iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
1ον Το ότι είναι ανήλικος φαίνεται από τον τρόπο γραφής του και το αναφέρει και σε κάποιο μήνυμα. Αν είχες διαβάσει όλα τα μηνύματα θα το είχες δει
2ον Η πεμπτουσία του χιούμορ είναι ο αυθορμητισμός ναι μεν, αλλά όταν είσαι ανάμεσα σε΄φίλους και γνωστούς που κατανοούν και απολαμβάνουν -ίσως- το χιούμορ σου. Σε μεγάλες ομάδες όπως αυτό το forum που οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους, όταν εκφράζεις τόσο αυθόρμητα το χιούμορ σου μπορεί να παρεξηγηθεί, όπως κι έγινε!
3ον Ωραία η παράθεση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος! Μήνυσέ με λοιπόν γιατί δεν αντιλαμβάνομαι το αστείο στο post που έστειλες!!!
Επίσης για κάποιον που δεν έχει γάτα και δεν έχει την πρόθεση να πάρει όπως έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα, μου κάνει εντύπωση που έχεις άποψη για την στείρωση και δίνεις και συμβουλές σε άλλους...
"Επίσης για κάποιον που δεν έχει γάτα και δεν έχει την πρόθεση να πάρει όπως έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα, μου κάνει εντύπωση που έχεις άποψη για την στείρωση και δίνεις και συμβουλές σε άλλους...[/quote]"
Α .....και ρατσισμος
α ξεχασα μερικοι μπορει ναμε παρεξηγησουν -ελπίζω λιγοι
........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω τώρα...."
Α .....και ρατσισμοςα ξεχασα μερικοι μπορει ναμε παρεξηγησουν -ελπίζω λιγοι
........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε λες τίποτα! Ένα γατάκι αποφάσισε να πάρει το παιδί, και το κάναμε μεσανατολικό...Νομίζω οφείλουμε μια συγγνώμη στον ΚΑΤ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω μόνο να μη μπουν και διαβάσουν τα μηνύματα οι γονέίς του γιατί τότε bye-bye γατάκι!

iaswnas
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά αφού πείστηκες, χαλάλι!! 
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Τα ξαναλέμεΚι από μένα συγγνώμη που σου έτριξα λίγο τα δόντια στο θέμα της στείρωσηςΑλλά αφού πείστηκες, χαλάλι!!
![]()

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum