Θέλω να καπνίσωωωωωωωωωωωωω....

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
ειμαι που λετε αρρωστη με πυρετουλη και συναχη κοντα μια βδομαδα.. εκτος του οτι εχω κουραστει να ειμαι ξαπλα (απο καναπε σε κρεβατι και ξανα το αντιστροφο) θελω να πιω καφε και να καπνισω και δεν μπορω...με πιανει τρελος βιχας..και για να μην πεσουν ολοι οι αντικαπνιστες να με φανε μου αρεσει να καπνιζω και θα το κωψο οταν το θελισω εγω πραγματικα γιατι με τα κυριγματα δεν βγαζεις ακρη..δεν εχω τπτ με οσους δεν καπνιζουν ισα ισα απλα εμενα μου αρεσει το τσιγαρο..οφειλω ομως να σεβομαι οποιον δεν καπνιζει.Πχ δεν προκειτε ποτε να καπνισω σε χορο με μικρα παιδια η σε κλιστο χορο με ηλικιομενους...παντα θα ρωτεισω καποιον ακομα και σε καφετερια αν τον ενοχλει το τσιγαρο..ομως δεν πυστευεται οτι και εμεις που κανιζουμε εχουμε δικαιοματα ???να μην μας αντιμετοπιζουν σαν ζομπυ?και επειδη ξερω οτι θα πειτε οτι το καπνισμα σκοτωνει προερχομαι απο οικογενεια γιατρον και ξερω αρκετα..παιζουν πολοι παραγωντες ρολο ...πχ ο παππους μου πεθανε 107 χρονον και καπνιζε σαν φουγαρο...δεν προσπαθω να πω οτι το τσιγαρο κανει καλο καθε αλλο ομως δεν ειμαστε ελευθεροι να διαλεγουμε της επιλογες μας ειτε ειναι σωστες ειτε οχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ ανοιξες δυσκολο θεμα. εχω κοψει το καπνισμα 3 μηνες και ακομα μου λειπει φριχτα, ιδιαιτερα οταν βγαινω, παιδια δεν το παλευω οταν βγαινω για ποτο, γι'αυτο και δεν βγαινω πια !!! :rolleyes::cool:
βλακειες αυτα που λενε οτι το δυσκολο ειναι ο πρωτος μηνας, εγω ακομα υποφερω, καπνιζουν οι φιλοι μου διπλα μου και λυσσαω ! ολο σκεφτομαι, "να αναψω και γω ενα, να μην αναψω.." τελικα δεν αναβω βεβεια, δε θα του περασει, αλλα ωστοσο λυσσαω και καταπιεζομαι !!:down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερεις κατι εγω δεν το θεωρο δυσκολο να το κωψω .πχ σε περιπτοση που μεινω εγκυος..πλεον θα λειτουργω για ακομα μια ψυχουλα που δεν ειναι καθολου ωραιο να καπνιζω και να προκαλω προβλιματα...και παρολο που ειμ αι καπνιστρια καθε φορα που βλεπω εγκυες γυναικες να καπνιζουν τρελαινομαι απιστευτα...το θεωρω απαραδεκτο

καλα ναι, στην εγκυμοσυνη ειναι αθλιο να καπνιζεις. δεν το συζητω να παρεις το παιδι στο λαιμο σου. :mad:

Εγώ καπνίζω και όταν είμαι άρρωστη... δεν το βάζω κάτω. Αυτό θα πει ακέραιος χαρακτήρας!:P

πως παει το κρυωμα? μιας και δεν καπνιζεις, δεν κοιτας να το κοψεις? (εκτος αν δε θες ακομα βεβαια):hmm:

σημερα καπνισα το πρωτο μου τσιγαρο εδω και μια βδομαδα....καπνιζω οσο μπορω ακομα γιατι οπως ειπα θελω να κανω μπεμπε και κανα μηνα πριν αρχισουμε της προσπαθιες θα το κωψω μαχαιρι....

"για να μην τον παιρνεται απο πισω παρτε του μια πιπα"
:lol::lol::lol::lol:
τα γραφω ενω καπνιζω

σημερα καπνισα το πρωτο μου τσιγαρο εδω και μια βδομαδα....καπνιζω οσο μπορω ακομα γιατι οπως ειπα θελω να κανω μπεμπε και κανα μηνα πριν αρχισουμε της προσπαθιες θα το κωψω μαχαιρι....

Εδώ άλλη τρελή κ μανιώδης καπνίστρια... εμένα μου έχουν πει ότι για μωρό πρέπει να το κόψεις 6 μήνες πριν την εγκυμοσύνη... υποτίθεται ότι προσπαθώ να το κόψω από το Σεπτέμβριο... είναι παααααααααρα πολύ δύσκολο.
Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μην καπνίζω στη δουλειά, κι έτσι το πρώτο τσιγάρο το ανάβω κατά τις 5 το απόγευμα... και πάλι όμως το μισό πακέτο θα το καπνίσω. Μιλάω ειδικά σε σένα Giannis-Vivi, που λες ότι θα το κόψεις όποτε θες εσύ... κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα, γιατί ποτέ δε θέλω, το μήνυμά σου είναι σα να γράφεις τα δικά μου λόγια... τώρα που είσαι άρρωστη κάνε μια προσπάθεια, αξίζει τον κόπο.
Σημείωση: στην προσπάθειά μου δεν κατάφερα να μην περάσω ΟΥΤΕ μια μέρα χωρίς τουλάχιστον ένα τσιγάρο... προς γνώση όσων νομίζουν ότι μπορούν να το κόψουν.

