Θέλω να μου λύσετε μια απορία -θεραπεία για μύκητες

πολυ φιλοζωη

Νεοφερμένο μέλος

Η πολυ φιλοζωη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Βρε παιδια αν καποιος που εχει βρει ενα γατακι το οποιο ειναι αρρωστουλι και χρειαζεται να κανει μια θεραπεια και δεν μπορει να την κανει αυτος ο καποιος την θεραπεια επειδη δεν προλαβαινει πιστευετε οτι ειναι σε θεση να υιοθετησει ενα γατακι το οποιο καποια στιγμη μπορει να κρυωσει η οτιδηποτε που θα χρειαστει και αυτο καποια θεραπεια?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έχει το γατάκι; Απειλείται η σωματική του ακεραιότητα ή είναι κάτι πιο απλό;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έχει το γατάκι; Απειλείται η σωματική του ακεραιότητα ή είναι κάτι πιο απλό;:hmm:
Απο οτι ειπε μυκητες

οι μυκητες δεν ειναι κατι φοβερο!!!! θελει καποια θεραπεια βεβαια και ενημερωση σε αυτον που θα το υιοθετησει αλλα δεν επηρεαζει την βασικη υγεια της γατας!!!!!

η θεραπεια ειναι πολυ απλη... μια φορα την ημερα εφαρμοζεται δεν διαρκει πανω απο 5 λεπτα!!υπαρχει προβλημα χρονου ή οικονομικο δλδ δεν μπορεις να παρεις το φαρμακο..γιατι φαρμακο για τους μυκητες εχω αχρησιμοποιητο!!!!

Απο οτι ειπε μυκητες

Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό.
Κοίτα να δεις. Η δική μου γνώμη είναι, ότι όταν παίρνουμε ή κρατάμε ένα ζωάκι που βρίσκουμε,πρέπει να του παρέχουμε και την ανάλογη φροντίδα. Δεν τελειώνει η υποχρέωσή μας, απλά και μόνο επειδή το σώσαμε από το δρόμο. Επιπλέον, μια ζωντανή ψυχούλα, δημιουργεί παραπάνω ευθύνες στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε.
Αν δεν μπορούμε, καλό είναι να δώσουμε το ζωάκι σε κάποιον που έχει τη διάθεση να το κάνει.
Γιατί όταν αγαπάς κάποιον και τη διάθεση έχεις και το χρόνο βρίσκεις. ;)

οι μυκητες δεν ειναι κατι φοβερο!!!! θελει καποια θεραπεια βεβαια και ενημερωση σε αυτον που θα το υιοθετησει αλλα δεν επηρεαζει την βασικη υγεια της γατας!!!!!
Χαιρω πολυ αρα πως εμπιστευεσαι καποιον που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε κατι σχετικα απλο αν καποια στιγμη ω μη γεννητο παθει κατι πιο σοβαρο το νεο μωρακι?Ενοχληθηκα πολυ απο αυτο συν οτι το ηδη υπαρχον μωρο γατακι αφεθηκε να υπονοηθει οτι θα ειναι αγνωστη η μελλοντικη του τυχη.

απ'οτι καταλαβα καποιος ενδιαφερθηκε για ενα γατακι σου αλλα σου ειπε οτι δεν εχει χρονο για την θεραπεια στους μυκητες!!!!! λογικο ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις εναν τετοιο ανθρωπο..οποτε η γνωμη μου κρατα το γατακι μεχρι να βρεθει κατι αξιολογο και καλο για αυτο......:happy:

Χαιρω πολυ αρα πως εμπιστευεσαι καποιον που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε κατι σχετικα απλο αν καποια στιγμη ω μη γεννητο παθει κατι πιο σοβαρο το νεο μωρακι?Ενοχληθηκα πολυ απο αυτο συν οτι το ηδη υπαρχον μωρο γατακι αφεθηκε να υπονοηθει οτι θα ειναι αγνωστη η μελλοντικη του τυχη.

Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν νομίζω να νοιάζεται πραγματικά για το ζωάκι όποιος το έχει και μάλλον το βλέπει απλά σαν "ζώο", όπως λένε οι περισσότεροι. :/:
Δεν μπορέι να βρεθεί μια άλλη λύση;

Φυσικα και δεν προκειται να του δωσω ενα απο τα μωρα μου αφου μου ειπε για το μωρακι που εχει ηδη αρρωστουλικο και δεν μπορει να το φροντισει αλλα ειναι κριμα να το αφησει καπου ας του κοψει τουλαχιστον να απευθυνθει καπου εδω ειναι κριμα για το μωρο...

απ'οτι καταλαβα καποιος ενδιαφερθηκε για ενα γατακι σου αλλα σου ειπε οτι δεν εχει χρονο για την θεραπεια στους μυκητες!!!!! λογικο ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις εναν τετοιο ανθρωπο..οποτε η γνωμη μου κρατα το γατακι μεχρι να βρεθει κατι αξιολογο και καλο για αυτο......:happy:
Οχι γλυκια μου τα δικα μου ειναι υγιεστατα αναφερθηκε για αυτο που εχει βρει

Δεν πειραζει καλε ισως δεν το διατυπωσα σωστα :D

Δεν είναι τίποτα οι μύκητες.. σχεδόν όλα τα μικρά θα πάθουν, νωρίτερα ή αργότερα.. μέχρι να δυναμώσουν. Η θεραπεία απλή, θέλει απλά λίγο χρόνο μέχρι να ξαναβγεί η τρίχα..

Πολύ συχνό φαινόμενο και η ψώρα στα αυτιά, πάλι εύκολη θεραπεία.:)

Αν κατα την γνώμη μου κάποιος δεν θέλει το γατάκι επειδή έχει μύκητες... καλύτερα να ΜΗΝ το δώσεις... :hmm:

Εσύ φυσικά, ή άλλος, θα πρέπει να το δώσει σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, εκτός και αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα και το θέλει το γατάκι άμεσα, και ειναι διατεθημένος να το κουράρει αυτός.

Δεν είναι τίποτα οι μύκητες.. σχεδόν όλα τα μικρά θα πάθουν, νωρίτερα ή αργότερα.. μέχρι να δυναμώσουν. Η θεραπεία απλή, θέλει απλά λίγο χρόνο μέχρι να ξαναβγεί η τρίχα..

Πολύ συχνό φαινόμενο και η ψώρα στα αυτιά, πάλι εύκολη θεραπεία.:)

Αν κατα την γνώμη μου κάποιος δεν θέλει το γατάκι επειδή έχει μύκητες... καλύτερα να ΜΗΝ το δώσεις... :hmm:

Εσύ φυσικά, ή άλλος, θα πρέπει να το δώσει σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, εκτός και αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα και το θέλει το γατάκι άμεσα, και ειναι διατεθημένος να το κουράρει αυτός.
Γλυκια μου ανεφερα οτι δεν ειναι καποιο απο τα δικα μου που χαριζω αλλα ενα μωρακι που εχει βρει ο ιδιος

Γλυκια μου ανεφερα οτι δεν ειναι καποιο απο τα δικα μου που χαριζω αλλα ενα μωρακι που εχει βρει ο ιδιος

Το κατάλαβα, γιαυτό και μίλησα γενικά και θεωρητικά, τί κατα την γνώμη μου, είναι το σωστότερο..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back