saital
Νεοφερμένο μέλος
Ο saital αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
16-11-10
12:16
Καλημερα....ειμαι φοιτήτρια και πριν από δυο χρόνια υοθέτησα ένα γατούλη..... τον τελευταίο χρόνο όμως η σπιτονοικοκυρά μου έκανε παράπονα για τον γάτο με αποτέλεσμα να ενοχλέι τους γονεις μου και να τους λεει ότι το γατί τρώει τους τοιχους κ άλλα τετοια χαζα.... οι γονείς μου από το πολύ το πες πες μου είπαν οτι η γατα πρέπει να φύγει κ 'ετσι κ έγινε. Τον έχω δώσει σε έναν γνωστό μου που αγαπάει πολύ τα ζώα και φιλοξενεί και αρκετά στον χώρο του, με την προϋπόθεση όμως ότι θα τον πάρω πίσω. Ο γατούλης μου ζει εκεί 6 μήνες κ εχει συνηθησει το περιβαλλον, παιζει με τις άλλες γατες και σκύλους και δείχνει πολύ καλά. κάθε φορα που τον βλέπω τρέχει επάνω μου δεν με εχει ξεχάσει το δεσιμο υπάρχει ακόμα αν και τα πάει καλά κ με τους φίλους που τον έχουν. Τον ιούλιο όμως, τελειώνω τις σπουδές και μετακομίζω σε δικό μου σπιτι (μονοκατοικια με κήπο) θεέλω να τον πάρω πίσω και να τον έχω μαζί μου αλλα δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για αυτον γιατι σκέφτομαι ότι ήδη θα έχει σηνηθησει πολύ εκεί που είναι και ότι το να αλλάξει για τρίτη φορα περιβάλλον δεν θα είναι καλό. Οταν τον πήρα, ήταν αδεσποτάκι ξέρω ο΄τι με την υιοθεσία του δεν απέκτησα μόνο εγώ παρέιτσα αλλά εσωσα και ένα ζωάκι από τον δρόμο........! Το ερώτημα μου είναι να τον πάρω πισω????? ή να τον αφήσω εκέι και να πάρω κάποιο άλλο γατακι
( με την έννοια ότι θα βοηθήσω ακόμη ένα να βρει σπίτι) ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο εαν επιλέξω να πάρω άλλο αλλα το μόνο που με νοιαζει είναι να κανω το καλύτερο για τον γατουλι μου..........!!!!! τι μου προτείνετε???????
( με την έννοια ότι θα βοηθήσω ακόμη ένα να βρει σπίτι) ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο εαν επιλέξω να πάρω άλλο αλλα το μόνο που με νοιαζει είναι να κανω το καλύτερο για τον γατουλι μου..........!!!!! τι μου προτείνετε???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
16-11-10
12:23
Απάντηση: Θέμα ψυχολογίας και συνήθειας????
εγω θα τον επαιρνα πισω
εγω θα τον επαιρνα πισω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Η mary-babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
16-11-10
12:30
Κ εγω θα τον επαιρνα πισω.Και αν ειχα την δυνατοτητα θα του επαιρνα και ακομα μια παρειτσα αφου συνηθισε πλεον και με αλλα γατακια!!!Απλα το θεμα ειναι αν μπορεις να παρεις να παρεις κ αλλο γατουλακι.
Καλα η σπιτονοικοκυρα σου μετα απο ενα χρονο θυμηθηκε και κανει παραπονα;;;;
Κ εγω θα τον επαιρνα πισω.Και αν ειχα την δυνατοτητα θα του επαιρνα και ακομα μια παρειτσα αφου συνηθισε πλεον και με αλλα γατακια!!!Απλα το θεμα ειναι αν μπορεις να παρεις να παρεις κ αλλο γατουλακι.
Καλα η σπιτονοικοκυρα σου μετα απο ενα χρονο θυμηθηκε και κανει παραπονα;;;;
saital
Νεοφερμένο μέλος
Ο saital αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
16-11-10
12:47
Ελα ντε..........!!! κ εγω θελω πολυ να τον πάρω απλα σκεφτομαι ότι το καλοκαιρι θα είναι εκει ένα χρονο και...... αν αλλαξει ξανα περιβαλλον δε θα πρεπει να περασει προσαρμογη???? Τον βλέπω περιπου μια φορα στις δυο βδομάδες δε μπορω πιο συχνα. Φοβάμαι μην αγριεψει αν του αλλαξω περιβαλλον ήδη έχει διαφορα........... τον είδα να κυνηγαει κ να πιανει ποντίκια κ με τα άτομα που ζει ενω τα πάει καλα δεν θέλει πολλα πολλα χαδια.......η συμπεριφορα του εχει αλλαξει απο χαδιαρης κ καλοβολος εξελισεται σε μαγκας κυνηγός γατος αλανιαρης κ τρελός !!!!!!!!
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
16-11-10
12:52
Αποψη μου να τον παρεις πισω και πιστευω οτι θα συνηθισει και στο καινουριο χωρο που θα βρεθει.
Οσο για το οτι κυνηγαει διαφορα...αιλουροειδες ειναι, ειναι στη φυση του!!!
Αποψη μου να τον παρεις πισω και πιστευω οτι θα συνηθισει και στο καινουριο χωρο που θα βρεθει.
Οσο για το οτι κυνηγαει διαφορα...αιλουροειδες ειναι, ειναι στη φυση του!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
16-11-10
14:48
Εφοσον ειπες οτι φιλοξενηται στο αλλο σπιτι,και οτι τον δεχτηκε ο ανθρωπος με την προυποθεση οτι θα τον παρεις πισω..ουθτως ή αλλως θα πρεπει να τον παρεις.Απο εκει και περα εσυ λες οτι δεν σε εχει ξεχασει...και ειμαι και εγω σιγουρη για αυτο,οποτε καλα θα κανεις να τον παρεις και μην εχεις κανενα προβλημα.Δεν θα παει σε καποιον που δεν γνωριζει αλλα σε..εσενα..
ΥΓ...να ξερεις οτι στις πολυκατοικιες επιτρεπονται μεχρι και 2 κατοικιδια,απο τον ΝΟΜΟ..ασχετα με το τι λεει ο κανονισμος..ο νομος υπερισχυει του κανονισμου της πολυκατοικιας.Ηταν εντελως παρανομο αυτο που εκανε η σπιτονοικοκυρα...εγω δεν θα ενεδινα..στον αιωνα τον απαντα..
Εφοσον ειπες οτι φιλοξενηται στο αλλο σπιτι,και οτι τον δεχτηκε ο ανθρωπος με την προυποθεση οτι θα τον παρεις πισω..ουθτως ή αλλως θα πρεπει να τον παρεις.Απο εκει και περα εσυ λες οτι δεν σε εχει ξεχασει...και ειμαι και εγω σιγουρη για αυτο,οποτε καλα θα κανεις να τον παρεις και μην εχεις κανενα προβλημα.Δεν θα παει σε καποιον που δεν γνωριζει αλλα σε..εσενα..

ΥΓ...να ξερεις οτι στις πολυκατοικιες επιτρεπονται μεχρι και 2 κατοικιδια,απο τον ΝΟΜΟ..ασχετα με το τι λεει ο κανονισμος..ο νομος υπερισχυει του κανονισμου της πολυκατοικιας.Ηταν εντελως παρανομο αυτο που εκανε η σπιτονοικοκυρα...εγω δεν θα ενεδινα..στον αιωνα τον απαντα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum