Θέλω να πάρω γατάκι!

giannakis

Νεοφερμένο μέλος

Ο giannakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σας με λένε Γιάννη και είμαι 15 χρονών.Θα ήθελα να πάρω ένα γατάκι.Έχω 2 παπαγάλους.Τι είδος να πάρω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατενιο. :hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουνελάκιιιιι την είπες την καλοσύνη πάλι:cool::cool:

Giannaki είχες ξανά γατάκι??? οι γονείς σου συμφωνούν στην απόφασή σου να υιοθετήσεις ένα ζωάκι, ξέρεις είναι σοβαρή απόφαση που κρατάει πολλάααα χρόνια.
Αν όλα αυτά είναι θετικά, :up::up:τότε κάνε μια βόλτα στο φόρουμ, εντόπισε θέματα που πρέπει να ενημερωθείες, όπως εμβόλια, στείρωση, επίσκεψη στον κτηνίατρο, διατροφή κλπ κ ύστερα πήγαινε στο χαρίζονται κ εκεί θα βρεις ένα γατάκι που να σου αρέσει. Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις μικρό γατάκι, τα μικρά είναι πιο απαιτητικά από τα πιο μεγάλα.
Μπες και ψάξε.

Επίσης να δεις τί θα γίνει σε 3 χρόνια που θα φύγεις για σπουδές ή φαντάρος κλπ. Να δείς δηλ μπροστά στην ζωή σου, οσο γίνεται 15 χρόνια, να δείς τί θα το κάνεις στις διακοπές σου, Σαββατοκύριακα, τριήμερα, Χριστούγεννα, Πάσχα εαν μείνεις μόνος, συζήσεις, παντρευτείς κλπ.

Είναι δύσκολο, λογικό, αλλά αν η γονείς σου, δεν το θέλουν ή δεν σε υποστηρίξουν με βοήθεια και φιλοξενία θα έχεις δυσκολίες.. και εσύ, και το γατάκι που θα έχεις πάρει...:redface:

θες κατι να ταιριαζει με τους παπαγαλους?:):):)

Τι απαντατε ρε παιδια κολοκυθια τουμπανα παλι!Το κοπελι θελει να του προτεινουμε ενα ειδος γατας που να ταιριαζει με παπαγαγαλους!Γιαντα δεν του απαντατε σοβαρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back