πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Απο οτι ειπε μυκητεςΤι έχει το γατάκι; Απειλείται η σωματική του ακεραιότητα ή είναι κάτι πιο απλό;![]()
ria23
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο οτι ειπε μυκητες
Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό.
Κοίτα να δεις. Η δική μου γνώμη είναι, ότι όταν παίρνουμε ή κρατάμε ένα ζωάκι που βρίσκουμε,πρέπει να του παρέχουμε και την ανάλογη φροντίδα. Δεν τελειώνει η υποχρέωσή μας, απλά και μόνο επειδή το σώσαμε από το δρόμο. Επιπλέον, μια ζωντανή ψυχούλα, δημιουργεί παραπάνω ευθύνες στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε.
Αν δεν μπορούμε, καλό είναι να δώσουμε το ζωάκι σε κάποιον που έχει τη διάθεση να το κάνει.
Γιατί όταν αγαπάς κάποιον και τη διάθεση έχεις και το χρόνο βρίσκεις.

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Χαιρω πολυ αρα πως εμπιστευεσαι καποιον που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε κατι σχετικα απλο αν καποια στιγμη ω μη γεννητο παθει κατι πιο σοβαρο το νεο μωρακι?Ενοχληθηκα πολυ απο αυτο συν οτι το ηδη υπαρχον μωρο γατακι αφεθηκε να υπονοηθει οτι θα ειναι αγνωστη η μελλοντικη του τυχη.οι μυκητες δεν ειναι κατι φοβερο!!!! θελει καποια θεραπεια βεβαια και ενημερωση σε αυτον που θα το υιοθετησει αλλα δεν επηρεαζει την βασικη υγεια της γατας!!!!!
ria23
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρω πολυ αρα πως εμπιστευεσαι καποιον που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε κατι σχετικα απλο αν καποια στιγμη ω μη γεννητο παθει κατι πιο σοβαρο το νεο μωρακι?Ενοχληθηκα πολυ απο αυτο συν οτι το ηδη υπαρχον μωρο γατακι αφεθηκε να υπονοηθει οτι θα ειναι αγνωστη η μελλοντικη του τυχη.
Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν νομίζω να νοιάζεται πραγματικά για το ζωάκι όποιος το έχει και μάλλον το βλέπει απλά σαν "ζώο", όπως λένε οι περισσότεροι.

Δεν μπορέι να βρεθεί μια άλλη λύση;
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Οχι γλυκια μου τα δικα μου ειναι υγιεστατα αναφερθηκε για αυτο που εχει βρειαπ'οτι καταλαβα καποιος ενδιαφερθηκε για ενα γατακι σου αλλα σου ειπε οτι δεν εχει χρονο για την θεραπεια στους μυκητες!!!!! λογικο ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις εναν τετοιο ανθρωπο..οποτε η γνωμη μου κρατα το γατακι μεχρι να βρεθει κατι αξιολογο και καλο για αυτο......![]()
ria23
Διάσημο μέλος
Οχι γλυκια μου τα δικα μου ειναι υγιεστατα αναφερθηκε για αυτο που εχει βρει
συγνωμη δεν το καταλαβα!!!!

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ συχνό φαινόμενο και η ψώρα στα αυτιά, πάλι εύκολη θεραπεία.

Αν κατα την γνώμη μου κάποιος δεν θέλει το γατάκι επειδή έχει μύκητες... καλύτερα να ΜΗΝ το δώσεις...

Εσύ φυσικά, ή άλλος, θα πρέπει να το δώσει σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, εκτός και αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα και το θέλει το γατάκι άμεσα, και ειναι διατεθημένος να το κουράρει αυτός.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Γλυκια μου ανεφερα οτι δεν ειναι καποιο απο τα δικα μου που χαριζω αλλα ενα μωρακι που εχει βρει ο ιδιοςΔεν είναι τίποτα οι μύκητες.. σχεδόν όλα τα μικρά θα πάθουν, νωρίτερα ή αργότερα.. μέχρι να δυναμώσουν. Η θεραπεία απλή, θέλει απλά λίγο χρόνο μέχρι να ξαναβγεί η τρίχα..
Πολύ συχνό φαινόμενο και η ψώρα στα αυτιά, πάλι εύκολη θεραπεία.
Αν κατα την γνώμη μου κάποιος δεν θέλει το γατάκι επειδή έχει μύκητες... καλύτερα να ΜΗΝ το δώσεις...
Εσύ φυσικά, ή άλλος, θα πρέπει να το δώσει σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, εκτός και αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα και το θέλει το γατάκι άμεσα, και ειναι διατεθημένος να το κουράρει αυτός.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γλυκια μου ανεφερα οτι δεν ειναι καποιο απο τα δικα μου που χαριζω αλλα ενα μωρακι που εχει βρει ο ιδιος
Το κατάλαβα, γιαυτό και μίλησα γενικά και θεωρητικά, τί κατα την γνώμη μου, είναι το σωστότερο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool