Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι κουκλιτσα!!!Να τη χαιρεσαι!!ποσο ειναι??
Δοκιμασε να της παρεις ενα κρεβατακι τυπου ιγκλου που τους αρεσει πολυ επειδη ειναι σκεπαστο :Ο
Ο δικος μου την εχει καταβρει εκει και παρολο που του ειχα παρει το μικρο μεγεθος οταν ηταν μικρος δεν εμπαινε και τωρα που χωραει ισα ισα το εχει κανει φωλιτσα...!!περιμενουμε νεα της μικρουλας σου!!![]()
καλη ιδεα..θα το εχω υποψιν!απο την περασμενη τεταρτη την εβλεπα πεσμενη ,με κοιτουσε με βαριεστημαρα και δεν μιλαγε..συστομα παρατηρησα πως εβηχε μερικες φορες τη μερα και εβγαζε εξω τη γλωσσιτσα της..την πηγα παρασκευη στον κτηνιατρο (λεπτομερειες σε αλλο θεμα)
και συνεστησε αντιβιωση πρωι και βραδυ εναντιον λοιμωξης αναπνευστικου
απο χθες τη βλεπω πολυ ζωηρη..χαλαει τον κοσμο στο σπιτι..τρεχει μανιωδως.παιρνει θεσεις μαχης και ορμαει σε διαφορα αντικειμενα (δειτε και το αλμπουμ στην υπογραφη μου)μετα κουραζεται και παει στην γνωστη θεση και κοιμαται γρηγορα..η αλλοτε ερχεται στα ποδια μου..αν δεν θελει ομως δεν την πιανεις με τιποτα
επρεπε να την χω σε επιτηρηση γιατι αν δεν την κανακευα δεν επινε το γαλα της συντομα και επρεπε να της το πηγαινω εγω για να μην κατεβαινει απο το κρεβατι
ειναι σημαντικο να διαβαζουμε τα μηνύματα της γατουλας μας στην συμπεριφορα για να καταλαβαινουμε τι χρειαζεται..τωρα βλεπω πως η Τερεζα απανταει στη φωνη μου οπως πριν και καλυτερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Κάτω απο το χαντάκι και εσύ βλέπω.
Θα ζήσεις πολλά ακόμα με το γατάκι σου, είσαι ακόμα στην αρχή...
Βιντεοκάμερα έχεις???![]()
παιδια κατι ασχετο..αυτο το κατο απο χαντακι ή αυλακι που εχει βγει τι ειναι?εγω ειμαι απο αμαλιαδα και οποτε το λεω μου τηνλενε συχνα αυτη την εκφραση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν παλι ειμαι σκυφτος στο πισι αραζει στην πλατη μου και..καθεται εκει..βασικα την βολευει επειδη εχω μια ελαφρα κυφωση (αναμεσα στα αλλα...) και νιωθει πολυ ανετα
μπορω να την μετακινω δωθε κειθε ετσι και να μη διαμαρτυρεται καθολου!
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι πολύ γλυκια..ειδικα σ αυτη..για φαγωμα ειναι![]()
οντως..ειμαι πολυ εκλεκτικος στις φωτογραφησεις..ειδικα το ροζουλι μουσουδακι της δεν ειναι γλυκα;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
με τη γλωσσιτσα εξω (μηπως δεν κανει

natalouko
Επιφανές μέλος
Η γλωσσίτσα της είναι όλα τα λεφτά!!!μακαριος υπνος επι του μονιτορ
με τη γλωσσιτσα εξω (μηπως δεν κανει
![]()

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool