Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ακουω να χτυπαει το τηλεφωνο ομως....:whistle::(

Ελενα κανενα τηλεφωνο δεν χτυπα αυτην την εποχη για υιοθεσιες:(. Ειναι η χειροτερη περιοδος. Κανε υπομονη και μην απελπιζεσαι. Τα μικρουλια ειναι πανεμορφα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην υιοθετηθουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλέ τώρα τα είδα τι φατσούλες είναι αυτές. Το κάλικο κοριτσάκι και το πορτοκαλάκι. Είναι μια τρέλα. Μην απογοητεύεσαι δυστυχώς τώρα κοιτάνε όλοι το πως θα πάνε διακοπές μετά θα κοιτάξουν για υιοθεσίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα , ενδιαφέρομαι και για τα 2 γατάκια θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα κατά τις 5 με 7 .
Αν και με απασχολεί το ότι βρίσκομαι στην άλλη μεριά της Ελλάδος :(
θα μιλήσουμε και ελπίζω να μπορώ να τα υιοθετησω.

Καλημέρα , ενδιαφέρομαι και για τα 2 γατάκια θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα κατά τις 5 με 7 .
Αν και με απασχολεί το ότι βρίσκομαι στην άλλη μεριά της Ελλάδος :(
θα μιλήσουμε και ελπίζω να μπορώ να τα υιοθετησω.
Θα περιμενω τηλεφωνο.

Θα περιμενω τηλεφωνο.

Μακαρι, μακαρι να πανε ολα καλα με τα μικρουλια Ελενα. Ειναι πανεμορφα και μακαρι να μπορεσουν να μεγαλωσουν και να συνεχισουν την ζωουλα τους μαζι.:)

100_3735.jpg

100_3738.jpg

100_3739.jpg

100_3725.jpg

Χωρις καλη αναλυση, γιατι δεν εχω τη φωτογραφικη μου..

Βασικα, μου αρέσει πολύ αυτό το μαυροκιτρινόασπρο :P Πες μου ότι δεν το έχεις τάξει πουθενα :D

Είμαι απο ηράκλειο (σπουδάζω αθήνα, τώρα όμως είμαι ηράκλειο), και ναι όπως κατάλαβες θα με ενδιέφερε πολύ :)

Τελευταία επεξεργασία:
Πιστεύω να πήρες και το sms που σου έστειλα πριν λίγο μέσω ίντερνετ γιατί έχω μήνει απο κάρτα.

Πιστεύω να πήρες και το sms που σου έστειλα πριν λίγο μέσω ίντερνετ γιατί έχω μήνει απο κάρτα.
παρε με τηλεφωνο

σε πήρα αλλά δεν μου απάντησες :( θα δεις στις κλήσεις ένα τηλέφωνο 2810****01

ΕΔΙΤ: Σκευτόμασταν με τη μητέρα μου (αν φυσικά κι εσύ δεν είχες πρόβλημα) να υιοθετούσαμε και τα δύο, είτε το ένα εγώ και το άλλο η μαμά μου είτε και τα δύο εγώ (για να έχουν παρέα στην αθήνα-που πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό). Όταν μιλήσουμε, ελπίζω να τα συζητήσουμε όλα αυτά :)

Τελευταία επεξεργασία:
σε πήρα αλλά δεν μου απάντησες :( θα δεις στις κλήσεις ένα τηλέφωνο 2810****01

ΕΔΙΤ: Σκευτόμασταν με τη μητέρα μου (αν φυσικά κι εσύ δεν είχες πρόβλημα) να υιοθετούσαμε και τα δύο, είτε το ένα εγώ και το άλλο η μαμά μου είτε και τα δύο εγώ (για να έχουν παρέα στην αθήνα-που πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό). Όταν μιλήσουμε, ελπίζω να τα συζητήσουμε όλα αυτά :)
Ξαναπαρε με τηλεφωνο αυριο,αν δεν το σηκωνω παρε ξανα μετα απο λιγο..
Προυποθεση ειναι να συμφωνειτε με τους ορους που τα δινουμε,απο κει και περα σιγουρα ειναι καλυτερα να ειναι και τα δυο μαζι να εχουν παρεουλα γιατι ειναι πολυ δεμενα κοριτσακια.:)

Η στείρωση είναι το πρώτο πράγμα που θα γίνει όταν φτάσουν 6 μηνών.

Δεν έχεις γράψει για κάποιον άλλο όρο, αλλά αν υπάρχει μπορείς να μου τον πεις αύριο από το τηλέφωνο :)

Θα φροντίσω να μην τους λήψει τίποτα, και να περνάνε τέλεια :D

Σταματη κοιτα τα μωρα σου!!!!

100_3613.jpg

100_3621.jpg

100_3623.jpg

100_3625.jpg

100_3629.jpg

100_3630.jpg

100_3644.jpg

100_3645.jpg

100_3648.jpg

100_3669.jpg

100_3672.jpg

100_3676.jpg

100_3678.jpg

100_3680.jpg

100_3683.jpg

100_3686.jpg

100_3688.jpg

100_3689.jpg

100_3691.jpg

Πλησιάζει η γατοπαρασκευή :P

Αγγελουδακια!!! :angel::angelnot:

Είναι τέλειες :D

Ά, να μου πεις πόσο έκανε εκείνο το στρογκυλο το κίτρινο το παιχνίδι που έχεις που μπένουν μέσα και σκαρφαλώνουν, γιατί έχω μια ιδέα που μπορεί να συμφαίρει καλύτερα ;-)

Σταματη τελικα εσυ θα τις υιοθετησεις τις μικρουλες;Εισαι πολυ τυχερος,ειναι υπεροχες.

'Αντε να σου ζήσουν. Να περάσετε όμορφα μαζί :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back