Θα πάρω ένα γάτη!!!!!!!

1ον Το ότι είναι ανήλικος φαίνεται από τον τρόπο γραφής του και το αναφέρει και σε κάποιο μήνυμα. Αν είχες διαβάσει όλα τα μηνύματα θα το είχες δει
2ον Η πεμπτουσία του χιούμορ είναι ο αυθορμητισμός ναι μεν, αλλά όταν είσαι ανάμεσα σε΄φίλους και γνωστούς που κατανοούν και απολαμβάνουν -ίσως- το χιούμορ σου. Σε μεγάλες ομάδες όπως αυτό το forum που οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους, όταν εκφράζεις τόσο αυθόρμητα το χιούμορ σου μπορεί να παρεξηγηθεί, όπως κι έγινε!
3ον Ωραία η παράθεση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος! Μήνυσέ με λοιπόν γιατί δεν αντιλαμβάνομαι το αστείο στο post που έστειλες!!!

Επίσης για κάποιον που δεν έχει γάτα και δεν έχει την πρόθεση να πάρει όπως έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα, μου κάνει εντύπωση που έχεις άποψη για την στείρωση και δίνεις και συμβουλές σε άλλους...

"Επίσης για κάποιον που δεν έχει γάτα και δεν έχει την πρόθεση να πάρει όπως έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα, μου κάνει εντύπωση που έχεις άποψη για την στείρωση και δίνεις και συμβουλές σε άλλους...[/quote]"
Α .....και ρατσισμος :P α ξεχασα μερικοι μπορει ναμε παρεξηγησουν -ελπίζω λιγοι :redface:........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"
Α .....και ρατσισμος :P α ξεχασα μερικοι μπορει ναμε παρεξηγησουν -ελπίζω λιγοι :redface:........
Τι να σου πω τώρα....:mad: :down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιδού το ποστ των παρεξηγήσεων. Νομίζω οφείλουμε μια συγγνώμη στον ΚΑΤ...:/: :/: :/: :/:

Νομίζω οφείλουμε μια συγγνώμη στον ΚΑΤ...:/: :/: :/: :/:
Δε λες τίποτα! Ένα γατάκι αποφάσισε να πάρει το παιδί, και το κάναμε μεσανατολικό...:down:
Ελπίζω μόνο να μη μπουν και διαβάσουν τα μηνύματα οι γονέίς του γιατί τότε bye-bye γατάκι!:bye: :bye: :bye:

Δεν είναι τόσο γι' αυτό το λόγο όσο θέμα σεβασμού στο πρόσωπό του!!!:confused: :confused:

Ναι ναι συγνώμη και απο εμενα .Καλα να ναι το παιδακι και το γατακι του :):):)

Κι από μένα συγγνώμη που σου έτριξα λίγο τα δόντια στο θέμα της στείρωσης :rolleyes: Αλλά αφού πείστηκες, χαλάλι!! :cool:

Κι από μένα συγγνώμη που σου έτριξα λίγο τα δόντια στο θέμα της στείρωσης :rolleyes: Αλλά αφού πείστηκες, χαλάλι!! :cool:
Τα ξαναλέμε:):):):).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back