Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Kαταρχήν καλώς μας ήρθεςΜενω μονη μου εδω και 2 χρονια και λειπω ολη μερα απο το σπιτι λογω δουλειας.Στο πατρικο μου εχω ενα γατο που πλεον ειναι της μαμας μου αφου ειναι αυτη ολη μερα μαζι του. Θα ηταν σωστο να σωσω ενα γατακι απο το δρομο(σκεφτομουν κ για τυφλο μιας κ ειναι μικρο το σπιτι κ χωρις σκαλια) η θα ηταν δυστυχισμενο αφου ειμαι σπιτι μονο το βραδυ?![]()
.Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει ίδιους προβληματισμούς.Αλλωστε οι ρυθμοί ζωής μας επιτρέπουν ολιγόωρη παρουσία στο σπίτι.Ετσι λοιπόν συμφωνώντας με την προλαλήσασα θα σου έλεγα ναι να προχωρήσεις στην απόκτηση μιας γατούλας
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
αλλα εχει παρεα μια αλλη ψιψινα.Λετε να στεναχωρηθει που θα την παρω μονη της?
newbie
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μόνος ενδοιασμός , που θα έπρεπε να έχει κάποιος είναι, αν λείπει συχνά εντελώς από το σπίτι σε ταξίδια κλπ.![]()
Συμφωνώ με την Ελένη και γενικά με όλους. Τη Survi μου την έχω στο μαγαζί και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να την βλέπω για ένα 8ωρο τις καθημερινές και τα Σάββατα 4-5 ώρες και τις Κυριακές ακόμη λιγότερο. Τα Χριστούγεννα που είχα άδεια 10 μέρες την πήρα σπίτι. Ε, λοιπόν, δε λέω ότι δεν της άρεσε στο σπίτι μου που μπορούσε να κοιμηθεί και μαζί μου, αλλά στο δικό της "βασίλειο" - το μαγαζί - πρέπει να είναι πιο ευτυχισμένη. Είναι πιο ανοιχτός χώρος για να τρέχει πάνω κάτω κι επιπλέον έχει προσαρμοστεί στο ωράριό μου. Αφού κάποιες φορές που πήγα βράδια να τη δω, την ξύπνησα και της χάλασα τον ύπνο!

Στο σπίτι μάλιστα, έμοιαζε να βαριόταν να με τρώει στη μάπα όλη μέρα!

Αν τις ώρες που είσαι μαζί της, νιώθει ότι την αγαπάς, θα είναι τρισευτυχισμένη.

Το μόνο που έχεις να αναλογιστείς είναι οι περιπτώσεις πολυήμερης απουσιας σου...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
να τα βρει ολα ετοιμα να την περιμενουν!Ειδατε ποια γατουλα ειναι?Δεν ειναι κουκλα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηδη το εχω πει σε ολους οτι θα την παρω,μεχρι κ στο facebook την εβαλα να την δουν ολοι.
Συγνώμη, αλλά τι να κλ@σει το facebook μπροστά στο MyCat?

Για κάνε της ένα θεματάκι εδώ να καμαρώσουμε το νέο μέλος της γατοοικογένειας!
Περιμένουμε να τη δούμε..

moukelis
Επιφανές μέλος
popppi
Νεοφερμένο μέλος
Άντε μωρέ μόνο άγχος είναι, μην ανησυχεις!!!!
Να την ΧΑΙΡΕΣΑΙ την γατούλα σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Παρεπιπτοντως,τι δοχειο αμμου θα τη βολευει περισσοτερο,ανοικτο η κλειστο?Θα προτιμουσα κλειστο μιας κ εχω μικρο σπιτι κ θα μυριζει γρηγορα)αλλα θα μπορουσε να την χρησιμοποιησει?
Κρεβαττακι ανοικτο η σε στυλ φωλιτσα?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κι αν εχεις κι αλλες φιλες σουπου σκεφτονται σαν εσενα εχουμε πολλα αναπηρα και υγιη γατακια στην γατοομαδα μπορουν να υιοθετησουν η να φιλοξενησουν ενα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Yasmin το εχω πει σε ολους κ ολοι το βρηκαν τραγικο οτι υπαρχουν ζωακια με αναγκες,μια κοπελα ομως εχει σκυλο,αλλη μολις υιοθετησε ενα αδεσποτακι κτλ.Παντως αν καποιος/α γνωστη μου αποφασισει για γατακι πιστευω θα ειναι ευκολο να τους πεισω για ενα special γατακι!
Οσον αφορα την τουαλετα,λες να την καταφερω να μαθει κ το πορτακι?Γιατι το ειχα παρει αποφαση οτι το πορτακι θα το εβγαζα μονιμα.Αν εχεις παντως παραδειγματα απο αλλα τυφλα γατακια που το εμαθαν πες μου,να μην παρατησω τις προσπαθειες!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
απλα επειδη εχουμε δωσει σε πολυ καλα σπιτια γατακια που πολλοι δεν πιστευαν οτι θα δωθουν μας προτιμουν για τα μεγαλα και τα αναπηρα με μανια ετσι παντα εχουμε τετοιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Θα είστε πολύ ευτυχισμένες!!Όσο για την άμμο της, αν χρησιμοποιείς κάποια , με την οποία σχηματίζονται συμπαγείς βώλοι με τα ούρα και τα κακά, π.χ. ever clean, δεν θα έχεις ιδιαίτερη μυρωδιά, ακόμη και αν δεν έχει πορτάκι η τουαλέττα.Είναι βέβαια ακριβότερη από τις άλλες, όμως, αξίζει τα λεφτά της. Φωτογραφία μπορείς να βάλεις πατώντας αριστερά κάτω Απάντηση, διαχείριση συνειμμένων αρχείων, αναζήτηση, ανέβασμα. Αυτά είναι τα βήματα. Φρόντισε να μην είναι πολύ μεγάλες οι φωτό. Άντε, περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία τα νέα σας και τις φωτό σας!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Οσο για τις φωτο ακολουθησα τις οδηγιες-ευχαριστωωωω-κ τελικα τις εβαλα εκει που παρουσιαζεται τις γατουλες σας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool