Θέλω τη γνώμη σας. Είμαι παράλογη;

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Έχουμε να δούμε από το καλοκαίρι ενα φιλικό μας ζευγάρι. Εδώ και 10 ημέρες κανονίσαμε να βγούμε το βράδυ.
Χθες λοιπόν με ρώτησαν αν μας πειράζει να έρθει και ένα κολλητό τους ζευγάρι μαζί (με το οποίο κάνουν συνέχεια παρέα). Δεν ήταν η καλύτερή μου, όμως τί να πω;
Σήμερα μας ξεφούρνισαν ότι θα έρθει και ένα άλλο ζευγάρι που είναι κολλητό των κολλητών. ΤΑ ΠΗΡΑ!
Ο Δημήτρης (άντρας μου) με λέει μονόχνωτη και αντικοινωνική (είμαι, δεν το αρνούμαι). Έχω άδικο όμως ρε παιδιά που τα παίρνω; Ήθελα το βράδυ μου να το περάσω με κολλητούς, όχι με ανθρώπους που δεν ξέρω...

Περιττό να πω ότι έχουμε τσακωθεί με τον Δημήτρη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω αν δεν ειμαι σε mood συναναστροφων και μου φερεις κι αλλο κοσμο φρικαρω. βεβαια ποτε δεν ξερεις. μπορει με τα αλλα ζευγαρια να ταιριαξεις πιο πολυ και να φτυσετε το ζευγαρι αυτο που σας ψιλογραφει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξη να δεχτώ το ένα ζευγάρι των κολλητών, αλλά στο κολλητό των κολλητών των κολλητών σας :blink:θα τα έπαιρνα και εγώ!!
Το καλό είναι πώς θα πάτε έξω απότι κατάλαβα, οπότε δές το πιό χαλαρα...

και εγώ την ίδια συμπεριφορά με εσένα θα είχα! οκ εντάξει να φέρουν άλλο ένα ζευγάρι αλλά όχι και έτσι!

η συνάντηση θα γινόταν σπίτι σου????

Όχι, έξω θα βγούμε για φαγητό. Όμως εγώ δεν γουστάρω μετά από μια κουραστική μέρα να βγω έξω για κοινωνικοποίηση...............

Είμαι πολύ αντικοινωνική τελικά...:hmm:

Εγώ επίσης την επόμενη φορά που θα ξανακανονίζαμε θα τους έλεγα: "ελπίζω να μην έρθουν πάλι 15 κολλητοί , γιατί εγώ θέλω να δώ εσάς !" ;)

Και εγώ θα φόρτωνα...... Ειδικά αν έχω να δω τους φίλους μου πολύ καιρό... Αν τους έχω "χορτάσει" δεν θα με πείραζε να δω και άσχετο κόσμο....

Εϊμαι μαζί σου...:D

Καταλαβαίνω γιατί σπάστηκες, αλλά τώρα που ό,τι έγινε, έγινε, συμφωνώ με τη marestros, καλύτερα να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις την τσαντίλα και να δεις τη θετική πλευρά του πράγματος, γιατί διαφορετικά θα περάσεις χάλια και δε λέει.;)
(Έχω κι εγώ κάτι φίλους που ενίοτε "κολλάνε" τρελά με διάφορα άτομα και δεν κάνουν βήμα χώρια. Μου τους έχουν φέρει και στο σπίτι, χωρίς προειδοποίηση -είχα καλέσει 2 και μου εμφανίστηκαν 4.:blink: Αλλά από τους συγκεκριμένους τώρα πια το ξέρω και το περιμένω, δεν με εκνευρίζει πια!)

πάλι καλά που θα βγείτε έξω!

πάντως ναι έχεις δίκιο, σε καταλαβαίνω, θέλεις να βγείς με τους κολλητους σου να τα πειτε χαλαρά και ωραία, όχι με μια παρέα αγνώστων!!:/:

πάντως αν η άρνηση σου αυτή σε φέρει σε πριστριβές με το φιλικό σας ζευγάρι, εγω θα πρότεινα να πας!

Εγώ επίσης την επόμενη φορά που θα ξανακανονίζαμε θα τους έλεγα: "ελπίζω να μην έρθουν πάλι 15 κολλητοί , γιατί εγώ θέλω να δώ εσάς !" ;)

Όσο γι' αυτό μην ανησυχείς: Ο Δημήτρης που τα πήρε μαζί μου, τους πήρε τηλ. και τους είπε πως δεν γουσταρω τόσο κόσμο και δεν θα έρθουμε. Γι' αυτό και τσακώθηκα μαζί του.
Αναγκάστηκα λοιπόν να τους πάρω και να τους πω, οκ θα έρθουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς φυσικά κατάλαβαν ότι δεν γουστάρω μία... Και είχαν το θρασσος να μου πουν "αφού δεν γούσταρες γιατί δεν μας το είπες από την αρχή που σε ρώτησα;". Βγήκαν κι από πάνω...

ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Οσο να΄ναι.. δεν μπορείς να πεις πράγματα, με άσχετους μπροστά.....
Προβλέπω μια βαρετή, αδιάφορη και χάσιμο χρόνου βραδια....:hmm::hmm:

Δεν μπορείς να το παίξεις άρρωστη, ή κάτι άλλο, και να τους καλέσεις ΑΥΤΟΥΣ μόνο σπίτι σας???
ή να πείς ότι δεν τρώς το βράδυ... και να έρθουν να δούν τα ζουζούνια σου σπίτι???

Λέω τώρα....

Το σπαστικό είναι ότι στην παρέα αυτή οι άσχετοι είμαστε εγώ και ο Δημήτρης! Όλοι οι άλλοί κάνουν παρέα....

Πω πω χαλάστηκα!:down:

ΩΧ ! έφτασε ήδη εκέι το θέμα???
Εντάξη πήγαινε τώρα...Εφ όσον κατάλαβαν ..

Πάντως σε ανάλογη περίπτωση(για να γελάσεις) μια φορά που πήγαμε για φαγητό με κάτι φίλους και αυτόι έφεραν τους καινούργιους κολλητούς μαζί, είχα σπαστεί τρελά γιατί ότι πιάτο έφτανε στο τραπέζι οι "καινούργιοι" σερβίρονταν πρώτοι και στην κυριολεξία ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για τους υπόλοιπους!!!!:mad: Καθόλου ευγενικό...Στο τέλος αναγκαστήκαμε να παραγγέλνουμε συνέχεια γιατί θα μεναμε νηστικοί, και ο λογαριασμός έφτασε στα ύψη εξαιτίας τους!
Φυσικά δεν κρατήθηκα και τους είπα ότι για φαγητό ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μαζί:P:P:lol::lol:

ψιλογαμ#$%κε η κατασταση. πηρε ο δημητρης δεν ερχομαστε πηρες εσυ ερχομαστε... μαλλον θα πρεπει να χαλαρωσεις και να ξεδιπλωσεις την χαρισματικη σου προσωπικοτητα, ωστε να γινεις απαραιτητη στην παρεα και οχι η ασχετη;)

Μωρε κορίτσια είναι τόσος λίγος πια ο ελεύθερος χρόνος που θέλει κανεις να τον περνάει πραγματικά ωραία και όχι να τον χάνει σε ανούσιες γνωριμίες...
Αφήστε που με τους "κολλητούς" των φίλων μας είμαι και σε άλλη φάση: με περνάνε 20 χρόνια και έχουν ενήλικα παιδιά. Τί σκατά να συζητήσω;;;;

Μωρε κορίτσια είναι τόσος λίγος πια ο ελεύθερος χρόνος που θέλει κανεις να τον περνάει πραγματικά ωραία και όχι να τον χάνει σε ανούσιες γνωριμίες...
Αφήστε που με τους "κολλητούς" των φίλων μας είμαι και σε άλλη φάση: με περνάνε 20 χρόνια και έχουν ενήλικα παιδιά. Τί σκατά να συζητήσω;;;;

Άρχισε να μιλάς για τα γατόνια!! Που ξέρεις? Μπορεί κάποιος από τους καινούργιους να έχει και αυτός λατρεία..
Εγώ πάντως αυτό κάνω!!Μιλάω για κάτι που μου αρέσει ώστε να περνάω εγώ καλά:P:P:P

Να σου πω την αληθεια και εμενα με ενοχλει πολυ οταν το κανουν αυτο, και αποφευγω να φερνω παρεα και εγω χωρις εχουν γνωριστει... :hmm: Πραγματικα αισθανομαι πολυ ασχημα τοτε, και συνηθως κομπλαρω και δεν ξερω τι να πω και φαινομαι εντελως αντικοινωνικη... Πιο πολυ απ οτι ειμαι :lol:

Γατούνια έχουν????
Πάντως, καλύτερα να το πάρεις απόφαση.....
και όταν βλέπεις ότι δεν αντέχεις άλλο κάνε την κουρασμένη, να πάτε σπίτιτ σας...
να τελειώνει το μαρτύριο τούτο....

Είναι σπαστικό το ξέρω, φίλοι σου να σε "γράφουν¨" για άλλους φίλους.... ή μάλλον να προσπαθούν να τα συνδιάσουν όλα...

Μα και αυτοί καθόλου μυαλό???? Δεν σκέφτηκαν και εσένα? Την γλάστρα θα κάνεις?

Τί σκατά να συζητήσω;;;;

Άρχισε να μιλάς για τα γατόνια!!
Συμφωνώ με τη Μιμίκα!! :up:
Δύο τινά μπορεί να συμβούν: ή θα πέσεις σε γατόφιλους και θα περάσεις τέλεια, ή θα πέσεις σε αδιάφορους που θα σκυλοβαρεθούν (γιατί εσύ φυσικά δε θα τους αφήνεις με τίποτα ν'αλλάξουν θέμα) και δε θα σας ξαναφορτωθούν!! :lol:
(Εννοείται βέβαια, ότι στη δεύτερη περίπτωση θα είσαι ανελέητη: δώσε ΟΛΕΣ τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την αμμολεκάνη, τις αποπαρασιτώσεις, τις τριχόμπαλες κ.ο.κ.);)

Φέρε και το άλπουμ με τις φωτογραφίες!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back