Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Το επόμενο ραντεβού το συζητάμε για 24 Φεβρουαρίου και προτείνω να συνεχιστεί η συζήτηση στο "Θεσσσαλονικείς άντε..." απ'οπου ξεκίνησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λοιπόν παιδιά τώρα είδα το θέμα αυτό. Επειδή το ραντεβού το κανονιζουμε στο θέμα "Θεσσαλονικείς άντε..." προτείνω να συναντιόμαστε ηλεκτρονικα μόνο έκει όταν πρόκειται για συνάντηση και για να λέμε τα νέα μας γιατί κάπου θα τη χάσουμε τη μπάλα.
Το επόμενο ραντεβού το συζητάμε για 24 Φεβρουαρίου και προτείνω να συνεχιστεί η συζήτηση στο "Θεσσσαλονικείς άντε..." απ'οπου ξεκίνησε.
Ακριβώς Γιάννα μου εκεί το ξαναβάλαμε και από εκεί θα συνεχιστεί και μέχρι τώρα οι πιο πολλοί είναι οκ για τότε!!!!

Εσύ μπορείς τότε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Φιλούρες!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι Αντζελάκι είμαι κι εγώ οκ
Φιλούρες!
Οκ μωρό μου ήδη έχω βάλει λιστα και περιμένω πως και πως να σε ξαναδώ!!!!!
Φιλάκια πολλά και τέλεια η εικόνα με το μωρό και το γατάκι που την βρήκες βρε θηρίο;

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Βρε Νάνσυ μου ο ένας δεν μπορεί τότε ό άλλο δεν μπορεί τότε τι θα κάνουμε έτσι πως το πάμε για πάσχα θα βγει στο τέλος εσύ είναι σίγουρο πως θα λείπεις εκείνο το ΣΚ;

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ δεν ξέρω που θα είμαι και σε 5 μέρες που λέει ο λόγος..... όπως και να εχει εκεινο ειδικά το ΣΚ (των γενεθλιων μου δλδ
) και εδώ να ειμαι δεν θα μπορώ , οποτε καλα να περασετε

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ε μα από τώρα για τις 23/2???????????? Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ δεν ξέρω που θα είμαι και σε 5 μέρες που λέει ο λόγος..... όπως και να εχει εκεινο ειδικά το ΣΚ (των γενεθλιων μου δλδ) και εδώ να ειμαι δεν θα μπορώ , οποτε καλα να περασετε
![]()
![]()
Γιατί μωρό μου όταν έχεις γεννέθλεια δεν βγάινεις για καφέ με τις φίλες σου που θα είσαι και δεν θα μπορείς;
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
.... ή Αθήνα ή σε κανα χιονοδρομικο...Θα εξαρτηθει και από τον καιρό.
Το έχουμε κανονίσει εδώ και 2 μήνες οπότε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool