Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
12-08-12
00:25
Καλησπερα, θα φιλοξενησουμε εναν γατουλη. Ειναι 11 μηνων θα παει η μαμα του διακοπες μια εβδομαδα.
Τον εφερε ενα απογευμα την περασμενη εβδομαδα να υπαρξει μια πρωτη επαφη, αλλα τα πραγματα δεν ηταν και τοσο ροδινα.
Εκαναν πολυ χχχχχ ολοι. Οι δικοι μου, ο Σωτηρης και ο Ευτυχης (3 ετων)ειναι αδελφια και ειναι πολυ ηρεμες γατουλες, ποτε δεν γρατζουνανε δεν δαγκωνουν. Περιμενα να καλοσωρισουν τον μικρο πιο ηρεμα. Την δευτερα θα τον φερει η φιλη μου και θα ειμαστε μια εβδομαδα μαζι και οι τρεις. Επειδη δουλευω και το πρωι θα λειπω, να τους αφησω ολους μαζι??
Να τους βαλω ξεχωριστα μεχρι να επιστρεψω?? Καμια καλη συμβουλη εχει κανεις??? Χρειαζομαι τα φωτα σας για να μην στεναχορεθει κανεις απο τους 3. Ευχαριστω.
Τον εφερε ενα απογευμα την περασμενη εβδομαδα να υπαρξει μια πρωτη επαφη, αλλα τα πραγματα δεν ηταν και τοσο ροδινα.
Εκαναν πολυ χχχχχ ολοι. Οι δικοι μου, ο Σωτηρης και ο Ευτυχης (3 ετων)ειναι αδελφια και ειναι πολυ ηρεμες γατουλες, ποτε δεν γρατζουνανε δεν δαγκωνουν. Περιμενα να καλοσωρισουν τον μικρο πιο ηρεμα. Την δευτερα θα τον φερει η φιλη μου και θα ειμαστε μια εβδομαδα μαζι και οι τρεις. Επειδη δουλευω και το πρωι θα λειπω, να τους αφησω ολους μαζι??
Να τους βαλω ξεχωριστα μεχρι να επιστρεψω?? Καμια καλη συμβουλη εχει κανεις??? Χρειαζομαι τα φωτα σας για να μην στεναχορεθει κανεις απο τους 3. Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
12-08-12
13:00
Καλημερα Ξενια.
Εγω στη θεση σου θα προτιμουσα να τα βαλω σε ξεχωριστους χωρους,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για παν ενδεχομενο.

Εγω στη θεση σου θα προτιμουσα να τα βαλω σε ξεχωριστους χωρους,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για παν ενδεχομενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
12-08-12
13:19
Καλημέρα, Ξένια! 
Θα σε συμβούλευα να μην τους αφήνεις στον ίδιο χώρο όταν δεν είσαι σπίτι ώστε να τους επιβλέπεις.
Είναι λογικό να έχουν αυτήν την αντίδραση, οι δικοί σου τον βλέπουν ως έναν "εισβολέα" κι εκείνος νιώθει ότι απειλείται οπότε θα μπαίνει σε άμυνα.
Καλύτερα να τον έχεις σε κάποιο άλλο δωμάτιο μαζί με την άμμο του και το φαγητό/νερό του ώστε να είναι πιο ήρεμος κι εκείνος αλλά κι οι δικοί σου.

Θα σε συμβούλευα να μην τους αφήνεις στον ίδιο χώρο όταν δεν είσαι σπίτι ώστε να τους επιβλέπεις.
Είναι λογικό να έχουν αυτήν την αντίδραση, οι δικοί σου τον βλέπουν ως έναν "εισβολέα" κι εκείνος νιώθει ότι απειλείται οπότε θα μπαίνει σε άμυνα.
Καλύτερα να τον έχεις σε κάποιο άλλο δωμάτιο μαζί με την άμμο του και το φαγητό/νερό του ώστε να είναι πιο ήρεμος κι εκείνος αλλά κι οι δικοί σου.

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
12-08-12
16:58
θα συμφωνήσω κι εγώ με την Εφη και τον Γιώργο..καλύτερα τις ώρες που δεν είσαι σπίτι να τους χωρίζεις..
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
12-08-12
19:30
Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην στεναχωρεθει κανεις. Ειναι και λιγο καταθλιπτηκος ο Σωτηρης μου, καθε φορα που παω διακοπες και φροντιζουν τριτα προσωπα τα μωρα μου, οποτε γυρησω ο Σωτηρης εχει βγαλει σε καποιο σημειο του σωματος του το τριχωμα του.
Ο Ευτυχης εχει πιο δυνατο χαρακτηρα οντας ειναι και ο αρχηγος της αγελης μασ και αντεχει μεχρι να επιστρεψω. Μην δει ο Σωτηρης τον Γατουλη και νομιζει οτι θα μοιραστει η αγαπη και μου ξεπουπουλιαστει παλι, δεν θα το αντεξω.
Ο Ευτυχης εχει πιο δυνατο χαρακτηρα οντας ειναι και ο αρχηγος της αγελης μασ και αντεχει μεχρι να επιστρεψω. Μην δει ο Σωτηρης τον Γατουλη και νομιζει οτι θα μοιραστει η αγαπη και μου ξεπουπουλιαστει παλι, δεν θα το αντεξω.
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
15-08-12
14:26
Καλησπερα και παλι, χρονια πολλα σε ολους. Ηρθε εχθες ο γατος της φιλης μου. Απο την ωρα που ηρθε μεχρι και σημερα ειναι κρυμενος πισω απο το καναπεδακι της τραπεζαριας. Του εχω αφησει εκει και την αμμο του και φαγητο με νερακι. Το βραδυ εκλεισα την πορτα ωστε να βλεπονται μοναχα απο τα τζαμακια με τοzς δικους μου και να γνωριστουν λιγακι. Ξυπνησα το πρωι, δεν εχει φαει μεχρι και τωρα τιποτα ο γατουλης. Δεν εχει χρησιμοποιησει την αμμο του. Δεν πειναει?? Δεν πρεπει να κανει πιπι του?? Ποσο θα μεινει εκει. Οι δικοι μου πηγαν κανα δυο φορες να τον δουνε εκει πισω που ειναι κρυμενος αλλα τους κανει κχχχχχχχχ και φευγουν. Οι δικοι μου ειναι πολυ ηρεμοι, λες και δεν εχει ερθει καποιος καινουριος στο σπιτι. Οτι κανουν εκαναν σαν να τον αγνοουν. Και εγω που πηγα καποιες φορες να τον δω τον γατουλη, να του μιλησω λιγο και σε μενα κχχχχχχχ κανει. Θα παει να φαει??? Ποσο θα μεινει εκει. . .Μπορω εγω να κανω κατι??? Να του βαλω το φαγητο πισω απο τον καναπε να το βλεπει??? Αλλα την αμμο ολοκληρο καλαθι πως θα του το βαλω εκει??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
15-08-12
19:47
Βασικά,το καλύτερο θα ήταν να τον βάλεις σε ξεχωριστό δωμάτιο με τα πραγματάκια του.Δείχνει ότι φοβάται πολύ.Αν δεν νιοώσει ασφάλεια..δεν θα φάει εύκολα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki