Θα ήθελα να μου χαρίσουν περσικό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

psipsinos

Νεοφερμένο μέλος

Η psipsinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
λατρεύω τα περσικά γατάκια k πριν λίγο καιρό είχα ένα μέχρι p μου το κλέψανε.δη θα ήθελα να δώσω πάλι τόσα πολλά χρήματα g αυτό ζητάω αν κάποιος μπορεί να m χαρίσει ένα ,κατά προτίμηση θηλυκό:) έχω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό k πολύ αγάπη να του δώσω <3 χριστίνα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
λιγο δυσκολο να βρεις να χαριζετε μια τοσο ομορφη και ακριβη ρατσα... αλλα εγω ελπιζω να βρεις... και τα αδεσποτακια ειναι πανεμορφα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ ευχαριστω πλ :)
κ γω ελπιζω να βρω :/
αν ακουσεισ κατι στειλε μ
φιλια :*

οκ:)

κατα καιρους χαριζονται περσικα....
Το θεμα ομως ειναι αλλου. Πως σου εκλεψαν την γατα; Αν την αφηνεις εξω θα σου κλεψουν και την επομενη και αμφιβαλλω οτι θα βρεθει ανθρωπος που θα σου δωσει περσικη γνωριζοντας οτι θα την αφηνεις να τριγυρναει στους δρομους :/:

φυσικα κ την ειχα μεσα στ σπιτι.στο παλιο μας σπιτι ειχαμε περιφραγμενη αυλη κ οταν ειχα πεταχτει να αγορασω κατι περασε μια κυρια της γειτονιας που μαζευει γατια κ την βουτηξε...ευχτυχως τωρα μενουμε αλλου κ δεν εχουμε αυλη οποτε η γατουλα θα ειναι συνεχως ασφαλεις :)

Για να μπορεσει να παρει την γατα,ΑΝ την πηρε..παει να πει πως δεν ηταν σωστα περιφραγμενη η αυλη..Οποτε δεν την αφηνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ εξω..ουτε για λιγο...
επισης καλο ειναι τα γατακια περσιας να μην βγαινουν καθολου εξω,καθοτι ειναι πιο ευαισθητα σαν οργανισμοι απο αλλες γατες.

η αυλη ηταν μια χαρα...απλα εκεινη μπηκε μεσα παρανομα ...
ετσι κ αλλιως τωρα πια δεν εχω αυλη...;)

Δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω ότι μια γυναικα,μπαινει "παρανομα" στην περιφραγμενγη αυλη ενος σπιτιου...και κλεβει γατες...:confused:..τεσπα
Οι περσικες γατες θελουν ιδιαιτερη φροντιδα.Βουρτσισμα καθημερινο,για να μην πιανει κομπους το τριχωμα της,αλλα κυριως καθημερινο καθαρισμα των ματιων τους(μαλιστα και 2 φορες την ημερα),με χαμομηλακι και βαμβακι...γιατι εχουν τρομερη ευαισθησια στα ματια.Εσυ απο οτι ειδα εισαι 16 χρονων.Πως θα ανταπεξελθεις σε ολα αυτα; Επισης λαβε υποψην σου ότι οι γατες ζουν περιπου 16 χρονια,και παραπανω καμια φορα.Σε λιγο που θα φυγεις απο το σπιτι σου,σπουδες,δουλεια κλπ...ποιος θα φροντιζει τη γατα;;;θα μπορεσεις να την παρεις μαζι σου;;θα την κρατησουν οι γονεις σου; ειναι διατεθιμενοι να φροντιζουν μια γατα περσιας; Όπως καταλαβαινεις,η υιοθεσια ζωου,ειναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..., και θα πρεπει να γινεται με πολυ σκεψη...:)
Επισης εφοσον εισαι ανηλικος,και φανταζομαι ότι μενεις με τους γονεις σου...θα πρεπει να ειναι και αυτοι συμφωνοι..και να το θελουν εξισου και με εσενα..

αν εφταιγα εγω για το κλεψιμο τησ γατας δεν θα το ανεφερνα καν στην αγγελια μ ;)
οι γονεις μου συμφωνουν,κ οσο για τις σπουδες φυσικα κ θα ερθει μαζι μ η γατουλα :D

για την καθημερινη φροντιδα που χρειαζεται;;:)

δεν ειναι κατι δυσκολο :)
εχω πολυ ελευθερο χρονο να φροντιζω την γατουλα :)

σ ευχαριστω πλ αλλα εχω στειλει ηδη μηνυμα κ δν μ απαντησε :/

ελπιζω να σου απαντησει γρηγορα!:)

ναι αλλα μεχρι αθηνα εχω τροπο να παρω το γατακι..
μιλησα με την κυρια κ προτιμαει καποιον απο κρητη :/

εχουμε κανενα νεοτερο??
σου απαντησε η κυρια???

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατούλα-Περσίας.228427/
ριξε μια ματια και σε αυτη την ψιψινα:)

Επειδή έχω περσικό, πιστεύω ότι είναι από τα πιο αγαθά, αγαπησιάρικα και συντροφικά γατιά που έχω δει και έχω ζήσει ποτέ. Ωστόσο, όποιος πάρει περσικό πρέπει να ξέρει ότι είναι αρκετά ευαίσθητα ζώα, μόνο για μέσα στο σπίτι και θέλουν καθημερινό βούρτσισμα, και μπάνιο κάπου κάπου γιατί δεν μπορούν να καθαριστούν μόνα τους. Εύχομαι να βρεις το γατάκι που ονειρεύεσαι!

Εχω μιλησει με την κοπελα που ζηταει περσικο και εχει βρει ενα υπεροχο γατουλινι!Εχω δει και φωτογραφιες του!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back