Καλησπέρα,
Πριν μερικές μέρες η γάτα μου βγήκε απ το σπίτι για την βόλτα της που έκανε κάθε μέρα. Από τότε δεν έχει επιστρέψει... ήταν έγκυος περίπου 2 μηνών και είναι η πρώτη της γέννα. Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει πίσω;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν δε γύρισε ακόμη θα πρότεινα να ψάχνετε συχνά, μπορεί να είναι λεχώνα και να χρειάζεται βοήθεια, φροντίδα κλπ. Καλή τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο. Ίσως σας βοηθήσει!Ναι έβγαινε σε καθημερινή βάση... Αυτές τις μέρες ψάχνω συνέχεια χωρίς αποτέλεσμα βέβαια... Ευχαριστώ πάντως!
elenimargaroni
Νεοφερμένο μέλος
Kαλησπέρα σας!
Το περασμένο καλοκαίρι,καθώς περνούσα απο ένα κάδο της γειτονιάς,με σταματησαν νιαουρισματα νεογνου,ολο παραπονο.
Μετα απο βοήθεια γειτόνων μπόρεσα και απεγκλώβισα ενα νεογέννητο γατάκι,τον Λάκη(lucky) όπως τον ονόμασα στη συνέχεια.
Τον μεγαλωσα με τα μπιμπερό,με όλες του τις ανέσεις,του έδωσα πολυ πολυ αγάπη,και γεννήθηκε μια πολυ δυνατή φιλία.
Το τελευταιο διάστημα ο μικρος άρχισε να ξεπορτίζει,εβγαινε στα χωράφια εδω απο πίσω απτο σπίτι μου,και τα βράδια ερχόταν για τις ανάγκες του και ξανα μανα τα ιδια.
Τη Δευτέρα που μας πέρασε,ο μικρος τη κοπάνησε κατα τις 10 και δεν εχει δώσει σημεία ζωής εως σήμερα.
Πολύ φοβάμαι οτι δε θα ξαναγυρίσει,αλλα αυτο που με τρομαζει δεν ειναι μηπως γλυκαθηκε-επειδη οπως γνωρίζω ειναι "η εποχή τους",αλλά το ενδεχόμενο μήπως του συνέβη κάτι κακό.
Εχουν περάσει 4-5 μερες απο τη μέρα που εξαφανίστηκε.Τι συμβαίνει σε αυτες τις περιπτώσεις απο την εμπειρία σας;
υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί μετα απο καιρό;τα ζώα που μεγαλώνουν σε σπίτια με το δρόμο ειναι πιο επιφυλακτικά ή πιο απρόσεχτα;
Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τα ζώα είναι σαν μικρά παιδιά, νήπια για την ακρίβεια και δεν έχουν καθόλου επίγνωση του κινδύνου. ΄Ετσι μένει σε μας να τα κρατάμε προστατευμένα όσο γίνεται.
Για τον γατούλη σου τώρα, όταν φεύγουν για να ζευγαρώσουν μπορεί να λείψουν και βδομάδες και τελικά να γυρίσουν, γεμάτα πληγές από τους τσακωμούς με τους άλλους αρσενικούς αλλά και από τα θυληκά που δεν θέλουν πάντα. Και ακόμα και να θέλουν, πονάνε πολύ κατά την διαδικασία και είναι φυσικό να γίνονται και τραυματισμοί.
Θα σε συμβούλευα λοιπόν αν θέλεις να τον κρατήσεις προστατευμένο, όταν με το καλό γυρίσει (πράγμα που εύχομαι) να τον στειρώσεις για να ησυχάσει κι εκείνος από τις ορμές του αλλά κι εσύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos123456789
Νεοφερμένο μέλος
σε ποσες βδδομαδες γυριζουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω που μενεις,σε χωριο δηλαδη,σε κτημα..σε πολη κλπ.
Ψαξτον.Βαλε φαγακι εξω απο το σπιτι,βγες και χτυπα καποιο μεταλικο αντικειμενο,πχ το αλουμινενιο του πιατακι με ενα κουταλι,φωναζε το ονομα του κλπ.
Το καλυτερο βεβαια που εχεις να κανεις ειναι οταν και αν εμφανιστει,να τον στειρωσεις.Εκτος του οτι τριγυρναει εξω και κιδυνευε απο αυτοκινητα,φολες κλπ,αφηνει και εγκυες αλλες γατες,με αποτελεσμα παλι αδεσποτα που υποφερουν,αλλα κινδυνευει απο θανατηφορες ασθενεις οπως αιντς της γατας,λευχαιμια και λοιμωδη περιτονιτιδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας παρακαλω εσεις με την εμπειρια σας τι πιστευετε; Ταϊζω γατουλες που ερχονται εξω απ το σπιτι μου. Ειναι μια συγκεκριμενη σχεδον 2 ετων που την ταϊζω απο μωρο,κ φυσικα και καποιοι αλλοι, αλλα εγω ως επι το πλειστον. Βρηκε ενα χαμοσπιτο 2-3 σπιτια πιο περα απο το δικο μου κ εκει γεννησε 2 φορες. Απο τη δευτερη γεννα τα 3 μικρα που της εμειναν ειναι 4 μηνωνκαι απο την πρωτη το αγορακι που της εμεινε ειναι 11 μηνων. Ηταν μαζι μερα νυχτα. Ειχε ορισει τον μεγαλο, προστατη τους, εφοσον τον ειχε διωξει και την παρακαλουσε να τον παρει κοντα της. Η μαυρούλα μου περασε δυσκολο χειμωνα. Ερχοταν κρυωμενη, καταπονημενη κ αϋπνη. Αλλα εκει που πηγαινε να χαλαρωσει, πεταγοταν, "εκλεβε" φαγητο και ετρεχε στα μωρα της. Τελευταια, πετουσα, συμφωνα με δικες της υποδειξεις, μεγαλα αλουμινοχαρτα με ζεστο φαγητο μεσα στο σπιτι. Ομως η μαυρουλα μου εχει εξαφανιστει απο τη Δευτερα, μια βδομαδα τωρα, και ειμαι μες τη στενοχωρια. Πιστευετε οτι εχει κουραστει απο τις γεννες κ ολη τη ρουτινα κ εφυγε; το συνηθιζουν; Ή μηπως κατι αλλο συμβαινει. Παντως εχουμε φαει τον τοπο να την ψαχνουμε! Ειμαστε ολοι πολυ χαλια γιατι τα μικρα βγαινουν στο παραθυρο κ την περιμενουν. Κ να φανταστειτε οτι πλεον αυτην τη βδομαδα ετοιμαζομασταν να την παμε για στειρωση, κ το συζητουσαμε και κοντα της....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Αυτο ειναι ανθρωπινη σκεψη...Πιστευετε οτι εχει κουραστει απο τις γεννες κ ολη τη ρουτινα κ εφυγε; το συνηθιζουν;
Ομως το κατι αλλο να συμναιβει..ναι,μπορει.Και δυστυχως οχι καλο.

Τι να σου πω;Μακαρι να την βρειτε και να μην συνβαινει κατι κακο,το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

tammy
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
όπως και νάχει ας ελπίσουμε πως θα γίνει το θαύμα και θα επιστρέψει.Ως τότε λίγη περισσότερη προσοχή στα μικράκια και μιά ανακοίνωση για υιοθεσία δεν βλάπτει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
tammy
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool