Θα ξαναγυρίσει;

Ξέρω ότι εμείς το κάναμε το εμβόλιο ΦΙΒ!!!Το άλλο της λευχαιμίας δεν το έχουμε κάνει αλλά είναι εντελώς προληπτικό.Δηλαδή αν πάθουν την αρρώστια δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα μετά...Εύχομαι τα καλύτερα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτογραφίες με τον Οrangelo και τον Πα(Τούσο) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Οrangelo_Liazetai.JPG
    Οrangelo_Liazetai.JPG
    80 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Sunny_Gelo.JPG
    Sunny_Gelo.JPG
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Sleeping.JPG
    Sleeping.JPG
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Portokali.JPG
    Portokali.JPG
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 37
:):):):):):):):)

Συνημμένα

• Omorfos.JPG
    Omorfos.JPG
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2.JPG
    2.JPG
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSCF8657.JPG
    DSCF8657.JPG
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • Open legs.JPG
    Open legs.JPG
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Kala8i.JPG
    Kala8i.JPG
    85,8 KB · Εμφανίσεις: 40
Ειναι σαν διδυμάκια!Νομίζω ότι είναι το κάρμα σας,να τον κρατήσετε(αφού κάνετε μια οικογενειακή σύσκεψη εσύ και ο Orangelo):)

Έχω μια απορία..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ?????????????????????????????????????????????????????????????????Κουκλιά είναι και τα δύο και από όρι βλέπω τα πάνε μια χαρά τα δύο τους!!!Μουσουδοπορτοκαλόγατα!!!!ΤΕΛΕΙΑ !!!!

:D:D O Orangelo είναι ο πιο μεγάλος,που φοράει το κόκκινο περιλαίμιο.Ο άλλος είναι ο Τούσας ο πολυπαθής,αν και οι πληγές που έχει αρχίζουν και κλείνουν και το ποδαράκι-αν και δεν το πατάει κάτω,το χρησιμοποιεί κανονικότατα στο παιχνίδι,στην άμμο.Του δίνω βιταμίνη B1 (μαγιά της μπύρας) για να δυναμώσουν οι τένοντες στο πόδι του.
Είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί κι όποτε τους χωρίζω ο Orangelo διαμαρτύρεται και τον βάζω πάλι στο δωμάτιο που έχω τον Τούσα και κάθονται μαζί.Δεν τσακώνονται,μόνο έτσι κάτι νιαουρίσματα και μερικές προσπάθειες του Orangelo να τον βάλει κάτω:D πάντως,πιστεύετε ότι μπορεί να πλακωθούν άσχημα? Δεν είναι πολύ καιρό μαζί,αλλά,επειδή είναι αρσενικά και τα 2,λογικά,έπρεπε να είχαν "σφαχθεί" από την αρχή,ε? Τι λέτε?

Εγώ νομίζω ότι αφού τα πάνε τόσο καλά,δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα.Αλλά έχε το νου σου για καλό και για κακό.;)

:D:D O Orangelo είναι ο πιο μεγάλος,που φοράει το κόκκινο περιλαίμιο.Ο άλλος είναι ο Τούσας ο πολυπαθής,αν και οι πληγές που έχει αρχίζουν και κλείνουν και το ποδαράκι-αν και δεν το πατάει κάτω,το χρησιμοποιεί κανονικότατα στο παιχνίδι,στην άμμο.Του δίνω βιταμίνη B1 (μαγιά της μπύρας) για να δυναμώσουν οι τένοντες στο πόδι του.
Είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί κι όποτε τους χωρίζω ο Orangelo διαμαρτύρεται και τον βάζω πάλι στο δωμάτιο που έχω τον Τούσα και κάθονται μαζί.Δεν τσακώνονται,μόνο έτσι κάτι νιαουρίσματα και μερικές προσπάθειες του Orangelo να τον βάλει κάτω:D πάντως,πιστεύετε ότι μπορεί να πλακωθούν άσχημα? Δεν είναι πολύ καιρό μαζί,αλλά,επειδή είναι αρσενικά και τα 2,λογικά,έπρεπε να είχαν "σφαχθεί" από την αρχή,ε? Τι λέτε?

Το φαντάστηκα ότι αυτός θα ήταν απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!Κοίτα αν τα πηγαίνουν τώρα μια χαρά νομίζω ότι είσαι από τους λίγο τυχερούς.Από την άλλη καλού κακού, έχε λίγο το νου σου όπως λέει και η Μουκέλις!

Ειναι σαν διδυμάκια!

Έχω μια απορία..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ?
Ουφ, Δώρα και Κατερίνα, ευτυχώς που το είπατε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι με χτύπησαν τα μεσημεριανά ουζάκια και βλέπω διπλά...:redface:

Κούκλοι και οι δύο!! (Και ασορτί, αυτό πού το πας; ):)

Ουφ, Δώρα και Κατερίνα, ευτυχώς που το είπατε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι με χτύπησαν τα μεσημεριανά ουζάκια και βλέπω διπλά...:redface:

:lol::lol::lol::up::up::up:

Ουζάκια,ουζάκια ε;Όχι βρε,δεν τα βλέπεις διπλά(πόσα ήπιες και έχεις βάσιμες υποψίες για κάτι τέτοιο;;;:lol:) είναι όντως ίδιοι!

:P:P:P Moιάζουν πολύ!! Μόνο που ο Τούσας είναι ημιμακρύτριχος και τον φαντάζομαι μεγάλο παιδί και πρέπει να είναι πολύ όμορφος,πολύ!:inlove: Ο Οrangelo δεν το έχει αυτό το φουντωτό...Άρα,και ίδιοι και συνάμα αντίθετοι...!:lol:

Καλά είναι και τα δύο τους κουκλιά. Να τα χαίρεσαι. Ο Τούσας είναι κι αυτός πανέμορφος κ σχεδόν σαν δίδυμος με τον Orangelo. Μπράβο σου που τον περιέθαλψες. Νομίζω πως ήταν το τυχερό του (σας) πραγματικά. Άσε που θάχει και παρεούλα ο Orangelo. Σίγουρα είναι το καλλίτερο για μια γάτα να έχει κ συντροφιά. Το ξέρω από δική μου πείρα με τα δικά μου τα γατάκια. Θα είναι πολύ αγαπημένοι. Οταν μάλιστα κάνεις κ στείρωση δεν θάχεις κανέναν λόγο να έχεις άγχος. Της εξαδέλφης μου τα αρσενικά (που έχει 3 -κοιμούνται αγκαλιά πολλές φορές.)

:):) Γατοαγκαλιέςςςς!

Καλά είναι και τα δύο τους κουκλιά. Να τα χαίρεσαι. Ο Τούσας είναι κι αυτός πανέμορφος κ σχεδόν σαν δίδυμος με τον Orangelo. Μπράβο σου που τον περιέθαλψες. Νομίζω πως ήταν το τυχερό του (σας) πραγματικά. Άσε που θάχει και παρεούλα ο Orangelo. Σίγουρα είναι το καλλίτερο για μια γάτα να έχει κ συντροφιά. Το ξέρω από δική μου πείρα με τα δικά μου τα γατάκια. Θα είναι πολύ αγαπημένοι. Οταν μάλιστα κάνεις κ στείρωση δεν θάχεις κανέναν λόγο να έχεις άγχος. Της εξαδέλφης μου τα αρσενικά (που έχει 3 -κοιμούνται αγκαλιά πολλές φορές.)
Κάτι τέτοια διαβάζω και παίρνω θάρρος!Ελπίζω να τα πάει καλά κι ο δικός μου με τη μικρή μας και να μην έχουμε δράματα!Orangelo είδες τόσος κόσμος στο λέει,αν το αντέχει η τσέπη σου,μην αφήσεις το πεπρωμένο σου να φύγει!:lol:

Ναι...αλλά από πότε,βρε σεις,το πεπρωμένο κοιτάει,γενικότερα,συνθήκες και καταστάσεις? Υποτίθεται ότι αν κάτι είναι να γίνει,θα γίνει.Γιατί στο θέμα "τσέπη" είμαστε λίγο ...:D

Ναι...αλλά από πότε,βρε σεις,το πεπρωμένο κοιτάει,γενικότερα,συνθήκες και καταστάσεις? Υποτίθεται ότι αν κάτι είναι να γίνει,θα γίνει.Γιατί στο θέμα "τσέπη" είμαστε λίγο ...:D
Ε,έγινε!Σε βρήκε και τον βρήκες την κατάλληλη στιγμή!Όσο για την τσέπη,είπαμε,κάθε μέρα ένα ευρώ στον κουμπαρά,πιάνει.;)

:up: Θα το εφαρμόσω,όντως,αυτό με τον κουμπαρά!:up:

εγώ βάζω στον κουμπαρά μου ότι ψιλά έχω στο πορτοφόλι σε καθημερινή βάση. ξεκινάω κάθε αύγουστο... αλλά πέρνω συχνά από κει γμτ... πάω για ρουχα..

Είναι δύο πανέμορφα πορτοκαλόγατα !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back