Θέλω να την εκπαιδεύσω να έρχεται όταν τη φωνάζω!

ο δικος μου ο χαλβας ακουει στο ονομα του και σε ολα τα παρατσουκλια του. Ειτε τον φωναξω ναρουτο ειτε fatso ειτε τουλουμπακι, τρεχει γεματος χαρα :D Καποιες φορες δεν ερχεται, αλλα στο 90% των περιπτωσεων τρεχει. Το κλειδι της επιτυχιας ειναι να τις δινετε λιχουδιες καθε φορα που ακουν στο ονομα τους. Εγω ετσι τον εμαθα οταν ηταν μικρουλης και μεσα σε 1-2 μερες το ειχε μαθει το ονομα του.

εμένα μ αυτόν τον τρόπο έμαθε το κάθε γατοπαιδί μου το όνομα και όλα του τα παρατσούκλια!
αν μπω στην κρεβατοκάμαρα, τα δω όλα μαζί ξαπλωμένα και τους μιλήσω μ ένα παρατσούκλι (Σκατουλίτσα) πχ θα απαντήσει-θα νιαουρίσει δλδ-μόνο η Μουντζουρίτσα! Αν πω όμως "Σκατούλα" θα απαντήσει η Σταχτοπούτα! Απίστευτο! Αν καταφέρω θα το γυρίσω βίντεο να το δείτε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ακούει στο όνομα του..

Γειά σας!
Το παιδί μου είναι μόλις μία εβδομάδα μαζί μου αλλά προβληματίζομαι που δεν έχει καμία αντίδραση όταν τον φωνάζω με το όνομα του..
Τωρα θα ρωτήσετε, ποιό είναι το ονομά του? Εεεεε, Πατάτας λέγεται ο κύριος :redface: Ομολογώ ότι δεν είναι μάλλον το πιο εύκολο όνομα για να μάθει αλλά έλα που αυτό του έτυχε;) Για πείτε και σείς, πόσο σύντομα άρχισε ο δικός σας να ανταποκρίνετε στο όνομα του? Ευχαριστώωωωωωω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και να τον χαιρεσαι!:D
Πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα.Παντως ακομα και να το μαθει..δεν σημαινει οτι θα ερχεται οποτε τον φωναζεις.Ναι..συνηθως καταλαβαινουν το ονομα τους και οτι τα φωναζουμε,αλλα θα ερθουν μονο αν το θελουν.Η πουπυ μου παντα ερχεται βεβαια,ο μπουκακος ομως..μόνο οταν προκειται για φαγητο μου κανει τη χαρη.

χαχαχα, το φαγανούλι :P δεν θέλω μωρέ να έρχεται, να μου δίνει λίγο σημασία.. κουφό δεν είναι, αυτό το έχω σιγουρέψει άρα ή δεν καταλαβαίνει ότι του μιλάω ή με γράφει! εγώ τείνω προς το δεύτερο :D αλλά δεν πειράζει, ας με γράψει το πατατάκι μου μωρέ, ένα τοχω :D

Όχι, εύκολο είναι και νομίζω θα του μείνει στο αυτί! πα- τα - τα ;)
Μην ξεχνάς να τον φωνάζεις συνέχεια με το όνομά του και κάποια στιγμή να δεις που θα αρχίσει να ανταποκρίνεται...:)

Δεν ειναι οτι σε γραφει καλε.Σου λεω..ετσι ειναι η φυση της γατας...δεν εχει δηλαδη καμια σχεση με τη συμπεριφορα του σκυλου.Και δεν ειναι οτι δεν σε αγαπαει δηλαδη...απλα..εχουν προσωοπικιοτητα τα σκασμενα,και βασικα...ειναι ωραιο αυτο.:D

Ναι, μωρέ απλα επειδή δεν είχα ποτέ ζωάκι ήθελα να δώ αν κάνω κάτι λάθος.. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back