julia
Διακεκριμένο μέλος
Τυχαία έχω εδώ το Αλπουμ τους.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Αρήθα είσαι δαιμόνια! Ειδικά αυτές οι ανατριχιαστικές λεπτομέριες αν δεν έχουν ζώα στο σπίτι θα τους τρελάνουν!
Πάντως Βικτωρια έχεις δίκιο, κι εγώ θα στράβωνα, ειδικά αν δεν έχω κανένα κοινό μαζί τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι!! Ναι!!Φέρε και το άλπουμ με τις φωτογραφίες!!!!!

Εγώ αυτό το κάνω με μια φίλη μου που έχει τη βίδα της τεκνοποίησης: το παίζω εντελώς "μάνα" με τα γατιά ("αχ, έχω και γιατρό αύριο, για το επαναληπτικό εμβόλιο του μικρού", "κάτσε να πάρω τηλέφωνο σπίτι να ρωτήσω, φάγανε τα παιδιά;" "καλέ, τις φωτογραφίες των παιδιών στις έδειξα;") και την αποσυντονίζω εντελώς!!

marestros
Δραστήριο μέλος
προταση νουμερο δυο: πηγαινε, φαε καλα, κανε ανηθηκη προταση του δημητρη και γυριστε γρηγορα πισω για να την πραγματοποιησετε. υστερα κοιμησου.
γιατι σε αυτη τη ζωη τρια πραγματα αξιζουν φαϊ- σεξ- υπνος

julia
Διακεκριμένο μέλος
πες μας που θα πάτε το βράδυ....
και τυχαία μία -μια θα εμφανίζετε.......... Ρε συ και σείς εδώ??? Έχει συγκέντρωση το my cat σήμερα εδώ, δεν σε ενημερώσανε???
Τί ωραία όλοι μαζί!!!!
( Καλά... ανατριχιάζω με τον εαυτό μου...!!!) Χι-ΧΙ..... είμαι μια δαιμονια Ψιψινέλ..

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
προταση νουμερο δυο: πηγαινε, φαε καλα, κανε ανηθηκη προταση του δημητρη και γυριστε γρηγορα πισω για να την πραγματοποιησετε. υστερα κοιμησου.
γιατι σε αυτη τη ζωη τρια πραγματα αξιζουν φαϊ- σεξ- υπνος![]()
Μαρία δεν παίζεσαι με τίποτα!!

Έχω λυθεί στα γέλια.. αλλά έχεις δίκιο.. 

Στο θέμα τώρα.. Βικτώρια κι εγώ θα τσαντιζόμουν με τους φίλους μου πάρα πολύ!! Είναι λογικό να θέλουν να γνωρίσετε τους καινούριους τους φίλους, γιατί η γνώμη και η έγκριση των παλιών φίλων για τους καινούριους μετράει..
Αλλά όταν έχεις να δεις κάποιον πολύ καιρό, θέλεις να αφοσιωθείς σ'αυτόν και όχι να τον κάνεις να νιώθει άβολα..
Δεν είναι πχ ένα πάρτυ που κάνουν οι φίλοι σας και καλούν γενικά κόσμο.. εκεί και κοινωνική θα είσαι και ευχάριστη και θα κάνεις και κουβέντα γενικου περιεχομένου.. Από την στιγμή όμως που με τους άλλους βρίσκονται συχνά, θα μπορούσαν να το αναβάλλουν μαζί τους μερικές μέρες.
Εγώ πάντως που είμαι το νούμερο ένα αντικοινωνικό πλάσμα, ίσως και να μην διόρθωνα ό,τι είπε ο Δημήτρης.. Αν είναι πραγματικοί φίλοι και με ξέρουν θα κατανοήσουν γιατί εκνευρίστηκα.. Αφού δεν μπορείς όμως να το αποφύγεις, κανόνισε να πάτε σε μαγαζί με μουσικούλα, να φάτε και να μην μιλάτε πολυ..

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 10 όλες στην Ελιά, στους Αμπελόκηπους...

