katerina10
Περιβόητο μέλος
ΤΟ τ΄ριχωμα είναι πιο κολλητό στο δερμά πιο κοντό όπως ακριβώς μου αρέσει σε μία γάτα..(ναι το ξέρω ότι είμαι περίεργη στα γούστα!!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι όχι...Μου θυμίζει τον Μαπούλη μου!!!!!!!!ΤΟ τ΄ριχωμα είναι πιο κολλητό στο δερμά πιο κοντό όπως ακριβώς μου αρέσει σε μία γάτα..(ναι το ξέρω ότι είμαι περίεργη στα γούστα!!!!)
Είναι ιδιαίτερος για μένα ο Οραντζέλο,επειδή είναι ο πρωτότοκος
και είχαμε και την ιστορία με το μπαλκόνι 2 φορές στην Αθήνα κι άλλη μια,πρόσφατα,τώρα που πήγα διακοπές,στην Κρήτη...
(αλλά,ευτυχώς, επέστρεψε μόνος του και γρήγορα) Όσο για το τρίχωμα,να φανταστείς ήταν σημάδι ανησυχίας για μένα μέχρι εχθές που πήγαμε στον γιατρό...επειδή παλιά ήταν πιο φουντωτό και σκουρόχρωμο! Τέρμα,έχω έναν γάτο Σουηδό 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείτε το ποδα-ράκι που έγινε ποδ-άρα!

https://www.youtube.com/watch?v=6AB_LAzdFmg
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
παραμένει λατρεμένο γατόνι και του πάει πολύ το γαλάζιο του λουράκι
Ο ... πρωτότοκος κορμάρα, έτσι; Αλλά να κόψετε γρήγορα τα "κρεμαστάρια" του για να μην ξαναφύγει! Φιλάκια και στους δυο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Ανυπομονώ να πάω στο νέο σπίτι να τα βγάλω και εγώ βιντεακι!!!Αντε να δουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καινούρια βίντεο με τα 2 γατιά μου!

Eδώ σε σκηνές τρυφερότητας

https://www.youtube.com/watch?v=VLc4VnQQojs
Και εδώ ο Οραντζέλο λαχανιασμένος μετά από τρελλό παιχνίδι και κυνηγητό!

https://www.youtube.com/watch?v=CY1Tn9K8nGg
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,ναι,πέφτει καθημερινό πλύσιμο ανά 2 ώρες!
Θα στειρωθεί ο Οραντζέλο και δεν θα τον ψάχνουμε πάλι-το μόνο σίγουρο!
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ντιλ, ο γάτος της μαμας μου (πρωην φοιτητικος δικος μου), το σκασε απο τον 1ο όροφο, στειρωμενος 2 χρόνια ήδη (!!!), όχι προφανως για ταιρι, αλλα φαίνεται πως ίσως έχασε την ισσοροπία του, και βρεθηκε κάτω. Σας πληροφορώ οτι έλειπε 2 μήνες, εμείς ωσαν τους μουρλους, ψι ψι ψι στη γειτονια, τίποτα. Είχαμε απελπιστεί ήδη απο τον 1ο μηνα που ελειπε. Πιστεψαμε οτι τον έχει πατήσει αμαξι (φτου κακα).
Τελικά ανακλυψαμε το εξης...Ηταν τον πιο πολυ καιρό στην πιλοτή κρυμμένος...είχε φάει τρελό γιουχο απο τους γάτους του κήπου, και ζουσε κρυμμένος μέσα σε μια φουσκωτή βαρκα στο υπαιθριο παρκινγκ...

Ετρωγε ελαχιστα οτι προλαβαινε, απο την κυρια που εβαζε φαι στους αλλους..
Ενα απογευμα, είχα κατσει στην πιλοτη και μιλουσα μ'ενα παιδακι και γελουσαμε, και ακουω, το οικειο "νιαου". Αυτος είναι ! Είμαι σίγουρη ! φώναξα. Αρχισα να λεω το ονομα του, και εδωσα τονο στη φωνη μου, για να με γνωρισει. Εμφανιστηκε δειλα πισω απο τον θαμνο..πλησιασα, ήταν ακομη τρομαγμενος..και τον επιασα αγκαλια. Κλαααααμμμμμμμμμαααααααααα......
Παιδια, αδυνατος, βρωμικος, ένα μαυρο χάλι, όλα τα ζωυφια πανω του, είχαμε τραβηγματα με την υγεια του...ουρολοιμωξη..αντιβοιωσεις...αλλα τωρα είναι καλα

Απο τοτε γουργουριζει στους παλιους καναπεδες, ,μαζί με τον αλλο γατο της μαμας.
Τι εφιαλτης, χριστουλη μου.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο που γύρισε ο γατακος, ο ομορφονιος. Και σας ευχομαι τα καλυτερα και στους 3!!
Ο ντιλ, ο γάτος της μαμας μου (πρωην φοιτητικος δικος μου), το σκασε απο τον 1ο όροφο, στειρωμενος 2 χρόνια ήδη (!!!), όχι προφανως για ταιρι, αλλα φαίνεται πως ίσως έχασε την ισσοροπία του, και βρεθηκε κάτω. Σας πληροφορώ οτι έλειπε 2 μήνες, εμείς ωσαν τους μουρλους, ψι ψι ψι στη γειτονια, τίποτα. Είχαμε απελπιστεί ήδη απο τον 1ο μηνα που ελειπε. Πιστεψαμε οτι τον έχει πατήσει αμαξι (φτου κακα).
Τελικά ανακλυψαμε το εξης...Ηταν τον πιο πολυ καιρό στην πιλοτή κρυμμένος...είχε φάει τρελό γιουχο απο τους γάτους του κήπου, και ζουσε κρυμμένος μέσα σε μια φουσκωτή βαρκα στο υπαιθριο παρκινγκ...
Ετρωγε ελαχιστα οτι προλαβαινε, απο την κυρια που εβαζε φαι στους αλλους..
Ενα απογευμα, είχα κατσει στην πιλοτη και μιλουσα μ'ενα παιδακι και γελουσαμε, και ακουω, το οικειο "νιαου". Αυτος είναι ! Είμαι σίγουρη ! φώναξα. Αρχισα να λεω το ονομα του, και εδωσα τονο στη φωνη μου, για να με γνωρισει. Εμφανιστηκε δειλα πισω απο τον θαμνο..πλησιασα, ήταν ακομη τρομαγμενος..και τον επιασα αγκαλια. Κλαααααμμμμμμμμμαααααααααα......
Παιδια, αδυνατος, βρωμικος, ένα μαυρο χάλι, όλα τα ζωυφια πανω του, είχαμε τραβηγματα με την υγεια του...ουρολοιμωξη..αντιβοιωσεις...αλλα τωρα είναι καλα
Απο τοτε γουργουριζει στους παλιους καναπεδες, ,μαζί με τον αλλο γατο της μαμας.
Τι εφιαλτης, χριστουλη μου.
Οι ιστορίες με ευτυχισμένο τέλος είναι οι καλύτερες!

Voula
Διάσημο μέλος
Να τους χαίρεσαι και να είσαι και εσύ καλά για να φροντίζεις τα αγόρια σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool