anna80
Νεοφερμένο μέλος
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει κάτι για αυτό το θέμα?
Υ.Γ Δεν του έχω κάνει στείρωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
πρώτη προταιρεότητα η στείρωση. να του κάνεις και όλα του τα εμβόλια και να έχεις υπόψην σου ότι από αυτούς τους γατοκαυγάδες κολλάνε ένα σωρό αρρώστιες τα αρσενικά.. οπότε τη στιγμή που θα τον δείς κλείσε τον με΄σα στο σπίτι και κανόνισε την στείρωση. επείγει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna80
Νεοφερμένο μέλος

Εμβόλια έχει κάνει. Η στείρωση μου φαινόταν κάκη ιδέα αρχικά, αλλά είναι το πρώτο πράγμα που θα του κάνω αν γυρίσει, έχεις δίκιο..
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστώ πόλύ..γιατί εχούν περάσει πολλές μέρες και έχω αρχίσει να απελπίζομαι λίγο...
Εμβόλια έχει κάνει. Η στείρωση μου φαινόταν κάκη ιδέα αρχικά, αλλά είναι το πρώτο πράγμα που θα του κάνω αν γυρίσει, έχεις δίκιο..
Ναι αυτό θα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να πάψει και ο γατούλης σου να έχει προβληματα και εσύ να ανυσηχείς γι αυτόν!!!!!

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Τη πρώτη φορά εξαφανίστηκε για δύο εβδομάδες και γύρισε καταταλαιπωρημένος. Από δάγκωμα άλλου γατιού είχε κάνει πληγή που μολύνθηκε και χρειάσθηκε να καθαριστεί με ολική νάρκωση, τομή και πολλά ράμματα.
Με το που ανάρρωσε ξαναβγήκε και δεν επέστρεψε ποτέ!!!!!!!!
Τα αρσενικά συνήθως μοιράζουν την περιοχή σε ζώνες επιρροής. Τις εποχές του ζευγαρώματος γίνονται πολύ ανταγωνιστικά και αρσενικά μικρότερα, πιο αδύναμα και μαθημένα σε σπίτι δεν έχουν πολλές πιθανότητες να είναι νικητές στους πολύ σκληρούς μερικές φορές γατοκαυγάδες.
Είναι πολύ πιθανό να ξαναγυρίσει. Θα σε συμβούλευα να ψάξεις και εσύ μήπως κρύβεται κάπου τρομαγμένος.
Πάρε μαζί σου και φαγητό. Ίσως και τη σακούλα με τις κροκέτες, αν έχοντας συνδέσει τον ήχο της με το φαγητό, ανταποκρίνεται στον θόρυβο που κάνει.
Ψάξε κυρίως ώρες που έχει ησυχία και μπορεί να σε ακούσει και επίσης δεν τρομάζει από άλλους θορύβους.
Αν με το καλό επιστρέψει στείρωσέ τον. Θα τον γλιτώσεις από πολλές περιπέτειες. Και οι άλλες γάτες και οι γατοκαυγάδες είναι το λιγότερο. Υπάρχουν αυτοκίνητα, φόλες, μεταδοτικές ασθένειες που μπορεί να κολλήσει από ανεμβολίαστα ζώα, σκυλιά και πολλά άλλα.
Εγώ ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για τον Φοφίκο.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πόλύ..γιατί εχούν περάσει πολλές μέρες και έχω αρχίσει να απελπίζομαι λίγο...
Σ'αυτην την περιπτωση η ιδεα της στειρωσης ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις γιατον γατουλη σου.

Ευχομαι να επιστρεψει γρηγορα σωος και αβλαβης!

prince
Διάσημο μέλος
3ini
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους σας.Μένω στην εξοχή,με τον φίλο μου,τον καρλίτο που τον έχω εδώ κ 20 μήνες κ την Αγνή που την υιοθέτησα το καλοκαίρι επειδή οι απαράδεκτοι γείτονές μου αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν γάτα αλλά σκυλάκι.ο γάτος μου εξ αρχής ήταν πολύ φιλικός μαζί της κ τα πήγαιναν τέλεια.έχω κάτι σαν πορτάκι γάτας στο σπίτι μου κ οι γάτες το πρωί μπαινόβγαιναν.τον αρσενικό δεν τον είχα στειρώσει γιατί ήμουν κάθετη σε αυτό το κομμάτι.κ ο γάτος μου ήταν τυπικότατος.γυρνούσε συνέχεια στο σπίτι.τις τελευταίες 5 μέρες ήταν πολύ ανήσυχος.αργούσε να γυρίσει αλλά τον βρίσκαμε.αποφασίσαμε την Δευτέρα κιόλας να τον πάμε για στείρωση.το θέμα είναι ότι έχω να τον δω από χτες.Ψάξαμε όλη την γειτονιά,αλλά δυστυχώς τίποτα.έχω κοιμηθεί ελάχιστα,δεν έχω όρεξη για τίποτα κ κάπου ήθελα να μιλήσω.Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.
Ο γατούλης μου,20 μηνών λείπει 24 ώρες.θα τον στείρωνα την Δευτέρα.φοβάμαι ότι πλέον είναι αργά.μου λείπει πάρα πολύ.ζω στην εξοχή,κ του έχω πορτάκι.δεν έχει λείψει τόσο πολύ ποτέ και έχω τρελαθεί.έψαξα σε όλη την γειτονία.απλά ήθελα κάπου να τα πω,σας ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό άρθρο για τις γατούλες που έχουν χαθεί. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, ο γάτος σου μάλλον έφυγε για να ζευγαρώσει. Το θετικό είναι ότι έβγαινε έξω, άρα ξέρει λίγο-πολύ τα κατατόπια και τους κινδύνους. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα λείψει (ο γάτος μιας γνωστής μου που είχε εξαφανιστεί για τον ίδιο λόγο έλειπε 2 εβδομάδες!), αλλά πιστεύω ότι θα γυρίσει. Μην χάνεις το κουράγιο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3ini
Νεοφερμένο μέλος
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
Κακώς ησουν κάθετη σε αυτό το βασικό κομμάτι. Τώρα αντιλαμβάνεσαι έναν από τους πολλούς λόγους που αυτό το κομμάτι είναι βασικό.τον αρσενικό δεν τον είχα στειρώσει γιατί ήμουν κάθετη σε αυτό το κομμάτι.
Εύχομαι να επιστρέψει και όλα να είναι περαστικά.
3ini
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν ειχε δημιουργησει μεχρι τωρα προβλημα απλα γιατι δεν ειχαν ξυπνησει οι ορμονες...Να στειρωσεις και τη θηλυκη σου γατουλα οπωσδηποτεείχε οίστρο αυτές τις μέρες.για αυτό έλεγα δεν πάει άλλο κ πρέπει να τον στειρώσω.το θέμα είναι ότι ποτέ δε μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα.πάντα γυρνούσε κάθε λίγο.έτρωγε κ πολύ.η αναμονή είναι που τσακίζει νεύρα.ευτυχώς έχω κ την άλλη γατούλα την αγνούλα μου,μου κάμει ναζάκια κ ξεχνιέμαι.κ να πω κ υπομονή στον φίλο μου για ο,τι τραβάει.εκτός από τις υστερίες μου κάθε μία ώρα τον βγάζω για ψάξιμο.σας ευχαριστώ πολύ,με γεμίζετε πολύ αισιοδοξία
Μακαρι να μπορουσαν να δουν το μηνυμα σου οσοι δηλωνουν κατα της στειρωσης!
Hlianna
Διάσημο μέλος
ξερω οτι περνας δυσκολα και ξερω οτι θα σου μιλησω αποτομα αλλα ειναι απαραδεκτο να μην ηθελες να στειρωσεις τον γατο σου..ξερεις ποσα γατακια γεννηθηκαν επειδη εσυ δεν ηθελες να τον στειρωσεις?και ποσα πεθαναν απο αυτοκινητα φολες και παει λεγοντας?και ποσες εχει αφησει εγκυους και ταλαιπωρηθηκαν ή και πεθαναν στην γεννα?και εκτος απο ολα αυτα ξερεις τι μπορει να εχει κολλησει ο γατος σου απο καυγαδες που μπορει να ειχαν γινει για να διεκδικησει θυληκη γατουλα ή τι μπορει να ειχε κολλησει κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης επαφης?προφανως οχι αλλα πρεπει να μαθεις..ειναι απαραδεκτο ολο αυτο..οι γατες δεν κανουν σεξ απο απολαυση αλλα μονο για αναπαραγωγη..επομενως ουτε παθαινουν στερηση ουτε τιποτα..με το να μην στειρωνεις τον γατο σου και να μην ξερεις με ποια αδεσποτη γατα ζευγαρωνει και τι μπορει να εχει κολλησει εγω το θεωρω πολυ εγωιστικο και ανευθυνο ολο αυτο..το να στειρωνεις μια γατα εχει πολλα περισοτερα καλα και κανενα κακο..σορρυ που σου μιλησα αποτομα..αλλα οσοι πασχιζουν για να σωσουν αδεσποτα βρισκουν δεκαδες νεκρα απο φολες και απο αυτοκινητα αγανακτουν με τετοια συμπεριφορα..συγνωμη και παλι..
ruko
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
τα αρσενικά δεν έχουν οίστρο.

