Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα μπορούσες να διαβάσεις έδω....
Ολοι μας κάποια στιγμή είχαμε και έχουμε την ίδια απορία!!

Κάποια στιγμή γιατί δεν ανεβάσεις και καμία φωτο του "παιδιού" σου???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αφού η γάτα σου φαίνεται να θέλει παρεούλα, θα σου έλεγα να τον πάρεις, έστω και δοκιμαστικά, αν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Μην ανησυχείς, είναι ελάχιστες οι γάτες που δεν τα βρίσκουν.

Ρίξε και μια ματιά στο άρθρο Δυο γάτες στο ίδιο σπίτι, καθώς και στο άρθρο για την υιοθεσία ενήλικης γάτας.
Καλή τύχη!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είμαι σε δίλλημα ...έχω δει ένα πολύ γλυκό γατούλη που χαρίζεται και θα ήθελα να τον πάρω - είναι 2 χρονών και στειρωμένος. Απλά έχω ήδη μια γάτα θηλυκή, 5 χρονών και αύτή στειρωμένη. Πριν από 2 μήνες είχε παρέα το γάτο του γείτονα, που παίζανε με τις ώρες..τώρα όμως μετακόμισα και νομίζω οτι ώρες ώρες της λείπει, τον ψάχνει... δεν ξέρω τι να κάνω, να ζητήσω μια περίοδο δοκιμαστική, μήπως και δεν τον δεχτεί?
Καλώς ήρθες στην παρέα Αντα
νομίζω ότι, αν μπορείς να τον πάρεις δοκιμαστικά καλό είναι να το κάνεις, αν και δεν πιστέυω να υπάρξει πρόβλημα αφού η δικιά σου γατούλα έχει εμπειρίες με άλλη γάτα...
Εγώ πρόσφατα πήρα 2 γάτα στο σπίτι και δεν είχα κανένα πρόβλημα, 2-3 μέρες ώσπου να γνωριστούν τα γατιά και μετά ήταν όλα ΟΚ...

Δες τι θα σου πουν και οι άλλοι, και αποφασίζεις...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
σιγά σιγά θα τα καταφέρω όμως. Το άρθρο δεν είναι και πολυ ενθαρρυντικό ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
νομιζω πως η γατουλα σου δενε χει δειξει δειγματα κακης συμπεριφορας οποτε ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα.
να εισαι ηρεμη και να σκεπτεσαι θετικα και το γατουλι σου θα το εκλαβει αυτο το συναισθημα και θα παραμεινει κι εκεινο ηρεμο.
καλη επιτυχια!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa ο γατούλης τι ράτσα είναι? είναι πολύ γλύκας...![]()
Αντα, σου έστειλα πμ...

aretha
Περιβόητο μέλος

Είναι πολύ σωστά όσα σου είπαν ήδη. Χρειάζεται μεν κάποια προσπάθεια και στρατηγική στην προσέγγιση παλιάς - νέας γάτας, αλλά είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που αποδείχτηκε αδύνατη η συμβίωση.
Η Αρήθα μου είναι μια γάτα με... έντονη προσωπικότητα και όχι ιδιαίτερα κοινωνική. Ωστόσο, υποδέχτηκε τον Πορδολέοντα με τρόπο που μας εξέπληξε όλους! Είχαμε βέβαια μια περίοδο (περίπου ενός μήνα) με γρυλίσματα και κάποια μικροεπεισόδια, αλλά τώρα πια τα πάνε μια χαρά, παίζουν μαζί κι εμείς αισθανόμαστε λιγότερες τύψεις που λείπουμε απ' το σπίτι.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! η δικιά μου έτσι αντιδρούσε με τον γάτο του γείτονα στην αρχή. Όλο τον έφτυνε και τον κυνηγούσε, αλλά αυτός εκεί επιμονή! στο τέλος έγιναν φίλοι...μάλιστα τις προάλλες που ήρθαν στο νέο σπίτι οι παλιοί γείτονες έφεραν και τον γάτο μαζί τους. Να δεις χαρά οι δυό τους...Καλωσήρθες Άντα!
Είναι πολύ σωστά όσα σου είπαν ήδη. Χρειάζεται μεν κάποια προσπάθεια και στρατηγική στην προσέγγιση παλιάς - νέας γάτας, αλλά είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που αποδείχτηκε αδύνατη η συμβίωση.
Η Αρήθα μου είναι μια γάτα με... έντονη προσωπικότητα και όχι ιδιαίτερα κοινωνική. Ωστόσο, υποδέχτηκε τον Πορδολέοντα με τρόπο που μας εξέπληξε όλους! Είχαμε βέβαια μια περίοδο (περίπου ενός μήνα) με γρυλίσματα και κάποια μικροεπεισόδια, αλλά τώρα πια τα πάνε μια χαρά, παίζουν μαζί κι εμείς αισθανόμαστε λιγότερες τύψεις που λείπουμε απ' το σπίτι.![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool