Θα μου φύγει από το σπίτι. Στείρωση;

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Ο γάτος μου φεύγει ενώ είναι μεγαλωμένος σε σπίτι τον αφήνω λίγο και μετά τον μαζεύω αλλά αυτό δε θα γίνεται για πάντα.είναι 8 μηνών.μπορείτε να μου πείτε που κάνουν φτηνές στειρώσεις για δεσπόμενα ζώα?( μένω στ Γαλάτσι ) επίσης με το που θα στειρωθεί θα σταματήσει να φεύγει από το σπίτι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανείς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τη στειρωση σιγουρα θα περιορισει τις βολτες του.Ομως εφοσον εχει συνηθισει εξω,και εφοσον βγαινει εξω,παλι θα το κανει.Αν δεν θελεις να βγαινει εξω,απλα δεν θα τον αφηνεις.Στειρωση βεβαια πρεπει να γινει..Η στειρωση ομως επιβαλλεται και για τη δημιουργια αδεσποτων,και απορω με τοσες προωθησεις που κανεις για γατακια που χαριζονται,. δεν εχεις στειρωσει τον δικο σου γατο.:/:

Καλησπέρα!
Επειδή η ιστορία σου μου θύμισε εν μέρει την δική μου ιστορία,θα ήθελα να σου πω δύο πραγματάκια για να αποφύγεις τυχόν χειρότερα..
Είχα βρει τον γάτο μου, 3 μηνών τοτε κ συχνά πυκνά την κοπανούσε (πηδούσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου) τον μάζευα μετά από κάποιες ώρες αλλα το περίεργο ήταν οτί μετά την στείρωση έφευγε πιο συχνά! Μια μέρα ενώ τον περίμενα δε γύρισε :(
Μην τον αφήνεις έξω! Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα έχει καλό τέλος! Η στείρωση δεν βοήθησε (τουλάχιστον εμένα) στις τάσεις φυγής που είχε ο γάτος μου. Απλά μην τον αφήνεις να βγαίνει έξω εάν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα.

θα τον στειρώσω
αλλά τον να μην τον αφήνω στο μπαλκόνι είναι πολύυυ δύσκολο
γιατί νιαουρίζει σαν τρελός κλαίει και γιατί πλησιάζει καλοκαίρι
και οι πόρτες θα ναι συνέχεια ανοιχτές.

το στειρώσαμε σήμερα το αγόρι
τώρα πάει σα μεθυσμένο το καημένο :(

θα συνελθει γρηγορα! περαστικα!:)

:)
νταξει είναι μια χαρά σήμερα

να ρωτήσω κάτι.
από 3 μηνών είχε μια κουβερτούλα ο γατούλης
μου και έκανε διάφορα(πως κάνουν τα σκυλιά με τα αρκουδάκια)
είναι η κοπέλα του :P
Και χθες το πρωι τον στειρώσαμε
και το απόγευμα έκανε sex.
δε κόβεται κατευθείαν η όρεξη για sex?

έχουν ορμόνες για 10 μέρες μετά τη στείρωση.
οπότε τότε είναι που θα ηρεμήσει

Για πολύ περισσότερο καιρό έχουν ορμόνες..ακόμα και μήνες.Επίσης αυτή τη συνήθια μπορεί και να μην την κόψουν.Ενστικτωδώς γίνεται.

Τελευταία επεξεργασία:
αχα μάλιστα
και οι τάσεις φυγής περίπου πότε σταματάνε?

Βρε εφουλίτο μου..ποτέ βασικά δεν σταματάνε οι τάσεις φυγής.Εφόσον έχει πρόσβαση στο "έξω"...θα βγαίνει..κακά τα ψέμματα.Μπορεί να περιορίζονται κάπως οι κινήσεις τους,αλλά όταν δούν ανοιχτή πόρτα,θα βγούν.Δηλαδή νομίζεις ότι αν εγώ άφηνα την πούπυ μου έξω..αυτή δεν θα έβγαινε,εφόσον είναι στειρωμένη; όχι βέβαια..πάλι θα έβγαινε.

τελικά θα τον δώσουμε

Τελευταία επεξεργασία:
ας πούμε τον είχαμε αφήσει έξω από τς 8 και μιση το απογευμα μέχρι
της 12 το βραδυ και δεν ειχε φανει
βγήκα έξω τον έψαχνα 2μιση ώρες σε όλες τις γειτονιές
και τελικά ήταν στην γειτονια μας.6 ωρες ελειπε.
ή απομακρύνθηκε και γύρισε ή ήταν στο ίδιο σημείο(απίθανο γιατί είναι περίεργος) και δεν τον είδα.
πιστεύετε θα γυρνάει πίσω?

Μπορεί να γυρνάει, μπορεί και όχι.
Αλλά το ρισκάρεις; Αν πάθει τίποτα, δεν θα στεναχωρηθείς μετά;
Αυτοκίνητα δεν περνάνε από την γειτονιά; Δεν το θεωρείς τρομερά επικίνδυνο αυτό;
Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο έχετε πρόβλημα εσείς στην γειτονιά σας, καθώς συχνά πυκνά ακούγονται διάφορα για κάποιους "καλούς ανθρώπους" που ρίχνουν φόλες, γενικά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οπότε νομίζεις ότι θα είναι ασφαλής ο γατούλης; :/:

η γειτονιά είναι σαν χωριό περνάνε λίγα αυτοκίνητα
τη μέρα.
δόξα το θεο φόλες δε βάζουν.
η άλλη μας η γάτα που είχε μεγαλώσει στο δρόμο
κάνει βόλτες και επιστρέφει
βέβαια είναι πιο σπιτόγατα από τον άλλο. :p

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back