kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειχαμε παει εκδρομη στο "Φραγμα των Ποταμων" ενα μερος στο Ρεθυμνο που χτισανε φραγμα και φτιαξανε λιμνη. Εκτος απο τα νεροπούλια που τωρα ηρθαν γιατι οι οικολογοι εριξαν ψαρια στη λιμνη για να φτιαξουν το οικοσυστημα,δεν υπαρχουν ουτε κατοικοι,ουτε σπιτια.(Και οι αδειες για να χτιστουν ταβερνες κτλ στην περιοχη ακομα δεν εχουνε βγει).Ειναι μονο βουνα και αγρια βλαστηση.
Δειτε το βιντεο.
Να και μια πανοραμικη φωτογραφια του μερους.
Εκει λοιπον που καθομασταν και ψηναμε ακουμε απο πολλα μετρα μακρια νιαουρισματα μικρου γατιου...Μετα βιας διεκρινα μια μικρη κινηση στα ξεροχορτα να μας πλησιαζει!Και τσουπ!Δυο γατακια βουτηξαν στην αγκαλια μου!
Και ρωτω...Υπαρχει περιπτωση σε ενα τετοιο μερος να γεννηθηκαν δυο τοσο φιλικα με τους ανθρωπους γατακια??Να ξερουν να τρωνε κροκετες,να πηγαινουν στην αμμο και να κοιμουνται στο κρεβατι μου??
Γιατι με πρηξανε στην παρεα να μην τα παρω,οτι μπορει να ειναι η μαμα τους εκει!Εκτος του οτι ολες τις ωρες που κατσαμε δεν ακουσα ουτε ειδα καμια μαμα-γατα να τα ψαχνει,αν υπηρχε εστω η παραμικρη πιθανοτητα να συμβαινει κατι τετοιο τα γατακια θα ηταν παρα πολυ αγρια και θα τρεφονταν με ποντικια.Αντ'αυτου,καναμε ενα ταξιδι μισης ωρας-20 λεπτων μεχρι να ερθουμε σπιτι και τα γατακια τα ειχα στα χερια μου στο αμαξι,χωρις κλουβακι,και δεν αντιδρουσαν καν,μονο κοιτουσαν και αποκοιμηθηκαν.(Να σημιωσω οτι δεν ειχαν ουτε ενα ψιλο πανω τους.) Σας μιλω για γατακια αλοιφη,υπεργουργουριστα!
Και κατι ακομα,δεν εχω δει ποτε γατες οποτε παω εκει(και πηγαινουμε συχνα γιατι εχει ο καλος μου χωραφι εκει).Δεν ξερω καν αν μπορουν να ζησουν μονες τους,χωρις την ανθρωπινη υπαρξη σε ενα οικοσυστημα που ακομη "φτιαχνεται".
Αρα το μονο συμπερασμα ειναι οτι καποιος τα εγκατελειψε για να τα ξεφορτωθει.Σας ειπα,ο Θεος μου τα στειλε!
Ιδου τα γατακια.Ειναι και τα 2 θηλυκα.
Ειναι περιπου 2 μηνων,και τα δυο θηλυκα.
Θα δoθουν αποπαρασιτωμενα και με συμβολαιο υιοθεσιας που υποχρεωνει τη στειρωση τους οταν φθασουν 6 μηνων.
Θα δoθουν μονο για μεσα σε σπιτι.
Τηλ 6934996903
ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(savetheuniversityanimals@gmail.com)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Αυτή η πορτοκαλένια... Τι βλέμμα!

bunny
Περιβόητο μέλος
Πανέμορφες και οι δύο!
Αν και μου αρέσει το τόρτι λίγο περισσότερο...
Καλή τους τύχη!
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κουκλιά σκέτα είναι κα τα δυο τους. Και αφού έπεσαν πάνω σου είναι καλότυχα από τώρα.
gelly01
Δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι και τα δυο για τρελα ζουπηγματα!Ολο το βραδυ γουργουριζαν μονα τους!

Εχω αδικο ρε παιδια οτι καποιος τα εγκατελειψε?Εδω στην Αθηνα αδεσποτες γεννουσαν στην αυλη μας,τα γατακια μια ζωη εβλεπαν ανθρωπους αλλα απο εβδομαδων χωνονταν και αγριευαν αν βλεπαν ανθρωπο και δεν τα επιανες σε καμια περιπτωση.
Ποσο μαλλον σε μια ερημια που δεν εχει κανεναν κατοικο!Κανενας δε μενει εκει σας λεω,δεν εχουν χτισει σπιτια.
Voula
Διάσημο μέλος
Ελενα να εισαι παντα καλα κοπελα μου. Τα μωρα σιγουρα καποιος τα ξεφορτωθηκε στην περιοχη και ειχαν φυλακα αγγελο να τα βρεις. Ειναι πανεμορφα και ειμαι τοοοοοοοσο σιγουρη οτι αφου επεσαν στα χερια σου θα ειναι και καλοτυχα.![]()
gelly, η Έλενα ανήκει στην κατηγορία των πραγματικών φιλόζωων της νέας γενιάς. Και όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
bunny
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Βασικα η κυρια που πηρε τα προηγουμενα μωρα μου μπορει να θελει κι αλλα γατακια.Εχει βιλλα και πολλα στρεμματα δικα της(καλη ωρα σα να ειχε καποιος μια βιλλα σε ενα τετοιο μερος),αλλα λεω να το καθυστερισω λιγο μηπως βρεθει κανενας αλλος.Οχι οτι εκει δεν ειναι καλα(και η κυρια τα στειρωνει ολα,σκυλια γατια) αλλα τα βλεπω τελειως σπιτογατα.

Το μονο που με δυσκολευει ειναι οτι παλι γεμισα το σπιτι,τρεις μερες εμεινα χωρις φιλοξενουμενα.
Τωρα εχω στο δωματιο μου αυτα,στο σαλονι-κουζινα τα δικα μου και στο μπανιο το αρρωστο που εχω γραψει στο θεμα με τα προβληματα υγειας.
Μαλλον πρεπει να μετακομισω σε μεγαλυτερο σπιτι...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Βουλα με συγκινεις παντα και μου δινεις κουραγιο.Δε μπορεις να φανταστεις τι ακουσα εχτες που ηθελα να τα παρω και ενιωσα και πολυ ασχημα γιατι δεν ηταν δικη μου παρεα,αλλα του αγοριου μου.Και με κοιταξε κι αυτος με υφος "παλι ρεζιλι με κανεις". Αλλα χεστηκα δε μπα να με πιστευουν τζατζεμενη,εγω ειμαι πολυ καλυτερη απο αυτους και πολυ πιο χριστιαννη κι ας πηγαινουν στις εκκλησιες!Εγω δεν θα τα αφηνα εκει,δεν θα το ρισκαρα καν ακομη κι αν "επιβιωναν",και αυτο με κανει πολυ καλυτερη τους.gelly, η Έλενα ανήκει στην κατηγορία των πραγματικών φιλόζωων της νέας γενιάς. Και όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
gelly01
Δραστήριο μέλος
gelly, η Έλενα ανήκει στην κατηγορία των πραγματικών φιλόζωων της νέας γενιάς. Και όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Βουλα καποια τετοια νεα παιδια ειναι που μου δινουν το κουραγιο και συνεχιζω τον αγωνα μου για τα αδεσποτακια, γιατι πιστεψε με εχω τοσο κουραστει απο τις ιντριγκες και τα οσα συμβαινουν στον χωρο της Φιλοζωιας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εκανες παρα πολυ καλα...ειναι σιγουρο οτι τα αφησαν τα καθικια..1ον.οι γατες ζουν σε κατοικημενες περιοχες,κοντα στον ανθρωπο,και 2ον...εδω αυτα που ταιζα και ταιζω ,τα εξωτερικα γατια του παλιου μου σπιτιου,παρολο που ζουσαν σε κατοικημενη περιοχη ηταν αγρια...δεν μπορουσα να τα πιασω με τπτ..οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ηταν εκει η μανουλα και να τα ταιζε...
..και ειναι και πανεμορφα!!!!!!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ακουσαν φωνες και τρεξαν απο το παρα παρα διπλα χωραφι!!Μιλαμε απιστευτα φιλικα,αποκλειεται να ζουσαν εκει.ελενακι μου γλυκο...καθολου δεν μου αρεσει που σε κοιταξε ετσι ο δικος σου..αλλα δεν θα το σχολιασω τωρα...
εκανες παρα πολυ καλα...ειναι σιγουρο οτι τα αφησαν τα καθικια..1ον.οι γατες ζουν σε κατοικημενες περιοχες,κοντα στον ανθρωπο,και 2ον...εδω αυτα που ταιζα και ταιζω ,τα εξωτερικα γατια του παλιου μου σπιτιου,παρολο που ζουσαν σε κατοικημενη περιοχη ηταν αγρια...δεν μπορουσα να τα πιασω με τπτ..οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ηταν εκει η μανουλα και να τα ταιζε.....και ειναι και πανεμορφα!!!!!!!!!!
![]()
Ενταξει,εχει καποιο μικρο(μικρο ειπαμε)δικιο που με κοιταξε ετσι απο την αποψη οτι δεν προλαβαμε να δωσουμε τα αλλα και το κουταβι και σε μια μερα γεμισαμε αλλα 3 γατια.
Αλλα δε φταιω εγω,ειπα,ο Θεος μου τα στελνει!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ειναι και τα δυο παρα πολυ ομορφα γατακια!!!
μπραβο σου που τα πηρες!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Πλακα κανω!!Αυτο το πιστευω οτι στ εστειλε ο Θεος!!!Γιστι ηξερεσ οτι δε θα τα αφησεισ
οσο τ σκεφτομαι μονα τουσ στα χωραφια αβοηθητα τρελαονομαι!!!
ειναι κουκλια μακαρι να βρουν ενα σπιτι
και αυτο τ βλεμμα τ φιλου σου μου τ εχουν κανει και εμενα πολλοι!!
Σαν να λενε τρελοσ ειναι?Δεν του φτανouν τ δικα του προβληματα θελει και αλλα???Ε ναι θελω!!!Ειμαι μαζοχιστης

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool