Θα πηδήξει από το μπαλκόνι;

Η περιφραξη ειναι πολυ καλη δε ν εχω καταλαβει πως επεσε η απο κατω μου ειδε το γατι να πεφτει κ φωναζε:(:/:
Το μπαλκονι ειναι αδυντον να το κλεινω εξετιας του σκυλου.:redface:
Τ γατακι ειναι μια χαρα η κοπελα μου δεν ειναι!τρεμει ολοκληρη:(
Μαλλον επεσε γιατι το εκανα μπανιο και ταραχτηκε.Αν και ηταν πολυ ησυχο
Εκανα και την Μαουρα και εκεινη ουτε που κουνηθηκε αντιθετα τεντονοταν για να την καθαρισω παντου.
Τ γατακι τωρα κοιμαται στην αγγαλια της κοπελας μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μου ειπε και η διαχειριστρια οτι κανουν παραπονα στη πολυκατοικι οτι οταν φευγω ο σκυλος γαυγιζει:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η περιφραξη ειναι πολυ καλη δε ν εχω καταλαβει πως επεσε η απο κατω μου ειδε το γατι να πεφτει κ φωναζε:(:/:
Το μπαλκονι ειναι αδυντον να το κλεινω εξετιας του σκυλου.:redface:
Τ γατακι ειναι μια χαρα η κοπελα μου δεν ειναι!τρεμει ολοκληρη:(
Μαλλον επεσε γιατι το εκανα μπανιο και ταραχτηκε.Αν και ηταν πολυ ησυχο
Εκανα και την Μαουρα και εκεινη ουτε που κουνηθηκε αντιθετα τεντονοταν για να την καθαρισω παντου.
Τ γατακι τωρα κοιμαται στην αγγαλια της κοπελας μου

ε για να πεσει γιωργο μου σιγουρα βρηκε καποια τρυπα..ή σκαρφαλωσε και επεσε...ή απο το τελειωμα στο πατωμα βγηκε...ή απο ψηλα...ή απο καμμια γωνια..εχεις δει τις περιφραξεις σε σχημα Γ;;; αυτες ειναι πιο ασφαλης...αν απλα εχεις βαλει το διχτυ..ε...καποια γατακια δεν πτοουνται απο αυτο...απλα σκαρφαλωνουν και πεφτουν..:)

Oxι καλαμωτη εχω βαλει αλλα τ μασαει και ο σκυλος.
τι ειναι οι περιφραξεις σε σχημα Γ?απο που μπορεις να τις αγορασεις?

Παιζει με το σκυλο και του κριβεται για αυτο το κανει μαλλον.
Η Σκαρλετ μολις τον ειδε που τον εφερα πανω αρχισε να τον γλιφει.

Oxι καλαμωτη εχω βαλει αλλα τ μασαει και ο σκυλος.
τι ειναι οι περιφραξεις σε σχημα Γ?απο που μπορεις να τις αγορασεις?

η καλαμωτη γιωργο μου ειναι ωραιοτατη αισθητικα..αλλα η χειροτερη απο αποψη ασφαλειας..δεν το θεωρω καν περιφραξη..σκαρφαλονουν ωραιοτατα τα ζουζουνια μας...η περιφραξη σε σχημα Γ..γινεται συνηθως με το πλαστικο διχτυ και πασαλους που καταληγουν στο υψος σε σχημα Γ..ετσι και να σκαρφαλωσει το γατι...δεν μπορει να περασει το εμποδιο του,ας πουμε μικρου ουρανου...και δεν πεφτει..δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα..μπες στο θεμα..πως να περιφραξω το μπαλκονι μου και δεστο..ετοιμο δεν το βρισκεις..εσυ το φτιαχνεις ή σου το φτιαχνουν μαστορες..δεν ειναι και κατι δυσκολο΄'..:)

Βαλαμε σε ολο το μπαλκονι ξυλο ωστε ουτε να μπορει να βγει ουτε να σκαρφαλωνει:)

Καλησπέρα !

Μένω στον 3ο όροφο με την γατούλα μου...και την παρακολουθώ που ανεβαίνει στο περβάζι και κοιτάει κάτω, αριστερά, δεξιά , και πολλές φορές την βλέπω να κουνάει τον ποπό της ξέρετε....όπως όταν παίζει....και σκέφτομαι....αν πάνω στον ενθουσιασμό της πηδήξει να πιάσει κάποιο πουλί ή οτιδήποτε της κινήσει την περιέργεια χωρίς να υπολογίσει ότι κάτω είναι κενό...

