Θέσεις "αράγματος" γάτας

Δεν ξερω,τα αρσενικα φτανουν μεχρι και δωδεκα.Μεγαλωνουν μεχρι τα τεσσερα χρονια,οποτε μπορεις να υπολογισεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω,τα αρσενικα φτανουν μεχρι και δωδεκα.Μεγαλωνουν μεχρι τα τεσσερα χρονια,οποτε μπορεις να υπολογισεις.

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενας γατος πυο ειχαμε παλια στο χωριο ηταν τοσο βαρυς και σωματωδης (οχι παχυσαρκος) που ειχε πλεον καταντησει αχαρος και δεν ηθελα να παιζω μαζι του ...ουτε και αυτος με μενα

ενας γατος πυο ειχαμε παλια στο χωριο ηταν τοσο βαρυς και σωματωδης (οχι παχυσαρκος) που ειχε πλεον καταντησει αχαρος και δεν ηθελα να παιζω μαζι του ...ουτε και αυτος με μενα

ελα μωρε τον κακομοιρη.......γιατι??.κριμα ηταν..........:(.......τι.........κινδυνευες να σε.......σκοτωσει???:lol::lol::lol:

Βεβαια τα ιδια κιλα σε μια γατα κανονικου σωματοτυπου φαινονται πολλα,εξαρταται κι απο το μηκος του σωματος και των ακρων.

Είναι πολύ όμορφη η Τερέζα σου και έχει φωτογένεια!!!:):):) Να την χαίρεσαι!!!:P:P
Όσο για το μουσούδι που βρωμίζει, όταν μεγαλώσει λίγο θα το καθαρίζει μόνη της...:):)Τώρα που είναι μικρούλα μπορείς να της κάνεις ένα μπανάκι ή να το καθαρίζεις με μωρομάντηλο....:):):)

Είναι πολύ όμορφη η Τερέζα σου και έχει φωτογένεια!!!:):):) Να την χαίρεσαι!!!:P:P
Όσο για το μουσούδι που βρωμίζει, όταν μεγαλώσει λίγο θα το καθαρίζει μόνη της...:):)Τώρα που είναι μικρούλα μπορείς να της κάνεις ένα μπανάκι ή να το καθαρίζεις με μωρομάντηλο....:):):)

μωρομαντηλο..και ελεγα τι να βαλω σημερα που ηθελα να την ετοιμασω για φωτογραφηση..ειχε λερωθει λιγουλακι..
αλλα δυστυχως η τερεζ δεν ειναι φωτομοντελο να στηνεται οταν θες και οπως θες αλλα δεν θα μπορουσα να την πετυχω καλυτερη φαση:
ειχε τρυπωσει μεσα στην κουβερτουλα και μαλιστα ειχε χωθει καργα μεσα:
και το φλας συνηθως της βγαζει τα ματια υπερβολικα γαλαζια

https://img141.imageshack.us/img141/9804/terezainblanket.jpg
(παλι επρεπε να μικρυνω την εικονα,ε;)

Αχ...........ματακια μου......ποσο πολυ γλυκια και εκφραστικια ειναι!!!!!!!:D:D:D:D:D

να σε ρωτησω κατι.......μπας και με το τριψε τριψε το μυτακι του,εχει κανει τελικα πληγουλα...και βγαζει συνεχεια καυκαλακι???? μηπως τελικα δεν ειναι βρωμιτσα??? γιατι ,απο που να λερωθει?? εμενα τα δικα μου,ποτε δεν εμφανισαν κατι τετοιο..δεν ξερω..μια σκεψη κανω.........δεν μπορει να πιανει συνεχεια βρωμια...:hmm:

Αχ...........ματακια μου......ποσο πολυ γλυκια και εκφραστικια ειναι!!!!!!!:D:D:D:D:D

να σε ρωτησω κατι.......μπας και με το τριψε τριψε το μυτακι του,εχει κανει τελικα πληγουλα...και βγαζει συνεχεια καυκαλακι???? μηπως τελικα δεν ειναι βρωμιτσα??? γιατι ,απο που να λερωθει?? εμενα τα δικα μου,ποτε δεν εμφανισαν κατι τετοιο..δεν ξερω..μια σκεψη κανω.........δεν μπορει να πιανει συνεχεια βρωμια...:hmm:

η λερα που ειχε πιασει ηταν γυρω απο τα μουστακια και κατω..και ηταν χαλια πριν μερες..στη μυτη δεν ξερω ακριβως τι συνεβη..αλλα δεν φαινεται να ποναει..μηπως επειδη την ετριψα λιγο -μου ειχε φανει λιγο βρωμικη-πριν τη φωτογραφηση;ειμαι αμαθος catfather αλλα αυριο θα παω στον κτηνιατρο για γενικη πληροφορηση...

Ιδου μια πιο χαρακτηριστικη φωτο:

terezainblanket2.jpg

την καταβρηκε το τερεζουλινι στη "φωλιτσα" της

terezainblanket2.jpg

Αγαπη μου!!!!!!!!!!!!! μα ειναι παρα πολυ γλυκια!!!!:D:D:Dτι ματακια ειναι αυτα.....καλα.......ειναι πολυ ζουζουνα.......:up::up::up:
οντως.το καλυτερο ειναι να την πας στο γιατρο.......να την δει κιολας γενικοτερα...:):):)

terezainblanket2.jpg

Αγαπη μου!!!!!!!!!!!!! μα ειναι παρα πολυ γλυκια!!!!:D:D:Dτι ματακια ειναι αυτα.....καλα.......ειναι πολυ ζουζουνα.......:up::up::up:
οντως.το καλυτερο ειναι να την πας στο γιατρο.......να την δει κιολας γενικοτερα...:):):)

και να σκεφθεις η μητερα μου το ελεγε ασχημο και με προετρεπε να το διωξω!
οκ αν εμενα στο χωριο δεν θα μπορουσα να το κρατησω διοτι θα το ...βασανιζαν τα ανιψια μου αλλα εχω παθει πλακα που εμαθε να χωνεται μεσα στην κουβερτα του..μεχρι πριν δεν μπορουσα να γραψω στο πισι ανετα ..ολο στην πλατη μου ανεβαινε
σημειωτεον οτι για χαρη του θυσιασα την κουβερτα μου που την χρησμιμοποιουσα ολο το χειμωνα κατασαρκα στον υπνο!εδω που τα λεμε επιασε ψυχρα στο δωματιο και οσονουπω αναβω καλοριφερ

και να σκεφθεις η μητερα μου το ελεγε ασχημο και με προετρεπε να το διωξω!
οκ αν εμενα στο χωριο δεν θα μπορουσα να το κρατησω διοτι θα το ...βασανιζαν τα ανιψια μου αλλα εχω παθει πλακα που εμαθε να χωνεται μεσα στην κουβερτα του..μεχρι πριν δεν μπορουσα να γραψω στο πισι ανετα ..ολο στην πλατη μου ανεβαινε

καλα.........και αν ηταν ασχημο δηλαδη......θα επρεπε να το διωξεις???????:blink::blink::blink::blink:..........τεσπα.......δεν θα το σχολιασω...γιατι συγχιζομαι με κατι τετοια...
ειναι υπεροχη η κουκλα σου....:D:D:D

Το γατουλινι ειναι σαν να λεει"ΤΣΑ!!!" μεσα απο την κουβερτουλα!Τελειο!

μπορει αν φανει παραδοξο αλλα εγω μιλαω στη γατα μου και αυτη απανταει με χαρακτηριστικα νιαουρισματα..προ ολιγου προσεπαθησαν να την πεισω να βγει απο την κουβερτα και με τα πολλα την... επεισα να ερθει στα ποδια μου!πως με κοιταζει στα ματια ωρες-ωρες με ενα βλεμμα

μπορει αν φανει παραδοξο αλλα εγω μιλαω στη γατα μου και αυτη απανταει με χαρακτηριστικα νιαουρισματα..προ ολιγου προσεπαθησαν να την πεισω να βγει απο την κουβερτα και με τα πολλα την... επεισα να ερθει στα ποδια μου!πως με κοιταζει στα ματια ωρες-ωρες με ενα βλεμμα

καθολου παραδοξο δεν μας φαινεται.....αυτο σημαινει οτι αρχιζετε να..επικοινωνειτε!!!!!!!!!:up::up::up::up:
οταν εχω ξεχασει να βαλω φαγητο στον μπουκακο μου...ερχεται...μου τριβεται λιγο....και μου βγαζει μια συγκεκριμενη φωνουλα......εκει...παντα το καταλαβαινω οτι εχω ξεχασει το φαγακι του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..επισης,οταν φωναζω το ονομα του,ερχεται..οταν φωναζω το ονομα της πουπου...ερχεται αυτη!!!...:lol::lol::lol:

οσο παιρναει ο καιρος,θα δεις που θα επικοινωνητε ακομα περισσοτερο...ειναι υπεροχη αισθηση!!!!!!!

Ουτε εμενα μου φαινεται περιεργο,οσο μαθαινετε ο ενας το αλλο θα μαθετε να "συζητατε":lol:,θα πιανει κι αυτη αυτα που της λες αλλα κι εσυ θα ξερεις τι θελει με τον τροπο που θα σου νιαουρισει.:happy:

Είναι πολύ όμορφη η Τερέζα σου, και μου φαίνεται ότι έχει μια πονηριά στο μάτι!!!!:P:P:P Δεν είναι τέλεια να της μιλάς και εκείνη να σου απαντάει?????:):):) Με τον καιρό που θα αρχίσετε να δένεστε όλο και πιο πολύ, θα εκπλαγείς με όλα αυτά που θα σου κάνει.....:D:D:D Εμείς πλέον με την μεγάλη μου, μιλάμε με τα μάτια....:P:P:P

Αυτο που λες οτι σε κοιταζει...μα δεν ειναι να λιωνεις με το βλεμμα τους;! Ασε που σε κανουν να πιστευεις οτι κατι θελουν να σου πουνε...μαλλον θα θελουν!

Ειναι κουκλιτσα!!!Να τη χαιρεσαι!!ποσο ειναι??
Δοκιμασε να της παρεις ενα κρεβατακι τυπου ιγκλου που τους αρεσει πολυ επειδη ειναι σκεπαστο :Ο
Ο δικος μου την εχει καταβρει εκει και παρολο που του ειχα παρει το μικρο μεγεθος οταν ηταν μικρος δεν εμπαινε και τωρα που χωραει ισα ισα το εχει κανει φωλιτσα...!!περιμενουμε νεα της μικρουλας σου!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back