Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
Με λένε Ευριπίδη και εχω μια γατόυλα, τη Σίντυ, είναι 11 χρονών.Την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα παρουσίασε ξαφνικά κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα,ενώ μέχρι και την προηγούμενη μέρα δεν είχε δείξει τίποτα ανησυχητικό..Πιο συγκεκριμένα βλέπαμε πως είχε κάποιους σπασμούς στην κοιλίτσα της η λίγο πιο πάνω αι δυσκολευόταν να αναπνεύσει άνετα, ειδικά ξαπλωμένη στο πλάι. Πάντως ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματακι τησ έντονα και να βγάζει τη γλωσσίτσα της στην προσπάθειά της να αναπνεύσει.Από την επόμενη μέρα καλέσαμε τον κτηνίατρο και κάνουμε ανα 2 μέρες κάποιες ενέσεις αντιβίωσης. Τις 2 πρώτες μέρες δεν έτρωγε τιποτα και είχε πολύ ασχημη διάθεση,έδειχνε πολύ κουρασμένη. Εδώ και 4 μέρες έχει αρχίσει όμως και τρωει αρκετά, έχει αρκετά καλύτερη διάθεση,αλλά το πρόβλημα στην αναπνοή συνεχίζεται,όπως και η αντιβίωση. Να σημειώσω πως η γατούλα μου δεν εχει βγεί απο το σπίτι εδώ και 8 χρόνια και απο τότε δεν έχει έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με άλλη γάτα!α!Και δεν μας έχει ξαναρρωστήσει ποτε,γι αυτό και αγωνιούμε οικογενειακώς!!ελπίζω να μη σας κούρασα
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει η γατούλα μου, ας με βοηθήσει...θα κάνουμε κάποια στιγμή κάποια ακτινογραφία θώρακα,αλλα θα θελα μια πρώτη εντύπωση...αυτή τη στιγμή τρώει αρκετά καλά, έχει καλή διαθεση και το πιο ανησυχητικό εκτός απο την αναπνοή της είναι πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί γιατι δε βολεύεται όταν ξαπλώνει στο πλαι λογώ της αναπνοής!Συγνώμη που σας κούρασα...
Με αγωνία,
Ευριπίδης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να γίνει γρήγορα περδίκι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εφόσον η γατούλα σου είναι λίγο μεγάλη, θέλει πολύ ψάξιμο. Γνώμη μου είναι να την πας στο ιατρείο του γιατρού σου για παραπάνω έλεγχο, εξετάσεις κ.τ.λ. Αυτές οι διαγνώσεις κατ'οίκον με φοβίζουν πολύ, από κακές εμπειρίες που έχω με τις δικιές μου γάτες.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
. Πάντως το site είναι πραγματικά τέλειο...το ανακάλυψα τώρα με αφορμή την αρρώστεια της γατούλας...αρα βγήκε κατι καλό απο αυτό!!ευχαριστώ!!!Ευριπίδης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ.γιατρέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον ,και φιλιά στο Λουτράκι,το λατρεύω για προσωπικούς λόγους....
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Kαλό σου ταξίδι μικρή μου.........
stellak
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Phoebe16716
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω τουλάχιστον να μην υπέφερε από την ασθένεια μέχρι να φύγει...
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Τι έγινε τελικά? Πώς έφυγε?Κρίμα....Η Σιντουλα μας εφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 2.30....καλό ταξιδάκι μωρουλάκι μου και καλή αντάμωση...είσαι παντα μαζί μας...πάντα...

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, και μην προσπαθήσεις... απλά θέλεις χρόνο... όταν θα είσαι έτοιμος ΙΣΩΣ χαρίσεις την αγάπη σου σε μία άλλη ψυχούλα.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ας ξεκουραστεί η γλυκούλα Σίντυ, έφυγε γεμάτη αγάπη πάντως και ενδιαφέρον από τους δικούς της, και λατρεμένη όσο λίγα γατάκια. Μην απογοητεύεσαι, η Σίντυ είναι στο ουράνιο τόξο και χαίρεται να σας βλέπει όλους γερούς και χαρούμενουςείμαστε σίγουροι πως η ψυχουλα της είναι ακόμα μαζί μας η μας βλέπει σαν αγγελουδάκι απο κάπου αλλού...μας λείπει παντως όσο δε μπορείτε να φανταστείτε....αλλά νιώθουμε πως είναι ακόμα μαζί μας....ψυχούλα...αγγελουδάκι...αργά η γρήγορα θα ξανακάνουμε αγκαλίτσες.....

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool