Θα κάνω φόνο!!!!!!!

Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια γιατί έχω ακούσει πολλά γατουλίνια που έχουν χαθεί και είτε τα έχουν βρει είτε έχουν γυρίσει μόνα τους στο σπίτι. Πρόσφατα διάβαζα βιβλίο με όλες τις περιπτώσεις με γάτες που χάθηκαν και βρήκαν το σπίτι τους ακόμη και από μία πολιτεία των ΗΠΑ σε άλλη! Τεράστιες αποστάσεις.

Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!
Σου στέλνω θετικά κύμματα!
:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και όταν λέω εξαφανιστήκανε εννοώ ότι την μια στιγμή τον βλέπεις να κάθετε στις σκάλες και να κοιμάται και σε λίγο να μην είναι εκεί και να μην έρχεται όταν τον φωνάζεις και να μην έχεις ακούσει κανένα καυγά με άλλους γάτους και να μην βρίσκεις και πτώμα. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε.
Αν χάνονται μυστηριωδώς…ταϊβανέζοι δεν υπάρχουν να τις τρώνε…για ποιο άλλο λόγο θα έκλεβε κάποιος γάτα; (πέρα από το να την πάρει σπίτι του) ποιων στόχος μπορεί να είναι; Συνέχισε το ψάξιμο, ρώτα και για ύποπτες κινήσεις στη γειτονιά, με προσοχή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην χάνεις τις ελπίδες σου και συνέχισε το ψάξιμο.. Ξαναβάλε αφισούλες εκεί που ήταν και τις έβγαλε το "κατηναριό" και έχε υπομονή.. Νομίζω οι γάτες ξαναβρίσκουν τον δρόμο του σπιτιού απο τον ήλιο.... (με κάθε επιφύλαξη για τον ήλιο)...

'Οσο για την "κατίνα" μπορούμε να τις στείλουμε ενα στεφάνι κηδείας στο σπίτι της με αφιέρωση....
stayros.jpg

Πρώτον, ναι μή χαάνεις τις ελπίδες σου! Κι εμένα ο Casper είχε χαθεί, αλλά τον βρήκαμε μετά από μερικές μέρες (δεν θα μπω σε περιγραφές τώρα)!!! Συνέχισε το ψάξιμο, κι αν χρειαστεί θα έρθουνε να ψάξουνε κι όσοι μένουν εκεί κοντά!!!

'Οσο για τη θεοπάλαβη Θεούσα, να τη βρεις και να τη σταυρώσεις παραδειγματικά στη εθνική να τη βλέπει ο κόσμος με μια αφίσα του μικρού! Άκου εκεί κηδειόχαρτα! Έχουμε κι εμείς στη γειτονιά κάτι τέτοιες!

(Τα παραπάνω ΔΕΝ έχουν σκοπό να κάνουν το σχετικό άτομο να τα εκτελέσει, παραμόνο αν πάρει την ευθύνη...) Γι

Μην χάνεις τις ελπίδες σου και συνέχισε το ψάξιμο.. Ξαναβάλε αφισούλες εκεί που ήταν και τις έβγαλε το "κατηναριό" και έχε υπομονή.. Νομίζω οι γάτες ξαναβρίσκουν τον δρόμο του σπιτιού απο τον ήλιο.... (με κάθε επιφύλαξη για τον ήλιο)...

'Οσο για την "κατίνα" μπορούμε να τις στείλουμε ενα στεφάνι κηδείας στο σπίτι της με αφιέρωση....
stayros.jpg
:):):P:D:lol::lol:
Πολύ καλή ιδέα!!!

παιδεια να βαλουμε ολοι το κατι τησ μασ και να αγορασουμε το στεφανι τι λετε?:D

Καλά είσαστε όλοι υπέροχοι!!!! Εκεί που είμαι έτοιμη να τα παρατήσω, βλέπω τα μηνύματα σας και μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ!
Με φοβίζει ότι δεν θα γυρίσει πίσω, αν έχει χαθεί ή τον έχουνε πάρει, επειδή είναι μωρό ακόμα και είναι εύκολο γι’ αυτόν να προσαρμοστεί σε καινούργιο περιβάλλον. Βγήκα έψαξα και σήμερα το πρωί και κάποιες ερωτήσεις σε μερικούς γείτονες ακόμα και δύο από αρκετούς μου είπαν μια πολύ ανησυχητική πλευρά που δεν την είχα σκεφτεί. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι εδώ, 100m από το σπίτι μου, οπού έχουν ελεύθερο στην αυλή τους ένα σκύλο που το αφεντικό του υπερηφανεύεται ότι έχει μάθει στο σκύλο του να σκοτώνει τις γάτες που μπαίνουν στο κήπο τους. Λέτε να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο; Και αν ναι πώς να το χειριστώ;

Το δικό σου γατάκι δεν ήταν αδέσποτο... Με αυτό το θάρρος θα ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη του σκύλου ως ιδιοκτήτρια γάτας αν έγινε κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες. Ψάχνεις το γατάκι σου, δικαιούσαι να ρωτήσεις παντού!
Άλλωστε κι αυτός θα αγαπάει το ζώο του, κάτι θα καταλαβαίνει.

ένας "άνθρωπος" που υπερηφανεύεται ότι έμαθε το σκύλο του να σκοτώνει γάτες μάλλον δεν θα καταλάβει αυτόν που ρωτάει αν ο σκύλος του έφαγε τη γατούλα.
Πάντως μην απελπίζεσαι. keep looking

Δε διαφωνώ, αλλά δεν μπορεί να μιλάει για κατοικίδιες που είχαν την ατυχία να χαθούν! Βλέπω τέτοιους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα αδέσποτα, γι'αυτό το λέω! Πιθανότατα θα βλέπει άσχημα και τους αδέσποτους σκύλους.
Έχει δικαίωμα να τον ρωτήσει, ψάχνει, αγωνιά... Να το αφήσει δηλαδή;

Φυσικά και να πας να ρωτήσεις και με τσαμπουκά κιόλας...
'Ακου τον έμαθε να τρώει γάτες....
άμα κάνουμε τον σκύλο γατοκροκέτες θα του αρέσει;;;;;:mad: :mad:

δεν λέω να μην τον ρωτήσει. απλά πιστεύω ότι με ένα τέτοιο άτομο μάλλον δεν θα βγάλει άκρη. Αν ο σκύλος όντως το χει κάνει δεν νομίζω ότι θα το παραδεχτεί (κάτι τέτοιοι τύποι συνήθως είναι θρασύδειλοι). Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

maxi2: αυτές οι γατοκροκέτες δεν θα αρέσουν στις γάτες μας !!!!!:P

πανε ρωτα τον καλε αντε τραβα κ ψαξε στο σπιτι αυτου του βλ@κ@ μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα που αρχιζει απο Μ γιατι ειναι περιεργο να χανονται οι γατες ετσι κ ρωτα τον κ αν σου πει καμια βλ@κει@ πεσ του οτι ο φοιβος ειχε τσιπακι κ οτι θα τον τρεχεις εαν το σκυλι του του εχει κανει κακο

Και φυσικα θα πας να ρωτησεις μην απελπιζεσαι.Πες οτι ειχε κριφη καμερα πανω του και οτι αμα εχει κανει κατι στο ζωο θα σου δωσει το βαρος του σε χρυσαφι.(μακρια απο μας μακαρι να εχει φοβιθει και να εχει κριφτει ο φοιβος)
Καλε σε ποια περιοχη εισαι ψαρογατακι? Να ερθω να τα σπασω ολα στον εν λογο με το σκιλο.
Σκεφτηκα κατι αν παιζει κανας σκιλος που να μπορεις να βαλεις να μιρισει κατι του φοιβου και μετα να ψαξει εξω ισος βρει τι μοιρουδια του και σε οδηγησει σε αυτον.Επισης εκει στη γειτονια παιζει κανας αλλος που να εχει γατες η να μαζεβει να ταιζει αδεσποτες.

πανε ρωτα τον καλε αντε τραβα κ ψαξε στο σπιτι αυτου του βλ@κ@ μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα που αρχιζει απο Μ γιατι ειναι περιεργο να χανονται οι γατες ετσι κ ρωτα τον κ αν σου πει καμια βλ@κει@ πεσ του οτι ο φοιβος ειχε τσιπακι κ οτι θα τον τρεχεις εαν το σκυλι του του εχει κανει κακο

Ήρεμα...
Σιγά μην τη φοβηθεί αν είναι τέτοιο τέρας!

Και φυσικα θα πας να ρωτησεις μην απελπιζεσαι.Πες οτι ειχε κριφη καμερα πανω του και οτι αμα εχει κανει κατι στο ζωο θα σου δωσει το βαρος του σε χρυσαφι.(μακρια απο μας μακαρι να εχει φοβιθει και να εχει κριφτει ο φοιβος)
Καλε σε ποια περιοχη εισαι ψαρογατακι? Να ερθω να τα σπασω ολα στον εν λογο με το σκιλο.

Αυτό το συγκεκριμένο, μη το κάνεις, γιατί μετά θα γελάει και δε θα μορεί να σου απαντήσει σε άλλα ερωτήματα...

Σκεφτηκα κατι αν παιζει κανας σκιλος που να μπορεις να βαλεις να μιρισει κατι του φοιβου και μετα να ψαξει εξω ισος βρει τι μοιρουδια του και σε οδηγησει σε αυτον.Επισης εκει στη γειτονια παιζει κανας αλλος που να εχει γατες η να μαζεβει να ταιζει αδεσποτες.

???

Ά! και ναι... αμά τον βρεις να τον καταγγείλεις ανώνυμα (έτσι για την πλάκα σου ρε παιδί μου) (μου ήρθαν κι άλλες φαεινές ιδέες για να γίνει "χρήσιμος στην κοινωνία" και αυτός, αλλά δε θέλετε να τις ακούσετε... Ήδη δημοσίευσα αρκετά σατανικά σχέδια...

Keep Looking :up:

Καλό κουράγιο, τι άλλο να σου πω;

Μη σταματήσεις και μη χάνεις ελπίδες!

Θα πάω να ρωτήσω! Μαλακά αλλά με αυστηρό τόνο και θα του πω ότι έχει ο Φοίβος στιπάκι, μπας και σκεφτεί λιγάκι την απάντηση. Πάντως μέχρι ώρας έχει δείξει καλή στάση απέναντι στην εξαφάνιση, έχω κολλήσει μια αφισούλα μπροστά στην πόρτα του και μια άλλη ακριβώς απέναντι και καμία από αυτές δεν έχει φύγει από τη θέση της. Πάντως πάμε για τη 6 μέρα εξαφάνισης…. Εχθές με ρώτησαν άλλοι 2 γείτονες αν το βρήκα το γατάκι μου και ένας μάλιστα από αυτούς ρώτησε και μία άλλη κυρία που έχει πολλά γατάκια μήπως το έχει δει, αρνητική απάντηση παντού….. Βέβαια μας κάνανε και πλάκα από το τηλέφωνο, κάτι πιτσιρίκια θέλω να ελπίζω, μίλησαν με τη μητέρα μου γιατί αν ήμουν εγώ στο τηλέφωνο δεν νομίζω να γέλαγαν ξανά στην ζωή τους. Μου την βάρεσε εχθές πήγα και αγόρασα ένα μικρό ενυδρείο με καπάκι βέβαια και 2 χρυσόψαρα, η Μαρίκα δεν τα αφήνει από τα μάτια της. Γυρνάει μέσα στο σπίτι σαν χαμένη, λες και δεν ξέρει τι θέλει.

Ο φοιβος ειναι στηρωμενος?Η μαρικα τα εχει χαμενα γιατι της ληπει(ηταν ζευγαρι?)
Να ψαχνεις διαφορετικες ωρες και αν γινεται ασε καμια κονσερβουελα εχω απ το σπιτι να δεις τι θα μαζεψεις.

Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η γειτονιά σου, στη δική μου, σε παρόμοιες περιπτώσεις, μας βοήθησαν πολύ αποτελεσματικά ο περιπτεράς (ος τα πανθ'ορά) και κυρίως τα άτομα που βγάζουν τους σκύλους τους βόλτα στη γειτονιά, αυτοί μπορεί να έχουν ανακαλύψει κάποιο γατί κρυμμένο, χτυπημένο κλπ....αυτούς ρωτάγαμε και 2 φορές βγάλαμε άκρη με κάποιες απώλειες....και επίσης περπάτημα στη γειτονιά, πολύ περπάτημα, μάτια και αυτιά ανοικτά.. βόλτες ..πολύ αργά τη νύχτα που έχει ησυχία, οι φοβισμένες γάτες ξεθαρρεύουν ...αν είναι κάπου κοντά....Εμένα πάντως κάποτε μου πήραν τον Σάχη (Σιάμ) έξω από το σπίτι με μηχανάκι...Φυσικά δεν τον ξαναβρήκα.....μη σε απογοητεύω όμως ...υπομονή και επιμονή χρειάζεται....καλύ τύχη....σε όποια .....τιμωρία σκεφθείτε ...είμαι μέσα!!!!!!!

καλα τα επεξα τωρα μα να σου το παρουν με μηχανακι.Αν τουσ εβλεπα θα καβαλα το αμαξι και θα τουσ επερνα στο κατοπι.
Καλα που προσεχουμε απο κλεφτες μη μασ παρουν λεφτα κτλπ πρεπει να προσεχουμε μη μασ κλεψουν και το γατο.Που καταντησαμε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back