Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
18-04-15
22:28
Άμα το αποφασίσατε, περιμένουμε όχι μόνο φωτο, αλλά και δικό της θεματάκι εδώ ,
ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στα ζουζούνια μας!
ένας χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στα ζουζούνια μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Η έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 743 μηνύματα.
19-04-15
15:57
καλως το δεχτηκατε!
ενταξει κι εγω κοντοτριχο εχω αλλα απο οτι ξερω με ενα χτενισματακι καθε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα η γατουλα σας.
να ειστε καλα να περασετε πολλα υπεροχα χρονια μαζι της!
ενταξει κι εγω κοντοτριχο εχω αλλα απο οτι ξερω με ενα χτενισματακι καθε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα η γατουλα σας.
να ειστε καλα να περασετε πολλα υπεροχα χρονια μαζι της!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
19-04-15
21:38
Κάθε μέρα την κάνω, αφού την χαϊδεύω, την περνάω κ απο ένα χτένισμα! Αύριο περιμένω και δυο ονυχοδρομια που παράγγειλα μέσω ίντερνετ καθώς κ κάποια πραγματάκια αλλά!θα στείλω φωτο απλά πρέπει να τις φωρτοσω στον υπολογιστή ! Θα ανοίξω και θέμα! Αλλά από βδομάδα 

19-04-15
21:47
Θα περιμένουμε με χαρά! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki