Θέμα στην τηλεόραση

Thanasis46

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
Η Πόπη Τσαπανίδου που παρουσιάζει την εκπομπή ΄΄Συμβαίνει Τώρα΄΄ στη ΝΕΤ έδωσε E-mail: st@ert.gr και είπε ότι μπορούμε να στέλνουμε μηνύματα καθώς επίσης και φωτογραφίες για θέματα κλπ κλπ.
Τι να στείλουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα; Τι θέμα να θίξουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να στείλουμε το θέμα με τα petshop εκεί?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η εκπομπή αυτή είναι καθημερινή, τι θα λέγατε να ετοιμάζαμε θέματα και να στέλναμε; Έτσι από περιέργεια να δούμε τι θα γίνει.

καλη ιδεα!

Μήπως να στείλουμε το θέμα με τα petshop εκεί?:hmm:
Γι αυτό, καλύτερα να αποφασίσουν νομίζω αυτοί που το οργανώνουν.

Παντως παιδια θεμα στη νετ θα αναφερθει μονο αν δεν ζημειωνει. Λογικο... Οποτε ας μπει οχι επιθετικα αλλα ως προταση - ερωτηση...
Πχ ας μας πουνε τι αναφορες εχουν στο προγραμμα τους για τα αδεσποτα
:hmm::hmm::hmm:
Αν εχουν.....

ναι παιδια ας οργανωσουμε κατι!!:up: θαναση μπορεις να μας πεις τι ακριβως ζητανε βιντεο, τιτλους, συνθηματα, μπλα μπλα να ξερω που ακριβως να κατευθυνθω οταν ψαξω.:redface:

Είναι καλή ιδέα να τους στείλουμε το θέμα με τα πετ σοπ, θα κοιτάξω να το προωθήσω.
Εν τω μεταξύ, γνωρίζει κανένας το τηλέφωνο της εκπομπής; Είναι καλύτερα να μιλήσω μαζί τους, απ' το να στείλω ένα ξερό email.

Αυτές τις μέρες τους καίνε άλλα πράγματα και νομίζω ότι όλα τα άλλα τα θεωρούν ασήμαντα. Αλλά μια αρχή ας κάνουμε, συμφωνώ να θίξουμε το θέμα των αδέσποτων, αλλά να μη νομίσουν ότι θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε.

Και για το περιβάλλον γενικά, έχουν πει τίποτα το ιδιαίτερο; Δεν έχω ακούσει κανένα κόμμα να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του το περιβάλλον, εσείς έχετε ακούσει κάποιο; Όλο γενικά και αόριστα, κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν παρουσίασε κανείς.

Ή να ρωτάμε, τι θα γίνει με τους κτηνοτρόφους των καμένων περιοχών. Συμφέρει περισσότερο να συντηρηθούν με βοήθειες μέχρι να γίνουν πάλι τα καμένα κατάλληλα για βοσκή, ή να εγκαταλείψουν την κτηνοτροφία και να στραφούν στη γεωργία και να αρχίσουν να καλλιεργούν την καμένη γη; Μίλησε κανείς γι αυτό το θέμα; Κάθε μέρα βγαίνουν στην τηλεόραση (οι παθόντες) και λένε ότι όση βοήθεια και να έχουν δεν λύνει το πρόβλημα, πως θα συντηρηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Τι επάγγελμα θα κάνουν; Κτηνοτροφία ή γεωργία; Θα πάνε μετανάστες στη Γερμανία; Ή θα δουλέψουν στα τουριστικά συγκροτήματα που θα γίνουν στα καμένα;

Αυτές τις μέρες τους καίνε άλλα πράγματα και νομίζω ότι όλα τα άλλα τα θεωρούν ασήμαντα.
Συμφωνώ:/:. Ισως μετά τις εκλογές και πριν αρχίσουν οι πλημμύρες.

εγω λεω να το στειλο0υμε κ στον ευαγγελατο πλησιαζουν γιορτες κ θα ειναι πιασσαρικο το θεμα μιας κ ολα τα παιδακια θα θελουν να αγορασουν ενα κατοικιδιο

Επειδή κατά καιρούς παρακολουθώ τη Τσαπανίδου, ένα έχω να σας πω, άμα το θέμα δεν έχει λοιμούς, λιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς δεν το παίζει. Μιλάμε η γυναίκα εξειδικεύεται στις καταστροφές. Πρέπει να δείτε την απογοήτευσή της άμα ο συνομιλητής της την διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Οι σεισμοί δε ειδικά την απογειώνουν.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back