Θέλω τη βοήθειά σας

Kristen

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
Είμαι αρκετά καινούργια στο mycat αλλά έχω ήδη κολλήσει πολύ. Τόσο πολύ που αποφάσισα να ξανά γίνω γατομαμά!!
Όπως ήδη έγραψα και στην μικρή μου ιστορία, έχω ένα maltez-kanis που τα πάει καλά με τις γάτες και πριν παντρευτώ είχα δύο γάτες που τώρα ζουνε με τους γονείς μου.
Είχαμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε γατάκι αργότερα αλλά δεν μπορώ να περιμένω, με καταλαβαίνετε έτσι??
Βρίσκομαι λοιπόν στη φάση "διαπραγμάτευσης" με τον άντρα μου για να πάρουμε γατούλι άμεσα.
Ο άντρας μου τρελαίνετε με τα Βιρμανίας και τα Σιάμ, εγώ γενικά με τις γάτες, αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης δεν μπορούμε να διαθέσουμε χρήματα για αγορά. Διαπίστωσα ότι μερικές φορές χαρίζουν Σιάμ, και ψάχνω για γατούλι 2-4μηνών Σιάμ, γιατί πιστεύω πως έτσι θα τον πείσω μια ώρα αρχίτερα!!!
Υπάρχουν κάποια άρθρα σχετικά με την συγκατοίκηση γάτας-σκύλου?
Άρθρα για τα Σιάμ? Καμιά ιδέα αν χαρίζουν Σιάμ (Βιρμανίας το ξέρω δύσκολο)?
Sorry αν σας ζάλισα με όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά διαπίστωσα ότι είστε ειδικοί σε τέτοια θέματα!
Thanks anyway!!
grin.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλως μας ηρθες!
Αρθρα για τη συγκατοικηση γατας με σκυλο ισως βρεις την ενοτητα με τα αρθρα,αν οχι,κανε μια αναζητηση στο φορουμ,ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει αναλογο νημα.
Παρουσιαση της ρατσας των σιαμ υπαρχει στην ενοτητα breeds,αλλα οτι αλλες αποριες εχεις μπορεις να περασεις απο το νημα των siam maniacs να τα πουμε.Λιγο δυσκολο να βρεις σιαμ να χαριζεται και να εισαι σιγουρη οτι ειναι καθαροαιμο,για Βιρμανιας δεν το συζητω.Γιατι διαλεξες αυτη τη ρατσας αν επιτρεπεται;Γιατι απο οτι βλεπω δεν γνωριζεις τα χαρακτηριστικα της...
Αν δε σε πειραζει να ειανι ημιαιμο σιαμ,και μεγαλυτερο σε ηλικια,υπαρχει στις αγγελιες η Ρόζα,που εχει υπεροχα γαλαζια ματια και πολυ ιδιαιτερο χρωματισμο που βρισκεις πολυ σπανια,ριξε της μια ματια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρείς το γατάκι που ψάχνεις.:)
Δές ΕΔΩ για γάτα και σκύλο.

Και ΕΔΩ για Τοξόπλασμα... γιατί σαν νέα κοπέλα μπορεί να το χρειαστείς! να είσαι έτοιμη να αποκρούσεις τα κουλά που θα ακούσεις;)

Τώρα για το οτι θέλεις Σιαμ ή άλλη ράτσα "γιατί πιστεύω πως έτσι θα τον πείσω μια ώρα αρχίτερα!!!" το βλέπω επικύνδυνο και ασταθές...:hmm:

Πρέπει και τα 2 μέλη να ΘΕΛΟΥΝ την γάτα σίγουρα, αφενός, και αφετέρου, πιστεύω ότι όλα τα γατάκια είναι ΙΣΑ...και δεν πρέπει να γίνονται δικακρίσεις.:)

Στις αγγελίες στη χρυσή ευκαιρία πχ αλλά και αλλού μπορεί να βρεις γατάκια σιαμ να χαρίζονται,δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καθαρόαιμα αλλά αυτό θα το συζητήσεις με τον εκάστοτε ιδιώτη.Και η Ρόζα όμως είναι πολύ όμορφη ρίξε μια ματιά εκτός και αν θες μικρό γατάκι..καλή τύχη

