Θέλω να καπνίσωωωωωωωωωωωωω....

λολ..μια φιλη μου εχει ενα σκυλακι που οταν αναβει καποιος τσιγαρο παει και περιμενει να του φισιξεις το καπνο να τον ρουφιξει...ειναι δινατον να αρεσει στα ζωακια ???εμενα και ο ρορυ και η λουνα δεν θελουν καθολου τον καπνο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λολ..μια φιλη μου εχει ενα σκυλακι που οταν αναβει καποιος τσιγαρο παει και περιμενει να του φισιξεις το καπνο να τον ρουφιξει...ειναι δινατον να αρεσει στα ζωακια ???εμενα και ο ρορυ και η λουνα δεν θελουν καθολου τον καπνο..

Εγώ δεν καπνίζω (για την ακρίβεια το σιχαίνομαι, είχα προσπαθήσει να αρχίσω (!) την εποχή των πανελληνίων αλλά δεν τα κατάφερα!;)) αλλά βγάζω το καπέλο στους -ελάχιστους από την εμπειρία μου- καπνιστές που ρωτάνε το διπλανό τους πριν ανάψουν τσιγάρο και σε αυτούς που σέβονται τα μικρά παιδιά! Οπότε, το κόψεις δεν το κόψεις, από εμένα μπράβο!:up:
Ήξερα παλιά μια κοπέλα που είχε ένα γάτο ο οποίος έχωνε τη μουσούδα του στο τασάκι με τα αποτσίγαρα και τα μύριζε σαν τρελός και επίσης τρελαινόταν να γλύφει τα κατακάθια του ελληνικού καφέ από τα άπλυτα φλυτζάνια στο νεροχύτη! Μεγάλο αλάνι ο γάτος!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερεις κατι χρυσα μου..? οπως αναφερω και ποιο πανω εμενα μου αρεσει να καπνιζω..και επειδη ειναι δικη μου επιλογη και οχι των αλλον που μπορει να μην καπνιζουν αλλα με ανεχοντε οφειλω να ρωταω πρωτα..ειπαμε εχουμε δηκαιωματα οι καπνιστες αλλα τα ιδια με εμας εχουν και οσοι δεν καπνιζουν..τωρα οσο για το καπνισμα και παιδια νομιζω οτι παιζει ρολο (οπως ολα αλλωστε) πως εχεις μεγαλωσει..αν και οι 2 μου γονεις καπνιζαν ποτε μεσα στο σπιτι και ποτε σε χωρο που ειμασταν..επεισεις αν κατι με ενοχλει ειναι οτι τα περισοτερα πιτσιρικια που καπνιζουν πλεον το κανουν για μαγκια...η μαγκια για μενα ειναι να πης οχι οταν στο επιβαλουν και ξερεις κατι μου αρεσει που αν και καπνιστρια με σεβοντε οσοι δεν καπνιζουν αλλα για να κατεφερω να κερδισω το σεβασμο τους τους εδειξα οτι ναι μεν καπνιζω αλλα σεβομαι καποια πραγματα...

Εγώ δεν καπνίζω (για την ακρίβεια το σιχαίνομαι, είχα προσπαθήσει να αρχίσω (!) την εποχή των πανελληνίων αλλά δεν τα κατάφερα!;))
ολοι προσπαθουν να το κοψουν κ εσυ προσπαθησες να το αρχισεις?:blink::blink:

παιδια το γουσταρω πολυ το τσιγαρο αλλα γουσταρω πολυ να το κοψω

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη, θέλει όμως πολλή πολλή θέληση. Πιστεύω ότι κι εγώ θα τα καταφέρω μια μέρα και φυσικά αυτό θα πρέπει να είναι προν μείνω έγκυος... αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει πολυ γμτ. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω στα 1-2 την ημέρα και να είμαι ΟΚ.
Πάντως παρατήρησα κάτι: ο καπνός ενοχλεί το Gandalf, ο οποίος φεύγει απ'την αγκαλιά μας αν ανάψουμε τσιγάρο . Από τότε καπνίζουμε στον απορροφητήρα, στην κουζίνα, και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να το κόψω, το γατί μου :):):)
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να καπνίζω ποτέ μέσα στο σπίτι γιατί σκέφτομαι κ τα γατάκια μου τα οποία εμφανίζουν κ αυτά πολύ εύκολα καρκίνους ως παθητικοί καπνιστές, κ όταν τύχει μια φορά στο τόσο, καπνίζω πάντα με ανοιχτές τις πόρτες
άσχετο ο Gandalf σου στο άβαταρ έχει πολύ "ανθρώπινα" χαρακτηριστικά :lol:
Και Βίκυ θα συμφωνήσω ότι είναι αντιαισθητικό αλλά πάνω απ όλα είναι κ ανεύθυνο να κοιτάς τη δική σου απόλαυση κ να μην παίρνεις υπόψη σου τους κινδύνους που διατρέχει το μωρό σ αυτή την περίπτωση:down:
Να σας πω εγώ τι έκανα για να το κόψω επειδή κάπνιζα Μαλμπορο, έπαιρνα καθημερινά στην αρχή το μικρό πακέτο κ φρόντιζα να καπνίζω μόνο αυτά τα 10 τσιγάρα κ όταν το συνήθισα να βρίσκομαι στα 10 μείωνα κάθε εβδομάδα από 1 τσιγάρο μέχρι που το έκοψα τελείως. Σίγουρα θέλει μεγάλη δύναμη για να το κόψεις όπως κ κάθε εθισμός άλλωστε, όμως όλα είναι παιχνίδια του μυαλού μας κ αν ελέγξουμε το μυαλό μου ελέγχουμε κ τις αδυναμίες μας (ή τουλάχιστων κάποιες από αυτές)

Κάπνιζα απο τα 16 μου, γούσταρα το τσιγάρο απίστευτα..
Αυτή είναι μια αυτόνομη ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου "Πως να κοψετε το κάπνισμα πανεύκολα" του skeftomai.gr. Για να σας δώσω μια ιδέα, δεν σας λέει να κόψετε το κάπνισμα, ισα ισα που σε κάποιο σημείο στην αρχή λέει αν είστε καπνιστής, να ανάψετε και ενα τσιγάρο καθώς η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο:lol: Μου το προτείνανε και σε μια στιγμή ανίας είπα να διαβάσω κανα 2 σελίδες να δώ τι βλακείες λέει.. Αυτό ηταν, κάθησα με τις ώρες και το τελείωσα! Εγώ τουλάχιστον επαθα τέτοια ζημιά, που παράγγειλα και το βιβλίο. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, διαβάστε και θα καταλάβετε..

Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε σε μορφή pdf

ξερεις κατι χρυσα μου..? οπως αναφερω και ποιο πανω εμενα μου αρεσει να καπνιζω..και επειδη ειναι δικη μου επιλογη και οχι των αλλον που μπορει να μην καπνιζουν αλλα με ανεχοντε οφειλω να ρωταω πρωτα..ειπαμε εχουμε δηκαιωματα οι καπνιστες αλλα τα ιδια με εμας εχουν και οσοι δεν καπνιζουν..τωρα οσο για το καπνισμα και παιδια νομιζω οτι παιζει ρολο (οπως ολα αλλωστε) πως εχεις μεγαλωσει..
και ξερεις κατι μου αρεσει που αν και καπνιστρια με σεβοντε οσοι δεν καπνιζουν αλλα για να κατεφερω να κερδισω το σεβασμο τους τους εδειξα οτι ναι μεν καπνιζω αλλα σεβομαι καποια πραγματα...
Ειλικρινά, μόνο μια φίλη καπνίστρια έχω που μου έχει πει περίπου τα ίδια και, αν και την ξέρω χρόνια, πάντα με ξαναρωτάει αν επιτρέπεται! Ξέρεις τι της λέω? "το δικό σου τσιγάρο δε με ενοχλεί επειδή με ρώτησες!"
Ενώ είναι άλλοι... Στη δουλειά π.χ. κάποιοι που ξέρουν ότι με ενοχλεί το ανάβουν επιδεικτικά μπροστά μου! Ευτυχώς που με άλλαξαν γραφείο γιατί θα είχα αρχίσει φάπες, σαν γάτα!
ολοι προσπαθουν να το κοψουν κ εσυ προσπαθησες να το αρχισεις?:blink::blink:

παιδια το γουσταρω πολυ το τσιγαρο αλλα γουσταρω πολυ να το κοψω

Ψιτ, κοπελιά, εσύ μεθαύριο θα κάτσεις πιο πέρα...:lol: Αν γουστάρεις να το κόψεις, θα το κόψεις. Αν πάλι σ'αρέσει, γιατί να καταπιέζεσαι? Μια ζωή την έχουμε!

Δεν θα μιλήσω για μένα ή γενικά για το τσιγάρο.. μίας και μισή φορά το δοκίμασα...δεν κατάλαβα που είναι το ωραίο.. και δεν ξανασχολήθηκα. Ούτε θα πω ΄τι έχω τραβήξει και τί τραβάω σαν παθητική...

Θα αναφερθώ στο κακό που κάνει στις γατούλες μας. Στο σπίτι που καπνίζει κάποιος οι γάτες μυρίζουν τσιγαρίλα!!!:| Είναι ότι χειρότερο για την γάτα... Παρατηρήστε αν την έχετε αγκαλιά ή είναι κοντά σας την αντίδρασή της στον καπνό...

Κάνει, και μάλλον έχει και τις ίδιες επιπτώσεις, όπως σε ένα μικρό παιδί....:(
Φυσικά σε σας τις καπνίστριες δεν σας μυρίζει η γάτα καπνό, όπως και τα ρούχα σας, και το σπίτι γενικότερα.
Ήμουν πρίν κάποιους μήνες στην Κτηνίατρο μου.. που δεν καπνίζει. Έλεγε σε κάθε πελάτη περίπου 10 γάτες, που ήρθαν την ώρα που ήμουν εκεί, σε ποιό σπίτι κανπίζουν και σε ποιό όχι. Τα βρήκε όλα!!! Και άφηνε ξερούς φυσικά τους ιδιοκτήτες. Γιατί μπορεί να μην κάπνιζε η κοπέλα που έφερε την γάτα, αλλά ο άνδρας της.. για να σκεφτούμε ότι μπορούσε να μυρίσει και τον άνθρωπο.;)

Αυτά.:)

Τζουλια έχεις απόλυτο δίκιο γιατί πολύ πρόσφατα πήγα τον γατούλη μου να του καθαρίσει ο κτηνίατρος τα δόντια επειδή κ ο γιατρός κ ο βοηθός του είναι καπνιστές όταν τον έφερα στο σπίτι βρομούσε σαν τασάκι κ χρειάστηκε να του κάνω μπάνιο τη επόμενη μέρα γιατί δεν έφευγε με τιποτα η τσιγαρίλα από τη γούνα του

Φαντάσου και ήταν εκεί πόσο? 2 ώρες μόνο???:|
Γιαυτό και κανονικά απαγορεύεται το κάπνισμα στα Κτηνιατρεία!;)

Εμένα η γάτα μου, τώρα το Χειμώνα, όταν βγαίνει βράδυ στη βεράντα για πιπί και τύχει να κάτσει λίγο παραπάνω για ονειροπόληση π.χ., όταν ξαναμπαίνει, μυρίζει καπνό τζακιού από τα τζάκια που καίνε γύρω γύρω!!!. Εμείς δεν καπνίζουμε, αλλά, από αυτό, καταλαβαίνω, πώς θα μυρίζει ένα γατάκι, που καπνίζουν μέσα στο σπίτι οι κύριοί του:mpliaks:

Ναι, είναι η τρίχα σαν ύφασμα, που απορροφά αμέσως ότι καπνό-μυρωδιά κυκλοφορεί.....

Θα μυρίσω τα παιδιά την επόμενη φορά που θα κάνω κουνουπίδι να δώ αν μυρίζουν και κουνουπιδίλας!!!!!:P:lol::lol:

Φαντάσου και ήταν εκεί πόσο? 2 ώρες μόνο???:|
Γιαυτό και κανονικά απαγορεύεται το κάπνισμα στα Κτηνιατρεία!;)
Λιγότερο από 2 ώρες αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όση ώρα ήμουν εκεί δεν κάπνιζε κανείς δλδ η μυρωδιά που κόλλησε στην γούνα ήταν αυτή που βρισκόταν στο χώρο.
Ναι έχεις δίκιο αυτό ειναι κ το πιο σωστό σε τέτοια μέρη να μην καπνίζουν καθόλου, ειδικά αφού γίνονται κ επεμβάσεις :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back