτακια του;;...για την ρινοτραχειητιδα..εδωσε φαρμακα;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back