Πείτε μου ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για να μην αγχώνομαι και να την αφήνω να αλωνίζει ελεύθερη στο μπαλκόνι...! :worry::(

Υ.Σ. Είναι 7 μηνών
γεια σου!αφου ανεβαινει στο περβαζι ειναι σιγουρο οτι θα πεσει καποια στιγμη.εμενα επεσε απ τον τριτο πριν 1 εβδομαδα παρολο που το ειχα περιφραξει και ηταν η 2 φορα..οταν το περιεφραξα πριν 3 μηνες φαινοταν οτι ειχα βρει την λυση αφου καθοταν ησυχη αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα κανει μια γατα τελικα!μπες στα προβληματα υγειας και διαβασε το θεμα μου"επεσε απ τον 3 οροφο".εμενα ευτυχως την γλυτωσε με μερικα τραυματα αλλα μπορει να παθει τα χειροτερα οπως να μεινει αναπηρο...

Eμενα παλι καλα δεν επαθε τπτ!!!Ισως επειδη ειναι μικρο σε ηλικια δεν ξερω μονο τρομαξε...ΤΠΤ αλλο ομως παλι καλα :)Ειμασταν τυχεροι!!

η απάντηση στην ερωτηση είναι απλή : ΝΑΙ θα πηδήξει/πεσει κάποια στιγμή. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε και εγώ τον άφηνα το γάτο μου μέχρι που μια μερα στις 4 το βραδυ τον εψαχνα και δεν τον έβρισκα . Τελικώς βρέθηκε κάτω δίπλα στην εξωπορτα χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Ε πλέον δεν τον αφήνω έξω.

Εγώ δεν τολμώ να ανοίξω την μπαλκονόπορτα ούτε για αστείο... Για να αποφύγω ασφυξία δικιά μου κλείνω παντζούρι και μετά αφήνω ανοιχτά γιατί αν δει ανοιχτή πόρτα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι χθες βγαίνοντας απ την εξώπορτα μέχρι να βάλω το κλειδί στην πόρτα τυχαία γύρισα να δω και ο γάτος βρισκόταν στο τελευταίο σκαλοπάτι για 5ο (μένω στον 4ο)....:mad:Κατάφερα να τον βάλω μέσα κουνώντας την γατοτροφή οπότε γύρισε ο κοιλιόδουλος....Σκεφτείτε να αφήσω ανοιχτή μπαλκονόπορτα έχει πηδήξει σε ένα δευτερόλεπτο (στη γειτονιά μου έχει εκατοντάδες περιστέρια που πετάνε συνεχώς και στο μπαλκόνι χρωματιστά φουρφούρια). Μεγαλώνοντας κι άμα τον στειρώσω θα μπορώ να τον βγάζω στο μπαλκόνι? Ηρεμεί καθόλου ή έτσι είναι η γάτα μου με βαρέθηκε και ψάχνει τρόπο απόδρασης? :(:(

Εγώ δεν τολμώ να ανοίξω την μπαλκονόπορτα ούτε για αστείο... Για να αποφύγω ασφυξία δικιά μου κλείνω παντζούρι και μετά αφήνω ανοιχτά γιατί αν δει ανοιχτή πόρτα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι χθες βγαίνοντας απ την εξώπορτα μέχρι να βάλω το κλειδί στην πόρτα τυχαία γύρισα να δω και ο γάτος βρισκόταν στο τελευταίο σκαλοπάτι για 5ο (μένω στον 4ο)....:mad:Κατάφερα να τον βάλω μέσα κουνώντας την γατοτροφή οπότε γύρισε ο κοιλιόδουλος....Σκεφτείτε να αφήσω ανοιχτή μπαλκονόπορτα έχει πηδήξει σε ένα δευτερόλεπτο (στη γειτονιά μου έχει εκατοντάδες περιστέρια που πετάνε συνεχώς και στο μπαλκόνι χρωματιστά φουρφούρια). Μεγαλώνοντας κι άμα τον στειρώσω θα μπορώ να τον βγάζω στο μπαλκόνι? Ηρεμεί καθόλου ή έτσι είναι η γάτα μου με βαρέθηκε και ψάχνει τρόπο απόδρασης? :(:(
Συνήθως την "κάνουν" ή πέφτουν απο το μπαλκόνι ακόμα και μετά την στείρωση..ούτως ή άλλως και σύντροφο να μην θέλουν να βρούν,είναι πολύ περίεργες οι γάτες εκ φύσεως..οπότε ή θα κάνεις μια πολύ καλη περίφραξη..ή θα είναι μέσα..το κακό είναι ότι απο ότι κατάλαβα δεν έχεις σίτες και σκάς και εσύ....μπορείς σε μια μπαλκονόπορτα..την κεντρική ας πούμε,να βάλεις ένα ξύλινο πλαίσιο με σίτα(παραγγελεία σε ξυλουργό) και να έχεις έτσι ανοιχτ'η την μπαλκονόπορτα,,απλά θέλει πολύ καλό μέτρημα στις διαστάσεις..:)
ΥΓ..δεν είναι θέμα ότι σε βαρέθηκε καλέ και θέλει να φύγει..απλά θέλουν και το έξω...

Συνήθως την "κάνουν" ή πέφτουν απο το μπαλκόνι ακόμα και μετά την στείρωση..ούτως ή άλλως και σύντροφο να μην θέλουν να βρούν,είναι πολύ περίεργες οι γάτες εκ φύσεως..οπότε ή θα κάνεις μια πολύ καλη περίφραξη..ή θα είναι μέσα..το κακό είναι ότι απο ότι κατάλαβα δεν έχεις σίτες και σκάς και εσύ....μπορείς σε μια μπαλκονόπορτα..την κεντρική ας πούμε,να βάλεις ένα ξύλινο πλαίσιο με σίτα(παραγγελεία σε ξυλουργό) και να έχεις έτσι ανοιχτ'η την μπαλκονόπορτα,,απλά θέλει πολύ καλό μέτρημα στις διαστάσεις..:)
ΥΓ..δεν είναι θέμα ότι σε βαρέθηκε καλέ και θέλει να φύγει..απλά θέλουν και το έξω...

Πόσο δίκιο έχεις πουπουλίνα! Σ' αυτή την περίπτωση η στείρωση δεν τους επηρεάζει καθόλου! Φταίει η περιέργεια και η έξαψη του κυνηγιού (εντόμων και πουλιών που πλησιάζουν τα κάγκελα των μπαλκονιών. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Ράντυ μου).

Έχω βάλει καλαμωτή στο μπαλκόνι, που ξεπερνά σε ύψος τα κάγκελα και όλα πηγαίνουν καλά. Ο Ράντυ μου προσπαθεί να πηδήξει αλλά δεν καταφέρνει να σκαρφαλώσει. Όμως δεν είχα υπολογίσει το παράθυρο του δωματίου του αδερφού μου, το οποίο ο αδερφός μου υποσχέθηκε να το έχει κλειστό και όταν το ανοίγει να έχει τα μάτια του 14 στον Ράντυ. Και έτσι πριν 4 μήνες πέφτει ο Ράντυ από το παράθυρο του 3ου ορόφου! Ταλαιπωρηθήκαμε αλλά την γλιτώσαμε! Από τότε έβαλα σίτες σε κάθε μπαλκονόπορτα και παράθυρο και ποτέ δεν τον αφήνω μόνο του στο μπαλκόνι χωρίς επίβλεψη. Ξεπαραδιαστήκαμε αλλά τουλάχιστον τώρα έχω και το κεφάλι μου πραγματικά ήσυχο και δεν κοντεύω να πάθω ασφυξία. Πιστεύω οι σίτες είναι μια καλή επένδυση.

Καλησπέρα !

Μένω στον 3ο όροφο με την γατούλα μου...και την παρακολουθώ που ανεβαίνει στο περβάζι και κοιτάει κάτω, αριστερά, δεξιά , και πολλές φορές την βλέπω να κουνάει τον ποπό της ξέρετε....όπως όταν παίζει....και σκέφτομαι....αν πάνω στον ενθουσιασμό της πηδήξει να πιάσει κάποιο πουλί ή οτιδήποτε της κινήσει την περιέργεια χωρίς να υπολογίσει ότι κάτω είναι κενό...

Πείτε μου ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για να μην αγχώνομαι και να την αφήνω να αλωνίζει ελεύθερη στο μπαλκόνι...! :worry::(

Υ.Σ. Είναι 7 μηνών

Δεν χρειστηκε να διαβασω ολα τα ποστ,μου αρκει ο τιτλος του θεματος.ΠΡΟΣΟΧΗ!! καλυψε οσο πιο γρηγορα μπορεις το μπαλκονι σου και στειρωσε τη γατουλα σου!!!Μια μικρη τρυπα ν`αφησεις και σου εφυγε!!!!Ειναι κριμα να χανεις αυτο που αγαπας και η αιτια να εισαι εσυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back