Χωρίς πλάκα, κανείς τους δεν γουστάρει τις γάτες. Ούτε καν οι δικοί μας φίλοι. Είχαμε πάει διακοπές και τάιζα τα αδέσποτα γατούνια. Η κοπέλα είχε παραγγείλει γαρίδες και της πρότεινα να μου δώσει τα κεφάλια να τα δώσω στα γατιά. Απάντηση: "ΤΙΙΙΙΙΙ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΑ ΚΩΛΟΓΑΤΑ!".
Είπε τότε ο Δημήτρης: "ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!!"

rotonda
Δραστήριο μέλος
Και είχαν το θρασσος να μου πουν "αφού δεν γούσταρες γιατί δεν μας το είπες από την αρχή που σε ρώτησα;".
Κι εσύ, βρε γατομάνα, γιατί δεν το είπες; Οεο;
(ο συνήγορος του διαβόλου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Κι εσύ, βρε γατομάνα, γιατί δεν το είπες; Οεο;
(ο συνήγορος του διαβόλου)
(ο συνηγορος του αγγέλου) " για να ειμαι ευγενικη, αφου δεν καταλαβατε εσεις ποσο αγενεις ειστε?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
(ο συνηγορος του αγγέλου) " για να ειμαι ευγενικη, αφου δεν καταλαβατε εσεις ποσο αγενεις ειστε?![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Δεν είπα τίποτα για το πρώτο ζευγάρι κολλητών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα δεχόμουν και δευτερο ζευγάρι!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Δεν είπα τίποτα για το πρώτο ζευγάρι κολλητών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα δεχόμουν και δευτερο ζευγάρι!!!
δλδ??????????????

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι τίποτε άλλο, έχω ρίξει 1 και έχω φάει 20................

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μου τη δινει οταν με ενημερωνουν για κατι τελευταια στιγμη και δεν νοιαζονται αν πραγματικα θελωκι εγω δεν θα ηθελα καθολου να παω και εχει απολυτο δικιο που λες οτι αφου δουλευεις κι εχει λιγο ελευθερο χρονο θες αυτο το λιγο ελευθερο χρονο να κανεις οτι γουσταρεις

τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα... τι να πω παντε και καντε πως δεν τρεχει τιποτα

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι αυτές δεν γουστάρουν πολυκοσμία!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτώρια αυτές οι καταστάσεις είναι να μη σου κάτσουν, άμα σου κάτσουν η μόνη λύση είναι να το διασκεδάσεις. Στη καλύτερη περίπτωση μπορεί να σε εκπλήξουν θετικά οι "ξένοι". Στην αντίθετη περίπτωση και με το σκεπτικό ότι δεν θα τους ξαναδείς φέρσου σαν να μην υπάρχουν ή χρησιμοποίησε το χιούμορ που σίγουρα σου περισσεύει. Εγώ αυτό κάνω στα περισσότερα παιδικά πάρτυ των παιδιών μου και περνάω υπέροχα. Οι άλλοι μένουν με την απορία εάν όλα όσα είπα τα εννοώ, αλλά δεν με αφορά.

Υ.Γ. Η λύση "marestros" η αποτελεσματικότερη.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Εκει που δεν θα το αντεχα θα ηταν να μαζευτουν σπιτι. Εγω να δειτε αντικοινωνικοτητα σε τραπεζια

Μου σηκωνεται η τριχα. Αντε σε καμια γιορτη (Πασχα κλπ) και μεχρι εκει....Θα συμφωνησω με τη Νερινα σε επιπεδο συμβουλων
Καλη διασκεδαση
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θα είχα σπαστεί τρελά, αλλά ήρθες σε δύσκολη θέση, τι να κάνεις. Έπρεπε με τον δικό σου να βρείτε μαζί ένα πιο διακριτικό τρόπο να το αποφύγετε.
Κι εγώ δεν τα μπορώ αυτά. Περνάω ολη την ώρα κουμπωμένη και δεν βλέπω την ώρα να φύγω. Για αυτο και είμαι τελείως ακοινώνητη με ανθρώπους που αισθάνομαι οτι δεν έχω κανένα κοινο.
Αυτό με τη συνάντηση του Mycat ήταν ωραίο πάντως!
Όπως και οι δηλώσεις της Αρήθας για "τα εμβόλια του παιδιου".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool