Θα'θελα να μου χαρίσουν μια γατούλα του σιαμ!(γατάκι)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

moforulez

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Θα'θελα να μου χαρίσουν μια θυλικιά γατούλα του σιαμ(γατάκι)!!Έχω άλλη μια γάτα και θα'θελα κ μια δεύτερη....Αν παίζει ρόλο η ηλικία μου,είμαι 17 χρονών.Έχω από πάνω μου άτομα τα οποία γνωρίζουν από γάτες και μπορούν να με καθοδηγήσουν καλύτερα....Σας παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη απαντήστε μου.......:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει στην Ελλαδα,μονο στο εξωτερικο προς το παρον.Αν μπορει καποιος δικος σου να ταξιδεψει σε κοντινη χωρα,π.χ. Ιταλια μπορω να σου βρω εκτροφεια που εχουν μωρακια,αρκει να μου πεις τι χρωματισμου ψαχνεις.
Ειχατε ποτε ξανα σιαμ;Ειναι πολυ απαιτητικες σε προσοχη γατες,με πολυ ιδιαιτερο χαρακτηρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει ένας οικογενειακός φίλος.Τώρα για να πάει κάποιος δικός μου στο εξωτερικό είναι λίγο δύσκολο.Το γατάκι που θέλω,το θέλω σε σκούρο μπεζ,μαύρο....:) Σαν την Μόιρα σου αλλά όχι τόσο καφετί..λίγο πιο ανοιχτό....

Τοτε ο μονος τροπος να αποκτησεις μια ειναι να βρεις καποια γατουλα που χαριζεται...κοιταζε τις αγγελιες,κατα καιρους ολο και καποια εμφανιζεται,απλα δεν θα ειναι σιγουρα του χρωματισμου ή της ηλικιας που θελεις.Το χρωμα αυτο λεγεται seal point.
Αν δε γινομαι αδιακριτη,γιατι θελεις οπωσδηποτε σιαμ;

Βασικά την θέλω πιο πολύ για την γιαγιά μου.Αγαπάει όλες της γάτες..Έχει αφιερώσει την ζωή της σε αυτές.Όλες οι γάτες της ήταν από τον δρόμο και με έμαθε να ζω μ'αυτές.Και επειδή η τελευταία γάτα της πέθανε από γηρατιά,θέλω να πάρω μια γατούλα από της αγαπημένες της ράτσες..

Τοτε οπως σου ειπα,εχε το νου σου στις αγγελιες.;):)
Ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις.

Σαν την Μόιρα σου αλλά όχι τόσο καφετί..λίγο πιο ανοιχτό....
Οι σιαμ σκουραινουν μεγαλωνοντας κι αναλογα με τη θερμοκρασια σωματος τους.;)Γεννιουνται κρεμ ανοιχτο,χωρις καθολου σκουρα σημεια,και οσο μεγαλωνουν διαμορφωνεται το χρωμα τους.

Σε ευχαριστώ.Ελπίζω να βρώ..:worry:

Είναι πάρα πολύ καλή κ ευγενική σκέψη αυτή που κάνεις για την γιαγιά σου όμως θέλει λίγο υπομονη μια που κατα καιρούς μπαίνουν στα χαρίζονται ακόμα κ γατάκια ράτσας που έχουν βρεθεί στο δρόμο παρατημένα, βέβαια να θέλεις τη γνώμη μου μια κ είναι για την γιαγιά σου καλό θα ήταν να έπαιρνες μία μεγαλύτερη σε ηλικία γατούλα κ για να μην την ταλαιπωρεί πολύ κ για να είναι εκπαιδευμένη αλλά κ ηλικιακά να είναι περίπου ίσα ώστε για ευνόητους λόγους. Επίσης μπορείς να απευθυνθείς κ στην Γατοομάδα Θεσσαλονίκης που έχουν πολλές γατούλες ράτσας ή μη κ μπορούν να σε βοηθήσουν κ στην επιλογή. Εύχομαι καλή τύχη κ να βρεις αυτή που ζητάς (αν κ για να βρεις σοκολα ποιντ θα είναι αρκετά δύσκολο εκτός κ αν ακολουθήσεις τη λύση που σου προτείνει η Δώρα του εκτροφείου)

Θα προσπαθήσω να βρώ...Σας ευχαριστώ.:)

Να σαι καλά κ αν βρεις φυσικα θα περιμένουμε φωτογραφίες της;)

Γράψε σε ποια πόλη μένεις .

Εγώ πειραιά μένω..:)

καλησπερα...
ριξε μια ματια κ στο aggeliopolis...
:)

Ριξε μια ματια σε αυτη την ομορφια:
https://www.mypetz.gr/posts/5706112/
Δεν ειναι σιαμεζα,αλλα εχει γαλανα ματια και "κοψια" σιαμ.

Ριξε μια ματια σε αυτη την ομορφια:
https://www.mypetz.gr/posts/5706112/
Δεν ειναι σιαμεζα,αλλα εχει γαλανα ματια και "κοψια" σιαμ.

Και ποιος δεν θα χε χωρο στην καρδιά του για τετοια μάτια??

Εχε την κι αυτη υπόψιν σου. Ειναι μοναδικός συνδιασμός κουκλαρας. Ωραία χρώματα, μακριά λεπτη σιλουέτα και απερίγραπτα γαλαζια ματια οπως τα σιάμ!

Σημερα ειδα μια αγγελια για σιαμ αρσενικο στο aggeliopolis.gr !!Αν εισαι τυχερος!!

Ρίξε μια ματιά κι εδω,πριν αποφασισεις για τη γατουλα.;)

Βασικα η κοπέλα δεν το χαρίζει,ειναι το γατάκι της...:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back