Θα γεμίσουμε γατάκια Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter xxx
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

xxx

Νεοφερμένο μέλος

Ο xxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Γεια σας ηθελα να σας ενημερωσω για 2 εγκυες γατες που εχω στη γειτονια μ πριν λιγες μερες μια αλλα γεννησε κ τα γατακια της τα πατισε αυτοκινητο.για να μν εχουν λοιπον κ αυτα τα γατακια την ιδια μηρα μολις γεννησουν θα πρεπει τα γατακια τους να βρουν σπιτι οι μητερες δυστυχως ειναι αγριες κ α γατακια τους θα δωθουν μετα τν 1ο μηνα.οποιος ενδιαφερεται ας βοηθησει να μν εχουν τα γατακια ασχημα αποτελεσματα.δυστυχως εγω εχω ιδη 2 κ δν μπορω αλλα τηλ επικεινωνιας 6957655479 ή σε e-mail rafaela86@windowslive.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού οι μάνες είναι άγριες και τα γατάκια θα είναι άγρια.
Το καλύτερο θα ήταν να πιαστούν πρίν γεννήσουν με παγίδα και να στειρωθούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,αλλα πως θα τις πανε στον κτηνιατρο και θα τις στειρωσσουν εφοσον ειναι αγριες:hmm:

Ναι,αλλα πως θα τις πανε στον κτηνιατρο και θα τις στειρωσσουν εφοσον ειναι αγριες:hmm:

Δεν υπάρχει θέμα.. εφόσον πιαστεί, έχει ο Κτηνίατρος τα ειδικά κλουβάκια cross cage, που θα την ναρκώσει και θα την στειρώσει;).
Τόσες και τόσες στειρώνονται κάθε μέρα. :)

η μια γεννησε κ τα μικρα ειναι ημερα

Ναι αλλα να ξερεις πως αν ειναι σε μερος που εχουν πολλοι προσβαση , συντομα θα τα κρυψει.
οποτε περιμενες καμια βδομαδα και μετα βλεπεις αναλογα... και πραττεις ( καμια αγγελια δλδ για υιοθεσια)
σε ποια περιοχη εισαι ?

ειμαι θεσ/νικη αυτα ειναι ανο πολη κ εγω συκιεσ αλλα εκει μενει η γιαγια μου τα γατακια δωθηκαν

Σε αλλη αγγελια αναφερεις οτι θες να δωσεις μυστικα γατακι στη μαμα σου, εδω εκθετεις μια μπερδεμενη επειγουσα ιστορια ταχα και μετα λες οτι ολα δωθηκαν την ιδια κιολας μερα εμενα δεν μου παει κατι καλα σε ολα αυτα που κανεις.

Πληροφοριακα ολη η θεσσαλονικη ειναι ηδη γεματη γατακια γι αυτο στειρωνετε οτι βρειτε

31-3 είχε 2 γκαστρωμένες.... μάλλον αυτές γέννησαν. Το άλλο θέμα δεν το θυμάμαι... έχει πήξει και ο κόσμος γεννητούρια..:redface:

ρε σεις τα γατακια ειναι 2 εβδομαδων κ δεν τα εδωσε ακομα αλλα μεσα στη βδομαδα

Νομίζω πως είναι πολύ μικρά για να δοθούν από 3 εβδομάδων. Αυτά δεν θα μπορούν να φάνε καλά-καλά. Είναι σημαντικό να πιουν μητρικό γάλα για να αναπτύξουν αντισώματα. Περιμένετε να κλείσουν τουλάχιστον 40 μέρες (για να μην πω παραπάνω).

ρε σεις τα γατακια ειναι 2 εβδομαδων κ δεν τα εδωσε ακομα αλλα μεσα στη βδομαδα

Τώρα εγώ δεν καταλαβαίνω... γιατί μιλάς σε δεύτερο πρόσωπο?
......εκτός και αν είναι απλό λάθος.

Εννοεί τη γιαγιά της.

ειμαι θεσ/νικη αυτα ειναι ανο πολη κ εγω συκιεσ αλλα εκει μενει η γιαγια μου τα γατακια δωθηκαν

Μάλιστα οκ.:)
Ας ελπίσουμε να βγάλει άκρη η κοπέλα.. γιατί εγώ δεν βγάζω....:redface:

Πάντως 2 μήνες θα ήταν πολύ σημαντικό να μείνουν με την μάνα...

Ασε καθε μερα μας καταγγελουν τουλαχιστον ενα.. για να τα φιλοξενησουμε ολα θα επρεπε να ειμαστε με 50-100 σπιτια αντι για 24...και να δουλευουν και υπερωριες... παλι καλα που οι περισσοτεροι τα κρατανε εκεινοι με οδηγιες. Ευτυχως δεν υπηρξε κανεις να μας εκβιασει οπως περυσι, η το παιρνετε η το αφηνω εξω... ειναι μεγαλη προοδος κι αυτο...μονο μια περιπτωση στον ευοσμο ειναι επειγουσα καποιος τα απειλει με φολα και τη μαμα και δυστυχως δεν μπορουμε να βοηθησουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back