Θα ήθελα να έχω ένα δικό της γατάκι.. Μήπως είμαι πολύ εγωίστρια;;;

jollie

Νεοφερμένο μέλος

Η Ναντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Καλησπερα...παρακολουθω το σαιτ σας ενα χρονο περιπου,κανετε υπεροχη δουλεια!!!:clapup: Στην Κυπρο οπου μεγαλωσα εχω 12 γατες,μαζευα ολα τα αδεσποτα γατακια που εβρισκα :D.Εδω και 6 χρονια μενω Θεσσαλονικη και μια κυρια μου εδωσε ενα γατακι σιαμ πριν ενα μηνα(λεγετε ζιολη και στις 25 Απριλιου θα γινουμε 3 μηνωωωωωων :D ).Εχω ενημερωθει πολυ για τις γατες σιαμ απλα ειμαι μπερδεμενη για το θεμα εγκιμοσυνης.Καταρχην ειμαι εναντιον της αγορας τους οχι μονο απο πετ σιοπ αλλα και απο ιδιοκτητες.Εχω φιλες μου αλλα και την οικογενεια μου στην Κυπρο που μου με παρακαλανε να τους δωσω γατακι οταν η μικρη μου μινει εγκυος.Εγω για να ειμαι ηλικρινης θα ηθελα να μινει εγκυοσ να κρατησω εγω ενα γατακι και τα υπολυπα να τα χαρισω στους φιλουσ μου που θα επιλεξω.τι λετε εσεις?θα την κουρασω?μηπως ειμαι πολυ εγωιστρια?:(:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Θα ήθελα να έχω ένα δικό της γατάκι..μήπως είμαι πολύ εγωίστρια???

Καλησπερα.
Γνωριζεις αν οι προγονοι της γατουλας σου εχουν κληρονομικες παθησεις;Μπορεις να ανταπεξελθεις στις εξετασεις που πρεπει να γινουν,να βρεις αρσενικο που να ειναι απαλλαγμενος απο κληρονομικες παθησεις και να κανει τις ιδιες εξετασεις,τα εξοδα της εγκυμοσυνης,της γεννας,και των μικρων εως ωτου γινουν τριων μηνων?Αν ναι,προσπαθησε το αν το θελεις πολυ,απλα γνωμη μου ειναι οτι δεν συμφερει οικονομικα και ειναι δυσκολα πραγματοποιησιμο.Εγω οταν εψαχνα αρσενικο για τη δικη μου σιαμεζα,εκανα πολλα εξοδα και δεν εβρισκα κανεναν που να συμφωνουσε να μην πουλησουμε τα μικρα,και να κανει τις εξετασεις που χρειαζοταν στον αρσενικο του.Επισης το οτι το γατακι θα ειναι δικο της,δε σημαινει ουτε οτι θα της μοιαζει,ουτε οτι θα διαφερει απο τα υπολοιπα γατακια,σιαμ και μη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω δει τα βιβλιαρια των γονιων της και δεν ειδα κατι περιεργο.Με την κυρια εχουμε επαφες αρα θα τα ζητησω για να τα δει και ο κτηνιατρος,Οι γονεις της ανηκουν στην κυρια που μου το χαρισε.Η αδερφη καπιου φιλου μ εχει γατο σιαμ και προσφερθηκε,μου ειπε οτι δεν θα θελει κανενα απο τα γατακια γιατι εχει ηδη πολλα και μαλιστα ολα σιαμ!!Για το οικονομικο ειμαι 24 δουλεβω,υποχρεωσεις δεν εχω...Απλα θα κανω οικονομια στα δικα μου εξοδα.θελω να ζησω αυτη την εμπειρια ειτε στοιχηζει ειτε απαιτει τρεξιμο,φτανει να μην κανω κακο στην ζιολη μου.Αρα αν κανω οσα μου ειπες θα ειναι ενταξει η ομορφια μου?

Δεν εννοω το βιβλιαριο τους,εννοω κληρονομικες παθησεις στις προηγουμενες γενιες.
Ριξε αν θες μια ματια εδω,για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη περι ζευγαρωματος και γεννας.

Απάντηση: Θα ήθελα να έχω ένα δικό της γατάκι..μήπως είμαι πολύ εγωίστρια;;;

τελικα αλλαξα γνωμη και απλα ηθελα να το δηλωσω:redface: δεν θα βασανησω το γατουλινι μου αδικα...υπαρχουνε τοσα αδεσποτα και τοσα εκτροφεια αν θελω δευτερο γατακι...και αν θελω να ζησω την μητροτητα ας κανω δικο μου παιδι:P εξαλλου και να ηθελα ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι υπερ της στειρωσης :clapup:

Απάντηση: Θα ήθελα να έχω ένα δικό της γατάκι..μήπως είμαι πολύ εγωίστρια;;;

Σωστα σκεφτεσαι..:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back