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για την ανταπόκριση.
Τα περί τοξοπλάσματος - κατατοπιστικό το άρθρο - ευτυχώς τα έχω ψάξει καλά γιατί λέμε σιγά σιγά να βάλουμε μπροστά για μωρό. Τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου ξέρουμε ότι ο κίνδυνος από οικόσιτη, στειρωμένη, με καθαρές εξετάσεις γάτα είναι σχεδόν ανύπαρκτος, οπότε ούτε που μας απασχολεί (έχω περάσει ώρες στο διαδίκτυο κάνοντας έρευνα...)
Τώρα γιατί Σιάμ; Ο άντρας μου είχε ένα Σιάμ όταν ήταν 15ετών, αλλά η καλή του η μαμά μετά από λίγο καιρό τον έδωσε (ας μην το σχολιάσουμε αυτό, την αγαπάωωωω την πεθερά μου.) Γι'αυτό αγαπάει τόσο τα Σιάμ (του έμεινε απωθημένο του ανθρώπου). Στο προηγούμενο μας σπίτι που είχε κήπο είχαμε ένα γάτο (γάταρο!!) με ραβδώσεις γκρι-μπλε. Τον είχαμε ενάμιση χρόνο. Τελικά τον χάσαμε από ασθένεια (προτιμώ να μην τα θυμάμαι τώρα
cry.gif
). Ύστερα πήραμε το σκυλάκι μας, το οποίο λατρεύω (τα πάει πολύ καλά με τις γάτες των γονιών μου) αλλά πλέον είμαι έτοιμη να υιοθετήσω ξανά γατούλι:rolleyes:. Και όπως έχω γράψει και στην ιστορία μου, προέρχομαι από γατο-σκυλό-ζωογενικά οικογένεια, μεγάλωσα κυριολεκτικά με γάτες (εντός σπιτιού) και σκύλο. Οπότε γνωρίζω καλά τα ζώα, και ειδικά τις γάτες, άρα δεν θα δυσκολευτώ, εξάλλου από ότι έχω διαβάσει τα Σιαμεζάκια είναι κουλ ράτσα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρουμε τη Σιάμ που πάντα θέλαμε.
Όσο για τον άντρα μου; πάντα στην αρχή που του λέω για κάποιο ζώο κάνει το δύσκολο, αλλά όταν το δει, λιώνει, και το σκυλί, που να φανταστείτε, ημίαιμο το πλήρωσα 200?, όχι και όχι και μόλις τον είδε κουταβάκι 3μηνών σε κάτι απερίγραπτους τύπους που τον είχαν, μου λέει στο αυτί, έλα πάρτον να φύγουμε είναι γλύκας, και είναι αυτοκόλλητοι τώρα...Άντρες!!! τι περιμένεις?
Ήδη ψάχνω στη Χ.Ε. αλλά όπως και επισημάνατε, δεν θα ξέρω αν είναι γνήσιο, ψάχνω και στο www.interpet.gr
Θα επιμείνω βρε κορίτσια γιατί ξέρω, πως κάπου, υπάρχει ένα γατάκι που είναι το τυχερό του να μπει στην οικογένεια μας και να το αγαπήσουμε.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ (αν βρω γατουλίνι θα το μοιραστώ μαζί σας εννοείτε!!)
Χριστίνα ;)

Καλως ηρθες Χριστινα στην μεγαλη γατοπαρεα μας.:hello::hello::hello:
Σου ευχομαι να βρεις γρηγορα το γατακι των ονειρων σου, και να προστεθει ενα καινουργιο, γουνινο, τετραποδο ,γουργουριαρικο και χαδιαρικο μελος στην οικογενεια σας. :D:D:D
Να μας ενημερωνεις για τις εξελιξεις.:)

Σ' ευχαριστώ πολύ niki.
Να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back