Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα αυτακια τους ειναι φοβερα!!Μοιαζουν με τ Αγκυρας αν δεν κανω λαθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ βρε ελενα!! μ' αρεσει χτες τετοια ωρα μου ελεγες πως επιτελους δωθηκαν τα μικρα ολα, και περιμενες ενα τριτο,και λεγαμε παλι καλα ενα δεν ειναι τιποτα :D και τσουπ το βραδυ ουτε 24 ωρες δεν περασαν και βρηκες αυτα τα κουκλια! γιατι ειναι πανεμορφα μωρα και θα βρουν σπιτι πολυ γρηγορα αυτο ειναι σιγουρο, να εισαι καλα και να μην ακους κανεναν πολυ καλα εκανες!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ βρε ελενα!! μ' αρεσει χτες τετοια ωρα μου ελεγες πως επιτελους δωθηκαν τα μικρα ολα, και περιμενες ενα τριτο,και λεγαμε παλι καλα ενα δεν ειναι τιποτα :D και τσουπ το βραδυ ουτε 24 ωρες δεν περασαν και βρηκες αυτα τα κουκλια! γιατι ειναι πανεμορφα μωρα και θα βρουν σπιτι πολυ γρηγορα αυτο ειναι σιγουρο, να εισαι καλα και να μην ακους κανεναν πολυ καλα εκανες!:clapup:
Χαχα και το τριτο που λες το εχω! Δεν ειναι νεογεννητο τελικα οπως μου ελεγε η κοπελια αλλα εχει το μαυρο του το χαλι και κινδυνευει:(

παλι καλα που δεν ειναι νεογεννητο, τι εχει ??:redface:

Ελενα τωρα εβλεπα τα βιντεο και τρελαθηκα. Ειναι πανεμορφα και τα δυο τους, σιγουρα θα βρουνε σπιτακια. Ψυχουλες μου ησυχες και ζουζουνιαρες :inlove:

παλι καλα που δεν ειναι νεογεννητο, τι εχει ??:redface:
Ρινοτραχειτιδα βαρια με ενα θωλο ματι και δεν τρωει ουτε πινει.:(

Ρινοτραχειτιδα βαρια με ενα θωλο ματι και δεν τρωει ουτε πινει.:(
φανταζομαι οτι του δινεις αντιβιωση...ε;;..γμτ...μακαρι να τα καταφερει..

Έλενα πολύ καλά έκανες και τα πήρες εφόσον είχες την δυνατότητα να τα φιλοξενήσεις!!:D:DΚαι εμένα όλο μώρα μου τυχαίνουν...;);)
Και να μην ακούς κανέναν!!!:):)Εσύ να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό και αυτό που θέλεις!!!:P:PΚαι εγώ δεν έχω ακούσει λίγα γι αυτά που φιλοξενώ...αλλά από την μία μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν..:D:D:D:P:P

DSC03982.jpg

DSC03997.jpg

DSC04000.jpg

DSC04008.jpg

DSC04002.jpg

DSC04005.jpg

Πανέμορφες είναι και οι δύο είναι Έλενα!!!:P:P:D:D:D:DΑλλά το μπλε ταρταρουγί είναι το κάτι άλλο...:inlove::inlove::inlove::inlove:

To ξανθο ειναι ιδιο με τ Σιμπα μου :inlove:

Αχ αχ απανωτα εγκεφαλικα παθαινει η μαμα με τετοια ομορφια!
https://www.youtube.com/watch?v=wxQRPLpWot0

DSC04072.jpg

DSC04061.jpg

DSC04057.jpg

DSC04056.jpg

DSC04052.jpg

DSC04051.jpg

DSC04050.jpg

DSC04045.jpg

DSC04041.jpg

DSC04039.jpg

DSC04038.jpg

DSC04034.jpg

DSC04035.jpg

Τωρα αυτο ειναι καλικο ή ταρταρουγα?
DSC04037.jpg

DSC04017.jpg

DSC04019.jpg

DSC04024.jpg

DSC04025.jpg

DSC04027.jpg

DSC04031.jpg

DSC04065.jpg

DSC04066.jpg

DSC04067.jpg

DSC04068.jpg

DSC04070.jpg

Είναι κουκλιαααα!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:

Α! Αν εχετε δει σε καποιες φωτο το λαιμουδακι της τριχρωμης και τον ωμο της πορτοκαλοκρεμ βρεγμενο,ειναι γιατι βυζαινει το ενα το αλλο σε αυτα συγκεκριμενα σημεια! Τι να κανω για να σταματησει αυτο?Δε δειχνει να τα ενοχλει αλλα ετσι οπως κανουν συντομα θα κανουν πληγες. Ολο το βραδυ ακουγα "σμτσσμττςμςς" ηχος βυζαγματος :hehe: και σηκωνομαι και τα βλεπω και φαγωνει το ενα το αλλο!

Kαλικο ειναι Ελενα, αφου εχει ασπρο πανω του. Ταρταρουγες ειναι πιο σκοτεινα τα χρωματα τους, δεν εχουν ασπρο. Ειναι υπεροχα! Λαχταριστα σαν γλυκακια και εγω κανω διαιτα γαμω το κερατο μου :rant: Μπραβο ρε συ Ελενα, που τα εσωσες. Αυτα τα γατακια θα κανουν καποιους πολυ ευτυχισμενους. Τα εχεις βαλει και σε αλλα site?

Ρε παιδί, τι φωτογραφίες τρομερές είναι αυτές????????? Είναι υπέροχα μωρά και τα δυο μαζί είναι μόνο για φάγωμα:)

Πως ανεβηκανε στη τουλαπα?:hehe: :hehe: :hehe:
Το δικο μου βυζαινει απο τ σκυλο και μου ειπε ο κτηνειατρος οτι ειναι φυσικο και δεν πειραζει

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2308083:
Kαλικο ειναι Ελενα, αφου εχει ασπρο πανω του. Ταρταρουγες ειναι πιο σκοτεινα τα χρωματα τους, δεν εχουν ασπρο. Ειναι υπεροχα! Λαχταριστα σαν γλυκακια και εγω κανω διαιτα γαμω το κερατο μου :rant: Μπραβο ρε συ Ελενα, που τα εσωσες. Αυτα τα γατακια θα κανουν καποιους πολυ ευτυχισμενους. Τα εχεις βαλει και σε αλλα site?
ειδες?Κι εγω θελω να τα φαω ζωντανα συνεχως τα ζουλαω!Ειδικα την καλικο την εχω ερωτευτει,θελω σαν τρελη να την κρατησω αλλα...
Παντως και τα δυο μαζι κανουν αχτυπητο διδυμο και ειναι πολυ αγαπημενα.Ταιριαζουν και χρωματικα,μακαρι καποιος να τα παρει και τα 2 μαζι. Ειναι γατακια μαλαμα,πολυ ηρεμα για την ηλικια τους...βουτηρο σκετο.Καθονται ανασκελα και τα κανεις οτι θελεις,τους πειραζεις κοιλιτσες,αυτακια,πατουσιακια...:inlove:

Πως ανεβηκανε στη τουλαπα?:hehe: :hehe: :hehe:
Το δικο μου βυζαινει απο τ σκυλο και μου ειπε ο κτηνειατρος οτι ειναι φυσικο και δεν πειραζει
Πιαστηκαν απο τα παντελονια και σκαρφαλωσαν τα καθαρματακια!:D

Κουκλια,η μπλε-κρεμ απιθανη,εχει και πανεμορφα ματια!

Nα πως βυζαινουν!
https://www.youtube.com/watch?v=kTX5HcKKZyg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back