Είναι ΠΑΝΤΟΣ καιρού, και εφόσον μυρίσουν θηλυκή σε οίστρο, θα κάνουν τα πάντα για να ζευγαρώσουν μαζί της.
Λογικά αν δεν του τύχει τίποτα, θα γυρίσει..με κάποια θηλυκή θα έχει ζευγαρώσει μάλλον (και θα γεννήσει η γάτα γατάκια..) με κάποια αρσενικά πιθανά να έχει μαλώσει...
Όταν με το καλό γυρίσει και τον στειρώσεις, θα σου έλεγα να του κάνεις και εξετάσεις αίματος για τα νοσήματα που μεταδίδονται με το σεξ και τις γραντζουνιές απο καυγάδες. (ειντς, λευχαιμία)

Εύχομαι όλα να είναι οκ, και να ζήσετε μαζί πολλά χρόνια ακόμα.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Παιδιά, όλα αυτά είναι μάλλον περιττά, απ' τη στιγμή που η κοπέλα δήλωσε ότι θέλει να στειρώσει το γάτο της. Δεν της προσφέρουμε τίποτα λέγοντάς της τα ίδια και τα ίδια. Καλύτερα ας ευχηθούμε να γυρίσει γρήγορα ο γατούλης.![]()
το θεμα ειναι οτι η κοπελα θελει να κανει στειρωση για να μην φευγει ο γατος και να μην εχει οιστρο..οχι γι ολα αυτα που της ειπα..

οπως και να εχει εγω το ευχομαι με ολη μου την καρδια γιατι ειναι πολυ δυσκολο να χανεις τον γατουλη σου..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

maria nena
Νεοφερμένο μέλος

καλησπερα σας
Ο γατος μου λείπει εδω και μια εβδομαδα απο την περιοχη αγιων αποστολων καλαμου Αττικης. το αγαπουσαμε παρα πολυ και τον προσεχαμε.
απο τοτε που γεννησε η θυληκια αδελφη του, ειδα την ζηλια στα ματια του. δεν τα πλησιαζε αλλα και δεν ηταν επιθετικος καθολου. η θυληκια ασχολουνταν με τα μωρα της εκει που πρωτα ασχολουνταν με τον γατο τον αδελφο της ολη την ωρα. προσπαθουσαμε να δινουμε περισσοτερη αγαπη για να μην νιωθει αβολα μεχρι που εφυγε μια μερα οταν εμεις λειπαμε απο το σπιτι. Ανυσηχω παρα πολυ. Εχω τυπωσει αφισες για την γειτονια και εχω μιλησει σε οσους μπορεσα. Εχω βαλει τα χειροτερα με το μυαλο μου και ειλικρινα εχω χασει τον υπνο μου. Ηταν η μεγαλη μου αδυναμια απο ολα τα γατακια. Ειναι ενος ετους και 2 μηνων. Πεστε μου τι πιστευετε και ποσο πιθανο να γυρισει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool