Θα οργανωθεί καφές και στη Θεσσαλονίκη;

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Βλέπω για καφέδες στην Αθήνα και ζηλεύω!
Θα κάνουμε τα θεσσαλονικιώτικα μέλη καμιά συνάντηση από κοντά;
Αλλά σε κανά μήνα, γιατί τώρα έχουμε εξεταστικές δεν προλαβαίνουμε!
Άντε να κανονίσουμε τίποτα, μήπως στο προφορικό συνεννοηθούμε καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, χρυσέ μου, να το κανονίσετε εσείς οι νεότεροι που κάνετε αξιόλογα πράγματα. Εμείς η αρχαιότεροι ας ακολουθήσουμε αν επιτρέπετε!

-----------------------------

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στους φιλόζωους δεν υπάρχουν ηλικιακές διακρίσεις!
Όλοι έχουμε την αγνότητα παιδιών!!! (πώς τα λέω έτσι η άτιμη;)

Θηλυκού γένους είμαι καλέ!

Θα οργανωθεί standard!

Θα ΞΑΝΑοργανωθεί, εννοείς. Βρεθήκαμε μερικές, πριν 10 μέρες ακριβώς:up:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι????
Ρε παιδιά, τώρα βρήκατε? έχουμε διάβασμα!
Αντε να το ξαναοργανώσουμε αν είναι!
Πού πήγατε; Ποιοι ήσασταν;

Από μνήμης σ' τα λεώ τώρα στα πρόχειρα (γιατί α) μέχρι να βρω το σχετικό θέμα θα κάνω ώρες β) σε λίγο θα χτυπήσει το κουδούνι μου)
Βρεθήκαμε Καμάρα, είχε προηγηθεί μεγάλο γέλιο όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας κλπ και ήμασταν οι Life, Mia-m, Niar, Γιάννα, Μάγισσα, Desdemona, Melinaki, Sarah, Niki, η αφεντιά μου και σε κάποια φάση πέρασαν οι Yasmin και η Stellab. Ελπίζω να μην ξέχασα καμία! Σορρυ αν το έκανα. Για περισσότερα, αν θες ψάξε το Θεσσαλονικείς άντε
Χτύπησε.. (Το κουδούνι εννοώ)

Αντε! Η επόμενη φορά να είναι σύντομα....
Ποιο "θεσσαλονικείς" εννοείς;

"θεσσαλονικείς άντε" λέγεται το θέμα ;)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι????
Ρε παιδιά, τώρα βρήκατε? έχουμε διάβασμα!
Αντε να το ξαναοργανώσουμε αν είναι!
Πού πήγατε; Ποιοι ήσασταν;

Ε'ιχε θέμα
Θεσσαλονικείς άντε...

Και ΄γω δεν μπόρεσα να έρθω. Δεν πειράζει, αντε μετά την εξεταστική ας ξαναπάμε.

έμασαταν 8 άτομα και ήρθαν και για λίγο και δύο ακόμη.....υπάρχουν και φωτογραφίες στο my galery στα meetings στο album του Μάγισσα....ήμασταν
οι:
1. Μαγισσα
2.NiaR
3.niki
4.marmaga
5.melinaki -
6.sarah
7.Desdemona
8.Mia_m
9.life
10.Yasmin
11.Stelab
που οι δύο τελευταίες ήρθαν για λίγο το θέμα το είχαμε ξεκινήσει πιο πριν και οργανώθηκε πριν 10 μέρες με κάλεσμα της Life τώρα κάποια στιγμή θα ξαναμαζευτούμε το κανονίζουμε και βλέπουμε γιατί ήταν αρκετοί που δεν το κατάλαβαν και δεν μπόρεσαν να έρθουν....

Αχ ξέχασα και την Γιάννα συγνώμη καλή μου και είχες και το τοπ της αναγνώρισης την κονσέρβα:lol: έμασταν πάρα πολύ αστείες και περάσαμε τέλεια!!!!!! συναντηθήκαμε στις 4 και γυρίσαμε στις 9 η ώρα !!!!!

Αχ ξέχασα και την Γιάννα συγνώμη καλή μου και είχες και το τοπ της αναγνώρισης την κονσέρβα:lol: έμασταν πάρα πολύ αστείες και περάσαμε τέλεια!!!!!! συναντηθήκαμε στις 4 και γυρίσαμε στις 9 η ώρα !!!!!

και φάγαμε και κρέπα:lol::lol::lol:

Μόνο μια παράκληση παιδια επειδή υπαρχουν και μή καπνίζοντες που ενοχλέι το τυσιγάρο την επόμενη να οργανωσουμε κατι σε χωρο που θα αερίζεται καλα και να κανετε λιγο κρατει γιατι εκει που πηγαμε τα ρουχα μυριζαν δυο μερες μετα... ασε για την αναπνοη που δυσκολευει και χωρις ντεπον σε γατα..δεν το συζηταω

Μόνο μια παράκληση παιδια επειδή υπαρχουν και μή καπνίζοντες που ενοχλέι το τυσιγάρο την επόμενη να οργανωσουμε κατι σε χωρο που θα αερίζεται καλα και να κανετε λιγο κρατει γιατι εκει που πηγαμε τα ρουχα μυριζαν δυο μερες μετα... ασε για την αναπνοη που δυσκολευει και χωρις ντεπον σε γατα..δεν το συζηταω

Θα σε σεβαστώ και δεν θα το βάλω καθόλου στο στόμα μου!;)

Παθαίνει η γάτα δύσπνοια από το τσιγάρο;:hmm:
Σόρι για το άσχετο του θέματος αλλά μιας και το αναφέρατε...

Παθαίνει η γάτα δύσπνοια από το τσιγάρο;:hmm:
Σόρι για το άσχετο του θέματος αλλά μιας και το αναφέρατε...

Πάντως ότι βλάπτει είμαι σίγουρη! Δεν ξέρω όμως αν παθαίνει δύσπνοια!

Καλά ναι σίγουρα βλάπτει το παθητικό κάπνισμα και τις γάτες και τους ανθρώπους και όλους. Δύσπνοια δεν έχω παρατηρησει εγώ πάντως στη δικιά μου λόγω τσιγάρου ...

Καλά ναι σίγουρα βλάπτει το παθητικό κάπνισμα και τις γάτες και τους ανθρώπους και όλους. Δύσπνοια δεν έχω παρατηρησει εγώ πάντως στη δικιά μου λόγω τσιγάρου ...

Ούτε κι εγώ,αν και μέσα στο σπίτι το χω κόψει πλέον! Εκτός κι αν έχει η γατούλα αναπνευστικό πρόβλημα

Πάντως κι εμείς το παρακάναμε τότε (με πρώτη και καλύτερη την υπογράφουσα):lol:
Έχει δίκιο η yasmin :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back