Θα κρατήσω ένα μικρό γατάκι...βοήθεια !!

Τι όμορφο ζουζουνάκι είναι αυτό!!!!:P:P:D:D:DΦάτσας είναι ο άτιμος!!!:D:D:D:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ !! σκέτη χνουδομπαλίτσα !

Συμφωνώ και εγώ με τις κυρίες, για καλο και για κακό πηγαινέ το στο γιατρό να δεις τη μυτούλα του και τα αυτάκια του! :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η βρωμίτσα αυτή είναι συνήθως ψώρα. περνάει είτε με σταγόνες είτε με ενέσεις αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο γιατρός σου.Στη φωτογραφία επίσης φαίνεται να έχει μυξούλες.Ο γιατρός που πήγες δε σου είπε τίποτα?δε κοιταξε μύτη,μάτια κ αυτια?:hmm:

Ναί και εμένα έτσι μου φαίνεται, μοιάζει με τα μαυράκια που είχε ο Τέρης μας στ' αφτάκια του, όταν τον βρήκαμε. Βάλαμε κρεμούλα μερικές μέρες και όλα καλά!!!! :D
Τρομερό το ζουζούνι σου πάντως!!!

Ω, κι άλλος καινούργιος γατομπαμπάς!!! Καλώστον!!!
Καλέ τι έγινε τελευταία, βρέχει γατομπαμπάδες στο φόρουμ ή μου φαίνεται??
Κοριτσάρες, αν δε με απατούν τα μάτια μου η μυτούλα είναι λερωμένη από το φαγητό, δεν είναι μυξούλες. Είμαστε μωρά ακόμη και δεν ξέρουμε να πλυθούμε καλά μάλλον!!!
Για τα ακάρεα των αυτιών νομίζω ότι η θεραπεία μπορεί να γίνει αργότερα, ας το ξαναδεί ο γιατρός όταν το πας για το εμβόλιο, ούτως ή άλλως δεν μεταδίδονται στον άνθρωπο. Πιο εύκολη είναι η ενέσιμη θεραπεία, του κάνει δυο ενέσεις σε 15 μέρες και τέλος, δεν παιδεύεται το μικρό με αλοιφές κ.λ.π.
Η άμμος στο μπαλκόνι ΔΕΝ είναι καλή ιδέα, μη γίνει καμμιά στραβή μωρέ γιατί όλα τα μικρά είναι ίδια: τη μια στιγμή τα βλέπεις και την άλλη έχουν χαθεί. Βάλτη στο μπάνιο καλύτερα. Αν μάθει να πηγαίνει έξω, το χειμώνα τι θα κάνεις? Θα αφήνεις ανοιχτά συνέχεια ή θα ξυπνάς να του ανοίξεις όποτε θέλει να πάει? Απλά θέλει συχνό καθάρισμα. Εγώ ακόμη και με τη φρίσκις δεν έχω προβλημα με μυρωδιές. Κυρίως τα κακά μόλις τα κάνει πέτα τα να μη μένουν γιατί αυτά είναι που μυρίζουν. Έχε επίσης στο νου σου να κάνεις μια περίφραξη στο μπαλκόνι, τα γατάκια δεν έχουν αίσθηση του ύψους και τα ατυχήματα είναι συχνά.
Κατά τα άλλα τα πας μια χαρά, να σου ζήσει!!! Είναι κι ομορφούλικο παναθεμάτο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back