Θα σκάσω...Τι έχει η γατούλα μου!

Ευριπίδης

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ευριπίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδία!!
Με λένε Ευριπίδη και εχω μια γατόυλα, τη Σίντυ, είναι 11 χρονών.Την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα παρουσίασε ξαφνικά κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα,ενώ μέχρι και την προηγούμενη μέρα δεν είχε δείξει τίποτα ανησυχητικό..Πιο συγκεκριμένα βλέπαμε πως είχε κάποιους σπασμούς στην κοιλίτσα της η λίγο πιο πάνω αι δυσκολευόταν να αναπνεύσει άνετα, ειδικά ξαπλωμένη στο πλάι. Πάντως ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματακι τησ έντονα και να βγάζει τη γλωσσίτσα της στην προσπάθειά της να αναπνεύσει.Από την επόμενη μέρα καλέσαμε τον κτηνίατρο και κάνουμε ανα 2 μέρες κάποιες ενέσεις αντιβίωσης. Τις 2 πρώτες μέρες δεν έτρωγε τιποτα και είχε πολύ ασχημη διάθεση,έδειχνε πολύ κουρασμένη. Εδώ και 4 μέρες έχει αρχίσει όμως και τρωει αρκετά, έχει αρκετά καλύτερη διάθεση,αλλά το πρόβλημα στην αναπνοή συνεχίζεται,όπως και η αντιβίωση. Να σημειώσω πως η γατούλα μου δεν εχει βγεί απο το σπίτι εδώ και 8 χρόνια και απο τότε δεν έχει έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με άλλη γάτα!α!Και δεν μας έχει ξαναρρωστήσει ποτε,γι αυτό και αγωνιούμε οικογενειακώς!!ελπίζω να μη σας κούρασα:) Αν έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει η γατούλα μου, ας με βοηθήσει...θα κάνουμε κάποια στιγμή κάποια ακτινογραφία θώρακα,αλλα θα θελα μια πρώτη εντύπωση...αυτή τη στιγμή τρώει αρκετά καλά, έχει καλή διαθεση και το πιο ανησυχητικό εκτός απο την αναπνοή της είναι πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί γιατι δε βολεύεται όταν ξαπλώνει στο πλαι λογώ της αναπνοής!
Συγνώμη που σας κούρασα...
Με αγωνία,
Ευριπίδης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευρίπίδη, καλημέρα!!Αφού την έχει δει κτηνίατρος, εμείς, τί να πούμε; Αν με την αντιβίωση δεν συνέλθει, που σημαίνει ότι δεν έχει λοίμωξη, τότε, μια ακτινογραφία θα δώσει απάντηση, μήπως είναι κάποιο κάταγμα, ή , χτύπα ξύλο, όγκος:( Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να γίνει γρήγορα περδίκι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλώς ήρθες!
Εφόσον η γατούλα σου είναι λίγο μεγάλη, θέλει πολύ ψάξιμο. Γνώμη μου είναι να την πας στο ιατρείο του γιατρού σου για παραπάνω έλεγχο, εξετάσεις κ.τ.λ. Αυτές οι διαγνώσεις κατ'οίκον με φοβίζουν πολύ, από κακές εμπειρίες που έχω με τις δικιές μου γάτες.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα:)

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση....θα δω τι μπορώ να κάνω και πως θα πάει με την αντιβίωση, ο γιατρός είπε πως μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 2-3 εβδομάδες...απλά θα έχω πρόβλημα να την πάω για ακτονογραφίες αν τελικά χρειαστεί γιατι δεν έχεο βγεί έξω τόσα χρόνια, θα ταραχθεί, θα πρέπει ίσως να της κάνουμε ηρεμιστική ένεση και γενικά θα είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για αυτήν....anyway, thanks και παλι!!!αν έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να την ανακουφίσω απο την δύσποια έστω και παροδικά και να αυξηθεί περισσότερο η όρεξή της, περιμένω:). Πάντως το site είναι πραγματικά τέλειο...το ανακάλυψα τώρα με αφορμή την αρρώστεια της γατούλας...αρα βγήκε κατι καλό απο αυτό!!ευχαριστώ!!!Ευριπίδης!

Με την ευκαιρία να σας δείξω και την κουκλίτσα μου!!!!!καμιά ίδεα για αυτα που έλεγα?αν έχει βρογχικό άσθμα ,θεραπεύεται?και πώς??thanks!!!!!!

Υποθετω οτι απο τη εξεταση θα διεγνωσε καποιο προβλημα στο αναπνευστικο, καποια βρογχιτιδα ισως ηα βροχοπνευμονια? Το ασθα θεραπευεται με κορτιζονες αποχρεμτικα και αντιβιωση

Ο γιατρος μας είχε εξετάσει τη γατούλα και μας είπε πως δεν είναι καρδιά γιατι την άκουσε μια χαρά,υπέθεσε πως είναι ίσως βρογχοπνευμονία ή βρογχίτιδα (ή βρογχικό άσθμα.τα μπέρδεψα λιγάκι!).πάντως δεν έχει κρίσεις που να βγάζει έντονα τη γλωσσίτσα έξω για παρατεταμένο χρόνο και να μη μπορεί να αναπνεύσει...Σήμερα έφαγε σχετικά καλά,πλύθηκε λιγάκι, μεχρι και έπαιξε για πολύ λίγο,αλλα κουράζεται αμέσως λογω της αναπνοής...Αυτο που μας ανησυχεί κυρίως πέρα απο τη δύσπνοια είναι πως δε μπορεί να κοιμηθεί παρά μόνο πολύ λίγο,επειδή όταν πάει να πέσει στο πλάι δύσκολευεται αμέσως λογω της αναπνοής....καμιά ιδέα για τον ύπνο? ξεπερνιούνται αυτές οι ασθένειες? κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη..!στο προφιλ μου εχω και φοτο της γατούλας!ευχαριστώωωω!!
Υ.Γ.γιατρέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον ,και φιλιά στο Λουτράκι,το λατρεύω για προσωπικούς λόγους....

Η Σιντουλα μας εφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 2.30....καλό ταξιδάκι μωρουλάκι μου και καλή αντάμωση...είσαι παντα μαζί μας...πάντα...

:bye::bye::bye::bye:
Kαλό σου ταξίδι μικρή μου.........

Τι κρίμα... καλό ταξίδι, κοριτσάκι:bye:

Κρίμα την καημένη τη Σιντούλα... Καλό της ταξίδι και κουράγιο σε σας, τους ανθρώπους της...

Το καημένο μου!
Ελπίζω τουλάχιστον να μην υπέφερε από την ασθένεια μέχρι να φύγει...

Τι κριμα...Καλο της ταξιδι.:(

Η Σιντουλα μας εφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 2.30....καλό ταξιδάκι μωρουλάκι μου και καλή αντάμωση...είσαι παντα μαζί μας...πάντα...
Τι έγινε τελικά? Πώς έφυγε?Κρίμα....:(

Πολύ στενοχωρήθηκα για τη Σιντούλα... Καλό της ταξίδι...:bye:

Το Σιντάκι έπαθε καποια αναμνευστική κρίση,δε μπορούσε να αναπνεύσει καθόλου, ήρθε ο γιατρός στισ 2 τη νύχτα,και έπρεπε να της κάνουμε κάποιες ενέσεις για να σωθεί....έφυγε όμως καθώς την κρατούσαμε ακόμα στην αγκαλιά μας,δε μπορούσε να αναπνεύσει και σταμάτησε η καρδούλα της.....το σωματάκι της έφυγε...αλλά είμαστε σίγουροι πως η ψυχουλα της είναι ακόμα μαζί μας η μας βλέπει σαν αγγελουδάκι απο κάπου αλλού...μας λείπει παντως όσο δε μπορείτε να φανταστείτε....αλλά νιώθουμε πως είναι ακόμα μαζί μας....ψυχούλα...αγγελουδάκι...αργά η γρήγορα θα ξανακάνουμε αγκαλίτσες.....

Ολοι μας σε καταλαβαίνουμε....:(

Δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, και μην προσπαθήσεις... απλά θέλεις χρόνο... όταν θα είσαι έτοιμος ΙΣΩΣ χαρίσεις την αγάπη σου σε μία άλλη ψυχούλα.

Κρίμα ....:bye::bye::bye:

είμαστε σίγουροι πως η ψυχουλα της είναι ακόμα μαζί μας η μας βλέπει σαν αγγελουδάκι απο κάπου αλλού...μας λείπει παντως όσο δε μπορείτε να φανταστείτε....αλλά νιώθουμε πως είναι ακόμα μαζί μας....ψυχούλα...αγγελουδάκι...αργά η γρήγορα θα ξανακάνουμε αγκαλίτσες.....
Ας ξεκουραστεί η γλυκούλα Σίντυ, έφυγε γεμάτη αγάπη πάντως και ενδιαφέρον από τους δικούς της, και λατρεμένη όσο λίγα γατάκια. Μην απογοητεύεσαι, η Σίντυ είναι στο ουράνιο τόξο και χαίρεται να σας βλέπει όλους γερούς και χαρούμενους:(

Καλό ταξίδι, μα μην ανυσηχείς εκεί πάνω θα την περιμένουν οι δικές μου γατούλες και δεν θα νιώθει μοναξιά:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back