οπα παρτο αλλιως. και εγω ετσι ελεγα, αλλα το εχω κοψει 3 μηνες. ειναι πολυ δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο οταν το θες, αν θελει ο ανθρωπος ολα τα μπορει. ακουγεται κλισε αλλα ετσι ειναι.:)

χεχε..καπνιζω απο τα 18 μου..το αρχισα στης πανελινιες απο το ανχος..πριν απο 4 χρονια επρεπε να το κωψω γιατι ειχα καποιο προβλιμα υγειας..μπορω να πω οτι τοτε το εκωψα μαχαιρι...με τη μια.ουτε το ηθελα ουτε τπτ γιατι ειχα καταλαβει οτι πρεπει να το κωψω...ειναι ολα θεμα μυαλου..ξεκινησα να ξανακαπνιζω μετα απο 1μιση χρονο αφου πλεον ειμουν οκ στην υγεια μου αλλα επειδη το ηθελα ..και ξερεις κατι το βλεπω και αλλιος πλεον..δηλαδη αν με το καλο μεινω εγκυος τη θα εχει ποιο μεγαλη συμασια για μενα???το τσιγαρο η το μωρακι μου? φυσικα το μωρακι ...οποτε ολα ειναι θεμα προτερεοτιτον...τωρα αν μετα την εγκυμοσινη ξανακαπνισω αυτο δεν το ξερω αν το θελω μαλλον ναι αλλα εφοσον θα εχω μωρακι μεσα στο σπιτ δεν θα κανιζει κανεις μεσα στο σπιτι...δεν θα ρουφαει το καπνο ενα πλασματακι που δεν φταιει σε τπτ...

Πέρα από το μωράκι που θα πρέπει να προσέχετε, θα πρέπει να προσέχετε κ την υγεία σας. Σε μια συνέντευξή του ένα καθηγητής οικολόγος είχε πει ότι οι καπνιστές παίζουν τη ζωή τους με πιθανότητες 50-50. Δηλαδή 50% να μην παρουσιάσουν καρκίνο κ άλλες 50% να παρουσιάσουν. Εγώ κάπνιζα από πολύ μικρή κ τώρα καπνίζω μια φορα στο τόσο για ευχαρίστηση. Όλα γίνονται λοιπόν όταν το θέλουμε, ειδικά οι μέλλουσες μαμάδες επιβάλετε να το κόψουν.
Βιβή περαστικά σου:up:

χωρις να θελω να κατιγορισω κανενα αλλα δεν υπαρχει ποιο αντεσθητικο πραγμα απο το να βλεπεις μια εγκυο γυναικα με το τσιγαρο στο χερι....μου αναβουν τα λαμπακια εκεινη την ωρα..και ειμαι καπνιστρια..

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη, θέλει όμως πολλή πολλή θέληση. Πιστεύω ότι κι εγώ θα τα καταφέρω μια μέρα και φυσικά αυτό θα πρέπει να είναι προν μείνω έγκυος... αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει πολυ γμτ. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω στα 1-2 την ημέρα και να είμαι ΟΚ.
Πάντως παρατήρησα κάτι: ο καπνός ενοχλεί το Gandalf, ο οποίος φεύγει απ'την αγκαλιά μας αν ανάψουμε τσιγάρο . Από τότε καπνίζουμε στον απορροφητήρα, στην κουζίνα, και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να το κόψω, το γατί μου :):):)

βιβι, ασχετο. τι εικονα ειναι αυτη στο αβαταρ? η κοπελα εισαι εσυ? αυτο ειναι δικο σου τατουαζ? σορυ για το οφτοπικ.

ο πιο ωραιος ηταν ο πατερας μου..καπνιζε απο τα 16 του σαν φουγαρο...στα 35 του μια μερα ειπε τερμα το σταματαω..ουτε ιποκαταστατα οθτε τπτ..εχει να καπνισει απο τοτε..19 χρονια τωρα..οταν το ρωτεισα προσφατα πως καταφερε να κωψει το τσιγαρο τοσο γρηγορα μου ειπε οτι απλα το βαρεθικε..και οτι δεν το ηθελε αλλο..και καπνιζε 3 πακετα την μερα

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη, θέλει όμως πολλή πολλή θέληση. Πιστεύω ότι κι εγώ θα τα καταφέρω μια μέρα και φυσικά αυτό θα πρέπει να είναι πριν μείνω έγκυος... αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει πολυ γμτ. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω στα 1-2 την ημέρα και να είμαι ΟΚ.
Πάντως παρατήρησα κάτι: ο καπνός ενοχλεί το Gandalf, ο οποίος φεύγει απ'την αγκαλιά μας αν ανάψουμε τσιγάρο . Από τότε καπνίζουμε στον απορροφητήρα, στην κουζίνα, και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να το κόψω, το γατί μου :):):)

ναι ειναι το τατουαζ μου..μετα απο πολυ σκεψη του τη και που θα το κανω..το εκανα στα 21 μου..και το σχεδιο ειναι δικο μου

τι ειναι αν επιτρεπεται? δε φαινεται καλα !:hmm:

φτερα αγγελου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back