aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλέ, τι τέλεια γάτα-Βούδας είναι αυτή!!Όταν τις δείτε περιμένω σχόλια![]()
Πρώτη φορά βλέπω τόσο ήρεμη γάτα
Φτου φτου φτου, τι να πω; Ιδιαίτερα δίνει; Γιατί η δικιά μου είναι ανεμοστρόβιλος...
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μπράβο η ψιψινέλ!!! να την χαίρεσαι!! αυτο είναι γατί! ο δικός μου χαλάει τον κόσμο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
ποπι: Μετά τις επισκέψεις στο ΤΕΙ φοιτητές και καθηγητές με ρωτάνε συνέχεια τι κάνει η γάτα! Καλούς τρόπους είχε από τότε που την πήρα στο σπίτι μου, δεν χρειάζεται να τους σπουδάσει

aspasiapef: Την πρώτη φορά που ταξίδεψα με αεροπλάνο για Αθήνα πριν 2 χρόνια, δεν περίμενα να κάθεται έτσι. Αυτές οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο είναι πέρσι που έφευγα για τις διακοπές του Πάσχα. Όσο για το ΚΤΕΛ και σε εμένα στο 90% των περιπτώσεων μπαίνει στις αποσκευές. Δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα, εκτός από κάποιες φορές που έκανε εμετό (από δικό μου λάθος γιατί δεν της είχα πάρει το φαγητό και το νερό 12 ώρες πριν πάω στο ΚΤΕΛ αλλά 3 ώρες πριν) και από το ότι όταν την βγάζω στην στάση που κάνει το λεωφορείο νιαουρίζει για λίγη ώρα. Έχω τσακωθεί πολλές φορές με ορισμένους οδηγούς αλλά άκρη δεν βγάζεις. Σε έναν του είχα πει "Θέλετε μήπως να σας βάλω εγώ στις αποσκευές για να δείτε πόσο ωραία είναι;" και για λίγο δεν μπορούσε να βγάλει λέξη από το στόμα του. Με βλέπουν ήρεμο και μικρό σε ηλικία και νομίζουν ότι είμαι μ****ας και ότι δεν θα αντιδράσω...
aretha: Όταν τα λέω σε ορισμένους δεν με πιστεύουν. Όταν όμως βλέπουν τις φωτογραφίες παθαίνουν πλάκα

mimikaki: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Η γάτα σου είναι σίγουρα παρόμοια περίπτωση με την αγκύρας που έχω. Για να την πάω στον κτηνίατρο είτε με λεωφορείο, είτε με τον πατέρα μου με το αυτοκίνητο, γίνεται χαμός. Και μέσα στον γιατρό για να τις κάνουμε ένα απλό εμβόλιο την κρατάμε 3 άτομα και ορισμένες φορές αναγκάζομαι να της κάνω κεφαλοκλείδωμα. Πραγματικός δολοφόνος! Και η μάνα μου με βρίζει που την έχω ονομάσει "ο λευκός δολοφόνος" 
Άλλη περίπτωση που δεν είπα ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος που έφευγα για Κέρκυρα. Πάω για να μπω στην αίθουσα αναμονής και φτάνω στο σημείο όπου περνάνε τις χειραποσκευές από το μηχάνημα με τις ακτίνες. Είδαν την γάτα στο κλουβί και μου είπε ένας υπάλληλος: "Είναι ήρεμη; Μπορείς να την πάρεις στην αγκαλιά σου;" Του είπα ναι, την έβγαλα από το κλουβί, την πήρα στην αγκαλιά μου και πέρασαν το κλουβί σκέτο από το μηχάνημα. Όταν πέρασα και εγώ με την γάτα από το μηχάνημα που ελέγχει για μεταλλικά αντικείμενα μου είπαν "Βάλτην στο κλουβί για να μπορέσεις να μαζέψεις τα πράγματά σου." Τους είπα "Δεν χρειάζεται, θα κάτσει πολύ ήσυχα" . Μόλις τους είπα αυτό το πράγμα με κοίταγαν καλά-καλά και έκανα το εξής: ακούμπησα τα πόδια της γάτας στον αριστερό μου ώμο και αυτή κατευθείαν τυλίχτηκε σαν κασκόλ στον λαιμό μου! Μόλις έγινε αυτό το πράγμα ο υπάλληλος είπε στους άλλους "Δείτε τι κάνει η γάτα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα" . Μάζεψα έτσι όλα μου τα πράγματα και μετά οι υπάλληλοι, άνδρες και γυναίκες, ερχόντουσαν και χάιδευαν την γάτα και αυτή τους κοίταζε μέσα στα μάτια και γουργούριζε από τα χάδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσο ησυχη φενεται να ειναι δωστης δυο φιλακια στα μουστακιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
ειναι περιπτωση η ψιψινελ σου μωρε μπραβο τηςποσο ησυχη φενεται να ειναι δωστης δυο φιλακια στα μουστακια
Τώρα την έχω στην Αθήνα και την προσέχουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου. Εγώ είμαι στην Ηγουμενίτσα! Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Αθήνα και μόλις με δει θα αρχίσει τις τρέλες της (δαγκώματα, να πηδάει από το πάτωμα στην πλάτη μου κ.λ.π. ) . Πάντως άλλο είναι να σας τα γράφω αυτά τα πράγματα και να βλέπετε τις φωτογραφίες και άλλο να τα βλέπετε να γίνονται εκείνη την ώρα

Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης πολυ καλα και τα κειμενα σου. Μιλας λιγο αλλα ουσιαστικά!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Dimangelid, το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι σίγουρα ταξιδεύω πολύύύ πιο συχνά από εσένα ( κάθε 2 βδομάδες σίγουρα) και στις διακοπές μου πάω ΚΑΙ Κέρκυρα.
Στο Κτελ εγώ δεν πατάω πλέον ειδικά με ζωάκι γιατί είχα δει αυτό που λες πολλές φορές.
Επίσης για τις μέρες που θα αφήνω το ψιψίνι μου μόνο του (αν το αφήνω) έχω βρει μια πολύ ωραία λύση για το φαγητο: ένα πιατάκι με χρονοδιακόπτη! Ανοιγει κάθε όσες ώρες το προγραμματίσεις
!Α! Και η ψιψινέλ σου είναι γατάρα! Από τα ψιψίνια που μ'αρέσουν: παχουλά και φουντωτούλια

! Μοιάζει με Μέιν Κουν, έχει και την ηρεμία τους...Γούτσου γούτσου

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

εδω εγω βρεθηκα με 2ο που ουτε να το ακουσω δεν ηθελαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω 6 για να διαλλέξεις....
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Ωραία ιδέα γιασμίν! μόνο που θα φρίξει η μάνα μου, κ το αγόρι μου που θα πρέπει να φροντίζουν τα άλλα 2! Αν και τώρα που πήγε κ η αδερφή μου Αθήνα ένα 2ο γατάκι θα το'χω!Τελικά βρήκα γατάκι, της Αμαλίας από εδώ. Πόλυ, σε σκέφτομαι από όταν τα είδα τα γατάκια και είδα ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά κ μια υιοθεσία και λυπήθηκα... Αλλά είχα μιλήσει με την Αμαλία και τελικά καταλήξαμε στη μικρή της
. Θα ήθελα πολύ να βοηθησω αλλά... σόρρυ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μην απελπίζεσαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool