Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα γατάκι Περσίας-Τσιντσιλά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Κατιάκι

Νεοφερμένο μέλος

Η Κατιάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Βρήκα πριν 2 εβδομάδες ένα μικρό και ταλαιπωρημένο γατάκι στο δρόμο και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα σπίτι και πραγματικά τώρα πια έχει μεταμορφωθεί!
Είναι μια ομορφιά και λάμπει από υγεία, δεδομένου ότι όταν το βρήκα ήταν με δερματικά και υποσιτισμένο..
Έχει γίνει το μικρό μας μωρό στο σπίτι και η συγκατοίκηση είναι απολαυστική!
Σκέφτομαι όμως ότι θα ήθελα ένα ακόμα γατάκι για να μεγαλώσουν μαζί και αυτή τη φορά θα ήθελα να ψάξω μήπως βρω ένα μωρό Περσίας-Τσιντσιλά που τόσο μ' αρέσουν αλλά που δε βλέπω πουθενά αγγελία ή αναγγελία επικείμενης γέννας.
Νομίζω ότι είμαι στο σωστό μέρος να θέσω το ερώτημά μου..
Αν κάποιος έχει υπόψη του κάτι σχετικό θα χαιρόμουν πολύ να μου απαντήσει!
Σας ευχαριστώ πολύ!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατιάκι, καλοσήρθες και να σου ζήσει το νεοφερμένο γατάκι!:baby:
(είναι αγοράκι ή κοριτσάκι?)
Και βέβαια έλαμψε από ομορφιά και χάρη, αφού το καθάρισες και το φροντίζεις με αγάπη.:P
Και βέβαια περιμένουμε φωτογραφίες να το θαυμάσουμε κι εμείς.
Και θα δίνει κάθε μέρα χαρά σε όλους σας με τα καμώματά του, τα γουργουρητά του και την αγάπη που θα δείχνει που το
περιθάλψατε και το σώσατε. Να'στε καλά όλοι.
Τώρα για το δεύτερο που θέλεις, είναι πολύ καλή ιδέα να μεγαλώσουν μαζί, αλλά μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε
εκτροφέα (υπάρχουν κι εδώ στο σάϊτ) προκειμένου να σε ενημερώσουν πότε θα είναι διαθέσιμα καινούργια μπεμπάκια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι το πανθηράκι μας!
(Στη φωτο που έβαλα σαν avatar..)
Είναι η μοναδική που έχω καταφέρει να μην είναι κουνημένη!.. δεν κάθεται σε ένα σημείο το ζουζούνι, είναι αεικίνητο και μες την τρελή χαρά συνέχεια! Φυσικά θα ανεβάσω κι άλλες σιγά σιγά..
Το όνομά του είναι Ήλιος (!), είναι περίπου 2,5 μηνών και πανέξυπνος! Το όνομά του το έμαθε αμέσως και παίζει μαζί μας σα μικρό παιδάκι!
Συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε με την 4χρονη κόρη μου και είναι απίστευτα κεφάτος πάντα!
Έχει κάνει βέβαια και τις παραξενιές του.. έχει λερώσει 2-3 φορές χωρίς λόγο σε μέρη του σπιτιού που δεν έπρεπε.. ελπίζω λόγω ηλικίας και αποπροσανατολισμού..
Επίσης δαγκώνει αρκετά, αλλά τον μαθαίνουμε να μην το κάνει και νομίζω πως καταλαβαίνει και ήδη αλλάζει συμπεριφορά με το πρώτο "μη" που ακούει.
Ευχαριστώ για την απάντηση και στο θέμα της δεύτερης υιοθεσίας, θα ψάξω πληροφορίες πρώτα εδώ! ;)

Καλέ τι υπέροχο πλασματάκι είναι αυτό?
Και τι ματάρες που έχει!!!
Φατσούλα πανέξυπνη και λατρευτή!:P
Να σας ζήσει και να λάμπει σαν "'Ηλιος" στο σπιτικό σας, για πολλά πολλά χρόνια:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back