Θέλω να την εκπαιδεύσω να έρχεται όταν τη φωνάζω!

SISSI LOVE

Νεοφερμένο μέλος

Ο SISSI LOVE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Θελω να την εκπαιδευσω να ερχεται οταν τη φωναζω!!! Καμια συμουλη;;; :hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΟΝΑΖΩ!!!

ναι,παρε σκυλο:D:D:D:P:P:P

αστειευομαι...απλα οι γατες ερχονται μονο οταν θελουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα συμφωνησω μαζι σου...εμενα ερχονται οταν της φωναζω...αλλα τη στιγμη και οποτε το θελησουν..και γιατι οχι;;;στρατιωτακια δεν θελω..:)

ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ

Οποιος ξερει πως να κανω την γατα μου να με υπακουει να μου στειλει μυνημα να επικοινωνησουμε!!! :D:D:D

ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!

Σαν να έγινε θαύμα σήμερα το πρωί!!!
Καθόμουνα στο κρεβάτι μου και ήμουν μόνος και σκέφτηκα να φωνάξω τη Σίσσυ για παρέα και αμέσως ήρθε!!!!

Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!

δεν τα μαζευεις καλυτερα σε ενα θεμα να μην ανοιγεις συνεχως καινουρια?

Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!

καλως ηρθες..:)επισης να ξερεις οτι το να γραφουμε ΜΟΝΟ με κεφαλαια,απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαιτ...ειναι σαν να μας φωναζεις..:)

Παλια εχει εναν γατο τον Μπρουκλιν και μολις του φωναζα ερχοταν!!Και ας μην καθοταν ΠΟΤΕ να τον χαιδεψω

Η Σαντυ παντα ακουει γιατι το Καραμελα το κοψαμε...τη φωναζαν Σαντυ και εμαθε σε αυτο η μουλαρω:mad: Παντως αμα δε θελει να ερθει απλα γυρναει και με κοιταει σα να λεει αντε λεγε τι θες μωρη; Ομως αν ειναι σε αλλο δωματιο και τη φωναξω παντα ερχεται αλλα μονο με εμενα το κανει αυτο

ο δικος μου ο χαλβας ακουει στο ονομα του και σε ολα τα παρατσουκλια του. Ειτε τον φωναξω ναρουτο ειτε fatso ειτε τουλουμπακι, τρεχει γεματος χαρα :D Καποιες φορες δεν ερχεται, αλλα στο 90% των περιπτωσεων τρεχει. Το κλειδι της επιτυχιας ειναι να τις δινετε λιχουδιες καθε φορα που ακουν στο ονομα τους. Εγω ετσι τον εμαθα οταν ηταν μικρουλης και μεσα σε 1-2 μερες το ειχε μαθει το ονομα του.

Φοβερο ομομα sakura-chan ειμαι φαν των ανιμε και απο εδω κ περα θα αλλαξω το ονομα μου σε kakashi-sensei :book: :offtopic:

xaxaxaxaxax θεά!!!!!

Οι "περήφανες" γάτες δεν έρχονται εύκολα.Περιμένουν να τους βάλεις το μπωλάκι με το νερό δίπλα τους για να πιουν (που λέει ο λόγος).Και αυτό γίνεται πιο δύσκολο ειδικά αν τις έχεις μάθει από μικρές έτσι.Μετά δεν ξεμαθαίνουν με τίποτα.Γι' αυτό πρέπει να την κάνεις με διάφορα κόλπα να έρθει σε εσένα (ένα καλό reply είναι αυτό της sakura-chan, να τον μάθεις με λιχουδιές, ή να του βγάλεις ένα όνομα που να περιέχει τουλάχιστον 1 'ρ' γιατί το μαθαίνουν ευκολότερα και το καταλαβαίνουν όταν τις φωνάζεις). :)

H Μαουρα μου δεν ακουει ποτε χαχαχα
ο μικρος ο Σιμπα κατι ακουει

για να το πετυχεις αυτο πρεπει να ξερεις αν η γατα ειναι γατακι ή ''γατα''(το γατακι εκπαιδευεται και πιο γρηγορα και καλυτερα)....
επισης ειναι η γατα υπακοη ή ζωηρή???
ομως παντα και οπως στην αρχη της εκπαιδευσης και μιας καλης σχεσης θα χρειαστεις λιχουδιες ...
(Υ.Σ και για να ξερει η γατα οτι την περειμενει κατι καλο οταν την φωναζεις:))

ασχετο αλλα ο σκυλος ειναι πιο ζωηρος και απαιτει πολλη υπομονη και περισσοτερη ωρα για εκπαιδευση

η γατα μου ακουει μερικες φορες!! το κακο ειναι οτι δεν με αφινει ποτε να την χαιδεψω μονο αν παω να της ριξω φαγητο ή οταν κοιμαται :P:P:P

και οσο με το θεμα...πιστεβω οτι η εκπαιδευση μιας γατας εξαρταται και απο την ηλικια της.Γιατι αλλο οταν ειναι γατακι και αλλο οταν ειναι μεγαλη!!

δεν εχει σημασια αν ειναι γατακι ή μεγαλη γατα. Η μοναδικη διαφορα με την μεγαλη γατα ειναι οτι χρειαζεται λιγο περισσοτερο χρονο για να μαθει.

Ειναι πολυ δυσκολο για τις γατες να μαθουν να υπακουνε:confused:εγω καθε φορα που τον φωναζω απλως γυρναει το κεφαλακι του και με κοιταζει..αλλα βαριεται να ερθει σε μενα:P

Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και το έμαθα και εγω τώρα τελευταία. Πάρε ενα κουτάκι/φακελάκι τόνο σε νερο η σαλάμι zwan δεν ξέρω γιατί, αλλα δίχνει να τα λατρεύουν. Για αρχή φώναζε το όνομα και δώστου λίγο. Σιγα-σιγα θα μάθει και όταν το φωνάζεις θα έρχεται με την σκέψη οτι θα το δώσεις λιχουδιά. Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις. :)

μμ καλη ιδεα:)θα την εφαρμοσω κι εγω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back