Θέλω τρελά να γίνω γατομαμά

μακαρι να υιοθετηθει η μανουλα...ειναι κριμα να βγει εξω...:(:(

Εφη μου δυστυχως απο χθες ειναι ηδη εξω:( Μακαρι να βρεθει καποιος να την υιοθετησει αλλα και εδω να μεινει δεν κινδυνευει απλα δεν θα ειναι στη θαλπωρη ενος σπιτιου.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφη μου δυστυχως απο χθες ειναι ηδη εξω:( Μακαρι να βρεθει καποιος να την υιοθετησει αλλα και εδω να μεινει δεν κινδυνευει απλα δεν θα ειναι στη θαλπωρη ενος σπιτιου.:/:
αν δεν υιοθετηθει..φτιαξτε της τουλαχιστον ενα σπιτακι...:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφη εχουμε ηδη εξω 2 γατοφορους περασμενες με ναυλον για να μην βρεχονται.;) Δεν ξερω αν εχεις διαβασει ποτε αλλα δεν ειναι το πρωτο αδεσποτακι που θα εχουμε στο μπαλκονι.:)

Εφη εχουμε ηδη εξω 2 γατοφορους περασμενες με ναυλον για να μην βρεχονται.;) Δεν ξερω αν εχεις διαβασει ποτε αλλα δεν ειναι το πρωτο αδεσποτακι που θα εχουμε στο μπαλκονι.:)
μωρε ξερω οτι φιλοξενεις πολλα αδεσποτακια..αλλα δεν καταλαβαινα τι εννοεις εξω....ωραια...μπραβο αντωνια...ας ελπισουμε οτι θα υιοθετηθει η κουκλιτσα..:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back