Θα κάνουμε τα θεσσαλονικιώτικα μέλη καμιά συνάντηση από κοντά;
Αλλά σε κανά μήνα, γιατί τώρα έχουμε εξεταστικές δεν προλαβαίνουμε!
Άντε να κανονίσουμε τίποτα, μήπως στο προφορικό συνεννοηθούμε καλύτερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλοι έχουμε την αγνότητα παιδιών!!! (πώς τα λέω έτσι η άτιμη

Θηλυκού γένους είμαι καλέ!
Θα οργανωθεί standard!
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι????
Ρε παιδιά, τώρα βρήκατε? έχουμε διάβασμα!
Αντε να το ξαναοργανώσουμε αν είναι!
Πού πήγατε; Ποιοι ήσασταν;
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρεθήκαμε Καμάρα, είχε προηγηθεί μεγάλο γέλιο όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας κλπ και ήμασταν οι Life, Mia-m, Niar, Γιάννα, Μάγισσα, Desdemona, Melinaki, Sarah, Niki, η αφεντιά μου και σε κάποια φάση πέρασαν οι Yasmin και η Stellab. Ελπίζω να μην ξέχασα καμία! Σορρυ αν το έκανα. Για περισσότερα, αν θες ψάξε το Θεσσαλονικείς άντε
Χτύπησε.. (Το κουδούνι εννοώ)
Ποιο "θεσσαλονικείς" εννοείς;
Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι????
Ρε παιδιά, τώρα βρήκατε? έχουμε διάβασμα!
Αντε να το ξαναοργανώσουμε αν είναι!
Πού πήγατε; Ποιοι ήσασταν;
Ε'ιχε θέμα
Θεσσαλονικείς άντε...
Raisa
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
οι:
1. Μαγισσα
2.NiaR
3.niki
4.marmaga
5.melinaki -
6.sarah
7.Desdemona
8.Mia_m
9.life
10.Yasmin
11.Stelab
που οι δύο τελευταίες ήρθαν για λίγο το θέμα το είχαμε ξεκινήσει πιο πριν και οργανώθηκε πριν 10 μέρες με κάλεσμα της Life τώρα κάποια στιγμή θα ξαναμαζευτούμε το κανονίζουμε και βλέπουμε γιατί ήταν αρκετοί που δεν το κατάλαβαν και δεν μπόρεσαν να έρθουν....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
έμασταν πάρα πολύ αστείες και περάσαμε τέλεια!!!!!! συναντηθήκαμε στις 4 και γυρίσαμε στις 9 η ώρα !!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ ξέχασα και την Γιάννα συγνώμη καλή μου και είχες και το τοπ της αναγνώρισης την κονσέρβαέμασταν πάρα πολύ αστείες και περάσαμε τέλεια!!!!!! συναντηθήκαμε στις 4 και γυρίσαμε στις 9 η ώρα !!!!!
και φάγαμε και κρέπα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο μια παράκληση παιδια επειδή υπαρχουν και μή καπνίζοντες που ενοχλέι το τυσιγάρο την επόμενη να οργανωσουμε κατι σε χωρο που θα αερίζεται καλα και να κανετε λιγο κρατει γιατι εκει που πηγαμε τα ρουχα μυριζαν δυο μερες μετα... ασε για την αναπνοη που δυσκολευει και χωρις ντεπον σε γατα..δεν το συζηταω
Θα σε σεβαστώ και δεν θα το βάλω καθόλου στο στόμα μου!

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σόρι για το άσχετο του θέματος αλλά μιας και το αναφέρατε...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Παθαίνει η γάτα δύσπνοια από το τσιγάρο;
Σόρι για το άσχετο του θέματος αλλά μιας και το αναφέρατε...
Πάντως ότι βλάπτει είμαι σίγουρη! Δεν ξέρω όμως αν παθαίνει δύσπνοια!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά ναι σίγουρα βλάπτει το παθητικό κάπνισμα και τις γάτες και τους ανθρώπους και όλους. Δύσπνοια δεν έχω παρατηρησει εγώ πάντως στη δικιά μου λόγω τσιγάρου ...
Ούτε κι εγώ,αν και μέσα στο σπίτι το χω κόψει πλέον! Εκτός κι αν έχει η γατούλα αναπνευστικό πρόβλημα
Desdemona
Διάσημο μέλος

Έχει δίκιο η yasmin

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool