Θέσεις "αράγματος" γάτας

Γατέχων

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Σορυ αλλα δεν βρηκα καλυτερον τιτλο...

το 2 μηνων γατουλινι μου απο τις πρωτες μερες που το "υιοθετησα" αρεσκοταν να ανεβαινει στην ποδια μου και να γουργουριζει αυθορμητως μολις αραζε στα ποδια μου..συν τω χρονω εμαθε και να κοιμαται εκει σε σημειο που να δυσφορω οταν γραφω στον υπολογιστη
τοτε το μετακινουσα στο κρεβατι αλλα αυτο παντα επεστρεφε ταχεως στα ποδια μου
Υστερα παρατηρουσα πως οταν σηκωνομουν να παω σε αλλο δωματιο ,γυρνωντας το εβλεπα να εχει καθισει στη..θέση μου
Πολλες φορες το ξεγελουσα παιρνοντας το καθισμα και μετακινωντας το στο κρεβατι αν και καποιες φορες ξαναεπεστρεφε πανω μου...
αν παλι δεν ευρισκε χωρο να απλωθει νιαουριζε
και σημερα ειδα πως κανα δυο φορες που του εκανα χαλαστρα ανεβαινε στην πλατη μου και καθοταν στον ωμο μου σαν... παπαγαλος !Επειδη ηθελα να δω μια ταινια το επιασα και το τυλιξα σε μια μαυρη κουβερτα χαλαρα ομως και με επαρκη αερισμο αλλα χωρις..ορατοτητα
το κοιταζα και εβλεπα πως εχει βολευτει εκει
αλλα ειχα καποιες τυψεις...
καποια στιγμη εβγηκε απο τη "φωλια" του να παει στην τουαλετα του και να φαει υστερα ενω εγω πηγα να μαζεψω λιγο το σπιτι
οταν γυρισα το αναζητησα
και που νομιζετε οτι το βρηκα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη θεση σου ισως;;;:rolleyes:
Κι εκει που λες αχ η λατρεια μου δε μπορει χωρις εμενα το ξανασκεφτεσαι...βρε μπας και τη θεση μου εχει βαλει στο ματι;:lol:
Η δικια μου παλι η στον κορφο της μαμας μου θα χωθει η πανω σε μενα οταν ειμαστε μονες (σου λεει στην αναγκη καλη εισαι και εσυ)και παλι ενα χιλιοστο απο τη μυτη μου. Αλλα δεν εχω προβλημα λιγο να την ενοχλησω με παραταει και παει στο σπιτακι της. Το κακο με μας ειναι οτι οσο βαθια και να κοιμαται, οποιαδηποτε ωρα, αν βγω απο το δωματιο θα το παρει ειδηση και θα ερθει απο πισω μου.
Παντως ο schumi που ειχα παλια, κοιμοταν στα ποδια μου και κατω απο τα σκεπασματα. Για να τον μαθω να κοιμαται στη θεση του (μην τον πατησω μεσα στον υπνο)καθε που ερχοταν σηκωνομουν και τον εβαζα στη δικη του γωνια. Για μερικα βραδια με εφαγαν τα δρομολογια αλλα στο τελος επιασε το νοημα και μολις λιγο τον εσπρωχνα τσουπ!πηγαινε μονος του στη γωνια του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη θεση σου ισως;;;:rolleyes:

μεσα στην τυλιγμενη κουβερτα!και το ξανακανε..τη δευτερη φορα την ειδα που τρυπωνε απο το μικρο ανοιγμα που ειχα αφησει και "φωλιασε" μεσα στον σκεπασμενο χωρο...
αυτη τη στιγμη εχε ανεβει στην πλατη μου και χαμπαρι δεν παιρνει..ουτε υψος φοβαται σαν περπαταω ουτε τιποτσ!

Κλασσική γάτα... και εγώ έχω έναν Παπαγάλο αυτήν την εποχή... και σκυλάκι μαζί, με ακολουθεί και στο μπάνιο....:D

Αν αδιαφορήσω, κάθετε μπροστά μου και κλαίει... "αντε μάνα, τελείωνε, παλουκώσου κάπου να ανέβω"!!!

Φυσικά και τα βράδια θα ήθελε να κοιμάτε πάνω στο κεφάλι μου, σύνορα με σβέρκο... δίνω μάχη....:lol:

Πρέπει απλά να επιμένεις, και να το βάζεις εκεί που θέλεις... 1-2-30000 θα μάθει....:D

Φυσικά και τα βράδια θα ήθελε να κοιμάτε πάνω στο κεφάλι μου, σύνορα με σβέρκο... δίνω μάχη....:lol:

Πρέπει απλά να επιμένεις, και να το βάζεις εκεί που θέλεις... 1-2-30000 θα μάθει....:D

τα ιδια περιπου και η δικια μου..αμα ξαπλωσω στο πλαι να δω ταινια στο πισι ανεβαινει στο πλαι μου λιγο πιο πανω απο το γοφο και αραζει εκει..αν την κατεβασω ειναι ικανη να αραξει μπροστα στα μουτρα μου..

Δημήτριος

Κάτω απο το χαντάκι και εσύ βλέπω.:)

Θα ζήσεις πολλά ακόμα με το γατάκι σου, είσαι ακόμα στην αρχή...
Βιντεοκάμερα έχεις???:D

Κάτω απο το χαντάκι και εσύ βλέπω.:)

Θα ζήσεις πολλά ακόμα με το γατάκι σου, είσαι ακόμα στην αρχή...
Βιντεοκάμερα έχεις???:D

ψηφιακη μηχανη...βασικα εχω πηξει στις ηλεκτρονικες συσκευες..δεν θελω βιντεοκαμερα

Μιά χαρά... ξεκίνα.!!!:D
Βάλε στο άλμπουμ φωτογραφίες, ή εδώ στο θέμα της, να απολαύσουμε....:cool:

καλα..η γατα σου εχει απιστευτο γελιο!!!!!!!:lol::lol::lol:....να τη χαιρεσαι!!!!!:D
μου αρεσει που ενιωθες και τυψεις που την τυλιξες στην κουβερτα.....σπιτι της το εκανε..:lol::lol::lol:
Η αληθεια ειναι οτι τους αρεσει πολυ να τρυπωνουν σε...φωλιτσες και να καθονται μεσα...:)

καλα..η γατα σου εχει απιστευτο γελιο!!!!!!!:lol::lol::lol:....να τη χαιρεσαι!!!!!:D

ευχαριστω
σημειωτεον οτι οι γατες απολαμβανουν τον ηλιο και αρεσκονται να ξαπλωνουν νωχελικα σε σημεια που τα χτυπαει ο ηλιος..ετσι και η δικια μου οσο την ειχα στον εξωστη να

λαιζεσαι ουτε που καταδεχοταν να με πλησιαζει..ενα μεησμερι ομως που κοιμηθηκα αφηνοντας την εξω ΜΟΛΙΣ επεσε ο ηλιος αρχισε να νιαουριζει για της ανοιξω τοσο
δυνατα που με ξυπνησε

ευχαριστω
σημειωτεον οτι οι γατες απολαμβανουν τον ηλιο και αρεσκονται να ξαπλωνουν νωχελικα σε σημεια που τα χτυπαει ο ηλιος..ετσι και η δικια μου οσο την ειχα στον εξωστη να

λαιζεσαι ουτε που καταδεχοταν να με πλησιαζει..ενα μεησμερι ομως που κοιμηθηκα αφηνοντας την εξω ΜΟΛΙΣ επεσε ο ηλιος αρχισε να νιαουριζει για της ανοιξω τοσο
δυνατα που με ξυπνησε

ναι τα ζωντοβολα ειδες????????:lol::lol::lol: ειναι υπεροχες ομως.........:up::up::up:

ευχαριστω

δυνατα που με ξυπνησε

Ε καλα σου εκανε!Τελειωσε την ηλιοθεραπεια και ηθελε να μπει μεσα:lol:
Εγω την βρηκα προχθες που φωναζα να εμφανιστει και με εγραψε, ειχε ξαπλωσει στο τραπεζι της κουζινας που ειναι διπλα στην μπαλκονοπορτα, ειχε ευθυγραμμιστει με τη "λωριδα"ηλιου πανω στο τραπεζι και πολυ την ξεβολεψε που την κατεβασα απο εκει!

δινω λινκ μιας πρωτης φωτογραφιας της Τερεζας μου
μαλλον πρεπει να μικραινω πειρσσοτερο τις εικονες μου

https://img215.imageshack.us/img215/9307/terezainbed.jpg

εχω παρατηρησει πως το μουσουδακι της γατας πιανει μια μαυρη κρουστα συν των χρονω..τι κανουμε πανω σε αυτο;
εγω της εβρεξα το προσωπο με ενα πανι και τις εβγαλα τις βρωμες χειροκινητα σε διαστημα 3 ημερων..αλλιως φαινεται μολις ασχημο στο φακο..και τα ποδαρακια της σε αλλες φωτο φαινονταν καπως κιτρινα σε ορισμενα σημεια...

υγ. το ξερετε οτι σε μια φωτο μπορουμε να κρυψουμε με πασγουιρντ ενα αλλο αρχειο;κειμενο λχ αντε τωρα να υποψιαστει κανεις την υπαρξη του..λεμε τωρα αχρειατο ναναι..

αχου το χρυσουλι μου...ειναι παρα πολυ γλυκουλα!!!!!!!!!:D:D:D:D...ειναι μικρη στην ηλικια...????????γιατι μου φανηκε μικροσωμη.....και τι υφος γλυκο που ειχε!!!!!!!!!:):):)

για την κρουστα που λες στο μυτακι τους,δεν γνωριζω ........οσο για το ΥΓσου,δεν το καταλαβα........:lol::lol::lol:

αχου το χρυσουλι μου...ειναι παρα πολυ γλυκουλα!!!!!!!!!:D:D:D:D...ειναι μικρη στην ηλικια...????????γιατι μου φανηκε μικροσωμη.....και τι υφος γλυκο που ειχε!!!!!!!!!:):):)

για την κρουστα που λες στο μυτακι τους,δεν γνωριζω ........οσο για το ΥΓσου,δεν το καταλαβα........:lol::lol::lol:

2 μηνωνε ειναι..και οταν τη φωτογραφιζω ενστικτωδως στρεφεται προς το φακο
τα ματια της ομολογουμενως βγηκαν πολυ εκφραστικα...ενω σε καποια αλλη φωτο βγηκε εντελως βαριεστημενη και με πεσμενα..αυτια
(μολις ξυπνησε και την εβγαλα φωτο πριν ...προλαβει να πηδησει στο πληκτρολογιο)

οσον αφορα το υγ..εκ των πραγματων δεν θα μπορεσω ΕΔΩ να δωσω τα φωτα μου...ειναι αυστηροι οι κανονισμοι πολυ!

2 μηνωνε ειναι..και οταν τη φωτογραφιζω ενστικτωδως στρεφεται προς το φακο
τα ματια της ομολογουμενως βγηκαν πολυ εκφραστικα...ενω σε καποια αλλη φωτο βγηκε εντελως βαριεστημενη και με πεσμενα..αυτια
(μολις ξυπνησε και την εβγαλα φωτο πριν ...προλαβει να πηδησει στο πληκτρολογιο)

οσον αφορα το υγ..εκ των πραγματων δεν θα μπορεσω ΕΔΩ να δωσω τα φωτα μου...ειναι αυστηροι οι κανονισμοι πολυ!

ειναι γεννημενη σταρ!!!!!!!!!!!!:up::up:....ειναι πολυ μικρουλα!!!!!!!!:D

καλα.......για τι ΥΓ...με μπερδεψες ακομα περισσοτερο....:lol::lol::lol:...

Μη μιλατε για παπαγαλους,δεν ξερετε τι ειναι να κυκλοφορειτε με την 3600 κιλων Breena στον ωμο.Και καλα τωρα που ειναι μωρο,οταν μεγαλωσει τι θα κανω;;;;;;;;;Απαντηση:Πλουσιους τους φυσικοθεραπευτες.
Για τη φωτογραφια δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις.

Μη μιλατε για παπαγαλους,δεν ξερετε τι ειναι να κυκλοφορειτε με την 3600 κιλων Breena στον ωμο.Και καλα τωρα που ειναι μωρο,οταν μεγαλωσει τι θα κανω;;;;;;;;;Απαντηση:Πλουσιους τους φυσικοθεραπευτες.
Για τη φωτογραφια δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:............ειναι ομορφα κιλα ομως!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ομορφα κιλα αλλα πρεπει να το κοψει,γιατι σκεψου οτι ειναι τοσο και ειναι μολις οκτω μηνων.:|
Και δεν την ακους κιολας την ατιμη,εκει που καθεσαι ξαφνικα τη νιωθεις στον ωμο σου.

Ομορφα κιλα αλλα πρεπει να το κοψει,γιατι σκεψου οτι ειναι τοσο και ειναι μολις οκτω μηνων.:|
Και δεν την ακους κιολας την ατιμη,εκει που καθεσαι ξαφνικα τη νιωθεις στον ωμο σου.

ποσα κιλα θα φτασει,οταν ενηλικιωθει???????? σορυ για το οφ,γατεχων...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back